Skoči na vsebino

reklama zavarovalnice Maribor

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Alo ali sem samo jaz to opazil ali je to gdo drug tudi to zaznal

v reklami za zavarovalnico Maribor ka?e kako mlado poro?enca stojita na cesti poleg njih pa pokvarjena Mazda mx-5 in da je blama?a ?e ve?ja pride po njo kot v pomo? neboste vrjeli Renault.

O?itno je creator te reklame totalni idiot ali pa nima pojma o avtih ker ne ve da se mazda skoraj ne kvari ?e manj pa kuha kot to ka?e v reklami pa saj bi ?e vse prenesel ampak da jo pride re?evati renault :(

Ve?er so mi definitivno pokvarili <_<

gremo na?i.....

Napisano

?zmeden?

NIMAJO POJMA!!!!

Ogor?en sem!!!

:angry::angry:

Vsi MAZDA?I iz ZAVAROVALNICE MARIBOR!! :angry:

Pa to pri PRI?I!!!! B)

ne vem sicer kako je to pri nas, ampak v vsemogo?ni USA itak znamke v takih primerih morajo biti nerazpoznavne !

Zatorej bi lahko v tem primeru bilo to kar kr?enje nevemkakega zakona, oz. blatenje imena zaradi prikazovanja nerealnih okoli??in...

Bogsigavedi, kak je to pri nas zakonsko re?eno... pa ?etudi bi bla Golf pa BMW v reklami, pa ?e vedno ni po?teno, ?e se razpoznavnost znamk ne zakrije...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

?zmeden??zmeden??zmeden?Kaaaajjjjj??? ?zmeden??zmeden??zmeden?

:angry: Ogor?ena sem, da bolj ne morem biti :vskalo:

A je to res res? :( A mi lahko kdo prosim zrihta ta spot, ?eprav ga niti najmanj ne ?elim videti :(

All I ask: the sky above and the road below me.
BlueSky

Napisano

?e se direktno vidijo logotipi Mazde ali pa celo napisi imena in modela je stvar zrela za to?bo s strani MMS-a, ker je to inderektno negativno reklamiranje znamke.

33112_1.png

Napisano

He he, kaj me briga :P:whatever:

Saj vem da sem ?leht in da je Honda v bistvu isto nesmiselna izbira v tej situaciji, ampak mi je tako zelo odleglo da ni MX-5 , da sem samo vesela :hohoho::danzoman::jupiii:

btw. sem pa v?eri na uvozu na AC v Dramljah videla eno fajn razbito, iste barve kot moja ma?ka :(

upam, da ni bilo kaj huj?ega :ne vem:

All I ask: the sky above and the road below me.
BlueSky

Napisano

No,hvala bogu,samo da ni Mazda.... :P:bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Alo ali sem samo jaz to opazil ali je to gdo drug tudi to zaznal

v reklami za zavarovalnico Maribor ka?e kako mlado poro?enca stojita na cesti poleg njih pa pokvarjena Mazda mx-5 in da je blama?a ?e ve?ja pride po njo kot v pomo? neboste vrjeli Renault.

O?itno je creator te reklame totalni idiot ali pa nima pojma o avtih ker ne ve da se mazda skoraj ne kvari ?e manj pa kuha kot to ka?e v reklami pa saj bi ?e vse prenesel ampak da jo pride re?evati renault :(

Ve?er so mi definitivno pokvarili <_<

mojo mazdo je prav tako odpeljal renault ,?alostno ampak resni?no

post-627-1162499838.jpg

mazda_odvoz.wmv

Napisano

mojo mazdo je prav tako odpeljal renault ,?alostno ampak resni?no

ja zvonko si se pa mal zmotu je ni odpeljal renault ampk IVECO DAILY :danzoman::jupiii:

banner1ydl6.jpg
Napisano

ja zvonko si se pa mal zmotu je ni odpeljal renault ampk IVECO DAILY :danzoman::jupiii:

?e slab?e italljan re?uje japonca :(<_<

gremo na?i.....

Napisano

se opravi?ujem,sem moral na pa servis po mazdo :rispekt: z renojemu (CLIO STAR 5 LET -BREZ GRE?KE)

se ga vidi na fim?ku -?e ni zataju

Napisano

se opravi?ujem,sem moral na pa servis po mazdo :rispekt: z renojemu (CLIO STAR 5 LET -BREZ GRE?KE)

se ga vidi na fim?ku -?e ni zataju

Najprej bodo zatajili kolesni le?aji spredaj, potem pa ?e gumijaste cevke sprednjih zavor.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Prognoza ?e za naprej..... :P:hohoho::bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.