KAALman Napisano 10. september, 2004 Prijavi Napisano 10. september, 2004 Uporabnik ki bi ?elel imeti obesek z imenom, naj mi v roku enega tedna do 10 dni sporo?i svoj NICK(vzdevek) in svoje PRAVO IME napisano tako kot mora biti (velike, male ?rke) brez kakr?nihkoli dodatkov tule v ta post ali pa z zasebnim sporo?ilom ! je... pa spol napi?te zraven (?eprav vsi vemo kteri smo ?enske ) Osnovna slikica tablice za obesek je v postu o MAJICAH ! slika osnutka bo na voljo v nedeljo ! prevzem izklju?no na sre?anju ! (ki bo .... enkrat ) p/s: obesek je BREZPLA?EN ! (sposored by KAALman?) Citiraj LP KAALman
Jest Napisano 10. september, 2004 Prijavi Napisano 10. september, 2004 Ali je druge sram... Jaz se postavim kar v vrsto ... Nick: mazda6 Pravo ime: Thomas Bergant Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
DonFilipo Napisano 10. september, 2004 Prijavi Napisano 10. september, 2004 DonFilipo Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Mazda323 Napisano 10. september, 2004 Prijavi Napisano 10. september, 2004 Nick: Mazda323 Pravo ime: Matej Zadravec Citiraj
LabiGT Napisano 10. september, 2004 Prijavi Napisano 10. september, 2004 Labi GT (a bo dost placa ? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
DonFilipo Napisano 10. september, 2004 Prijavi Napisano 10. september, 2004 Labi GTLabinot Bejtullahu (a bo dost placa ? Kaksno pa je to ime? Kako to da znas slovensko Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
YavarYe X6V6 Napisano 11. september, 2004 Prijavi Napisano 11. september, 2004 Nick : YavarYe X6V6 - SUCKER Ime : Bo?tjan Kisovec ?e nebo dost placa, se lahko "Sucker" spusti. Sre?anje - kdaj ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
wildcat Napisano 11. september, 2004 Prijavi Napisano 11. september, 2004 Uporabnik ki bi ?elel imeti obesek z imenom, naj mi v roku enega tedna do 10 dni sporo?i svoj NICK(vzdevek) in svoje PRAVO IME je... pa spol napi?te zraven (?eprav vsi vemo kteri smo ?enske )Nick : wildcatIme : Melani in... ?enska Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
LabiGT Napisano 11. september, 2004 Prijavi Napisano 11. september, 2004 Labi GTLabinot Bejtullahu (a bo dost placa ?Kaksno pa je to ime? Kako to da znas slovensko sorry, nisem si jaz zbral imena Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
torstorm Napisano 11. september, 2004 Prijavi Napisano 11. september, 2004 nick: torstorm ime: Boris Novak Kaalman ko bo? mel fertik se lahko kje v soboti dobiva.Za sre?anja trenutno nimam ni? cajta(?ola,......). Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Bosti Napisano 11. september, 2004 Prijavi Napisano 11. september, 2004 Evo ?e mene: Nick: Virage Pravo ime: Bo?tjan Luk?a Spol: mo?ki Citiraj
din Napisano 12. september, 2004 Prijavi Napisano 12. september, 2004 nick: din ime: Dean Kotnik Citiraj
Tič Napisano 12. september, 2004 Prijavi Napisano 12. september, 2004 sm ugotovil da se je za?elo na forumu mal dogajat! Lepo to...sam mene je bol mal tu... no... ?e jst! Nick: Ti? Ime: Vito Ti? bomo mel vsaj en razlog da se bomo zbral Pa se bom jst vsaj enkrat v zivljenju pelal z mx-3 V6 Citiraj ---------------------------------------
mazda-mx3 Napisano 12. september, 2004 Prijavi Napisano 12. september, 2004 evo mene nick: mazda-mx3 ime: Luka Lenzi kdaj bi se meli namen dobit??? moram se cel forum pre?ekirat, ki sem bil sluzbeno odsoten... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 12. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2004 da vas malo presenetim dopade se mi odziv na tablice, je pa res da ne bo priimka na njej, ker to ni tak va?no... je pa v redu ?e priimek napi?ete v postu, ker potem post ostane kot ene vrste predstavitev tudi za bodo?e uporabnike na forumu p/s: pa humor z imeni naj ostane na neki kultivirani ravni.... ! KAALman ma vas rad Nick: KAALman?Ime: Sebastjan Vu?ina kdaj bi se meli namen dobit???Glej tukaj ! Citiraj LP KAALman
DonFilipo Napisano 12. september, 2004 Prijavi Napisano 12. september, 2004 dopade se mi odziv na tablice, je pa res da ne bo priimka na njej, ker to ni tak va?no... Zakaj pa namesto pravega imena rajs ne bi napisali model avta???? Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
KAALman Napisano 12. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2004 ker se potem nebi meli o ?em pogovarjat ? ideja sicer ni slaba, ampak jaz sem pred pol ure naredil 8 tablic Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 13. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 13. september, 2004 evo... tak zgledajo Citiraj LP KAALman
wildcat Napisano 13. september, 2004 Prijavi Napisano 13. september, 2004 V?EEE?! Zelo v?e?! Da ne bo? pozabu prinest, ko / ?e se bomo kon?no dobili! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
DonFilipo Napisano 13. september, 2004 Prijavi Napisano 13. september, 2004 mene ni!!!!!!! Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Marko_mx-3 Napisano 13. september, 2004 Prijavi Napisano 13. september, 2004 a sem jaz slu?ajno prepzen sem bl mal na netu pa nisem opazu va?e akcije bom probu ?im bolj sledit od zdaj naprej druga? pa pridem v mb. Citiraj
DonFilipo Napisano 13. september, 2004 Prijavi Napisano 13. september, 2004 druga? pa pridem v mb. mislis velenje? Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Marko_mx-3 Napisano 13. september, 2004 Prijavi Napisano 13. september, 2004 Ops! mal sem zame?u, brez zamer bom pr?el v MB , aja Veleje. Citiraj
KAALman Napisano 14. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2004 Ops! mal sem zame?u, brez zamer bom pr?el v MB , aja Veleje. ?e bo? pri?o, potem lahko tudi ti dobi? tablico... samo slediti mora? napotkom iz ?isto prvega posta te teme pismo... kva smo iz teme naredli, zdaj se pa res ve? ni? ne vidi, kdo je dal ime pa to Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 14. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2004 NARO?ILA ZA TABLICE SPREJEMAM DO ?ETRTKA 16-09-2004 ZVE?ER !!!!!!!! ?e enkrat... tablice so ro?no doma izdelane (slike so nekje v tej temi) in so ZASTONJ ! Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.