wiperboy Napisano 1. november, 2006 Prijavi Napisano 1. november, 2006 Alo ali sem samo jaz to opazil ali je to gdo drug tudi to zaznal v reklami za zavarovalnico Maribor ka?e kako mlado poro?enca stojita na cesti poleg njih pa pokvarjena Mazda mx-5 in da je blama?a ?e ve?ja pride po njo kot v pomo? neboste vrjeli Renault. O?itno je creator te reklame totalni idiot ali pa nima pojma o avtih ker ne ve da se mazda skoraj ne kvari ?e manj pa kuha kot to ka?e v reklami pa saj bi ?e vse prenesel ampak da jo pride re?evati renault Ve?er so mi definitivno pokvarili Citiraj gremo na?i.....
Sorti Napisano 1. november, 2006 Prijavi Napisano 1. november, 2006 NIMAJO POJMA!!!! Ogor?en sem!!! Vsi MAZDA?I iz ZAVAROVALNICE MARIBOR!! Pa to pri PRI?I!!!! Citiraj
KAALman Napisano 2. november, 2006 Prijavi Napisano 2. november, 2006 NIMAJO POJMA!!!! Ogor?en sem!!! Vsi MAZDA?I iz ZAVAROVALNICE MARIBOR!! Pa to pri PRI?I!!!! ne vem sicer kako je to pri nas, ampak v vsemogo?ni USA itak znamke v takih primerih morajo biti nerazpoznavne ! Zatorej bi lahko v tem primeru bilo to kar kr?enje nevemkakega zakona, oz. blatenje imena zaradi prikazovanja nerealnih okoli??in... Bogsigavedi, kak je to pri nas zakonsko re?eno... pa ?etudi bi bla Golf pa BMW v reklami, pa ?e vedno ni po?teno, ?e se razpoznavnost znamk ne zakrije... Citiraj LP KAALman
wildcat Napisano 2. november, 2006 Prijavi Napisano 2. november, 2006 Kaaaajjjjj??? Ogor?ena sem, da bolj ne morem biti A je to res res? A mi lahko kdo prosim zrihta ta spot, ?eprav ga niti najmanj ne ?elim videti Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Boss Napisano 2. november, 2006 Prijavi Napisano 2. november, 2006 ?e se direktno vidijo logotipi Mazde ali pa celo napisi imena in modela je stvar zrela za to?bo s strani MMS-a, ker je to inderektno negativno reklamiranje znamke. Citiraj
wildcat Napisano 2. november, 2006 Prijavi Napisano 2. november, 2006 ufff, hvala bogu se NAS ta reklama NE TI?E http://www.zav-mb.si/fileadmin/mediji/tv_o...dri%20kasko.mpg Da bo jasno: Mazda MX-5 se ne kvari!!! V tem primeru je Honda S2000 v okvari Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Boss Napisano 2. november, 2006 Prijavi Napisano 2. november, 2006 Haha ampak so pa izmed vseh avtomobilov izbral glih S2000, ki je bila na TopGearovem Surveyu za 2005 ocenjena s strani uporabnikom za najbolj zanesljiv avto. Citiraj
wildcat Napisano 2. november, 2006 Prijavi Napisano 2. november, 2006 He he, kaj me briga Saj vem da sem ?leht in da je Honda v bistvu isto nesmiselna izbira v tej situaciji, ampak mi je tako zelo odleglo da ni MX-5 , da sem samo vesela btw. sem pa v?eri na uvozu na AC v Dramljah videla eno fajn razbito, iste barve kot moja ma?ka upam, da ni bilo kaj huj?ega :ne vem: Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
din Napisano 2. november, 2006 Prijavi Napisano 2. november, 2006 Hehehe, ti zloba ti - VTEC je kikno Citiraj
poky Napisano 2. november, 2006 Prijavi Napisano 2. november, 2006 No,hvala bogu,samo da ni Mazda.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Sorti Napisano 2. november, 2006 Prijavi Napisano 2. november, 2006 aaaa Ni mazda! Sam tut za hondo ni dobene logike!!! Honde so vzdr?ljive,... Uglavnem glupa reklama,... Citiraj
zvonko Napisano 2. november, 2006 Prijavi Napisano 2. november, 2006 Alo ali sem samo jaz to opazil ali je to gdo drug tudi to zaznalv reklami za zavarovalnico Maribor ka?e kako mlado poro?enca stojita na cesti poleg njih pa pokvarjena Mazda mx-5 in da je blama?a ?e ve?ja pride po njo kot v pomo? neboste vrjeli Renault.O?itno je creator te reklame totalni idiot ali pa nima pojma o avtih ker ne ve da se mazda skoraj ne kvari ?e manj pa kuha kot to ka?e v reklami pa saj bi ?e vse prenesel ampak da jo pride re?evati renault Ve?er so mi definitivno pokvarili mojo mazdo je prav tako odpeljal renault ,?alostno ampak resni?nomazda_odvoz.wmv Citiraj
wiperboy Napisano 2. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2006 ups my mistake samo pa vseeno nebi rabili ?aliti japoncev in jih re?evati z francozi Citiraj gremo na?i.....
LEPI Napisano 5. november, 2006 Prijavi Napisano 5. november, 2006 mojo mazdo je prav tako odpeljal renault ,?alostno ampak resni?no ja zvonko si se pa mal zmotu je ni odpeljal renault ampk IVECO DAILY Citiraj
wiperboy Napisano 5. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2006 ja zvonko si se pa mal zmotu je ni odpeljal renault ampk IVECO DAILY ?e slab?e italljan re?uje japonca Citiraj gremo na?i.....
zvonko Napisano 6. november, 2006 Prijavi Napisano 6. november, 2006 ja zvonko si se pa mal zmotu je ni odpeljal renault ampk IVECO DAILY se opravi?ujem,sem moral na pa servis po mazdo z renojemu (CLIO STAR 5 LET -BREZ GRE?KE) se ga vidi na fim?ku -?e ni zataju Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. november, 2006 Prijavi Napisano 6. november, 2006 se opravi?ujem,sem moral na pa servis po mazdo z renojemu (CLIO STAR 5 LET -BREZ GRE?KE) se ga vidi na fim?ku -?e ni zataju Najprej bodo zatajili kolesni le?aji spredaj, potem pa ?e gumijaste cevke sprednjih zavor. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 6. november, 2006 Prijavi Napisano 6. november, 2006 Prognoza ?e za naprej..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.