Allyssa Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 Ti ma? najlep?o...??? Ne vem, je ?e nisem videl... kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj? pelu si se mim nejlep?e nalepke na riti od mazde 6 in je nisi vidu???????????????????? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj? pelu si se mim nejlep?e nalepke na riti od mazde 6 in je nisi vidu???????????????????? Sm, sm, res ma? lepo... ?e je ne bi imela, se zadnji? sploh ne bi ustavil in pogledal. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 jaaaaaaaaaaaaaaaaa,..in js mam nejlep?o Tole se sli?i tako dvoumno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 Tole se sli?i tako dvoumno. ja nalepko a ne Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
komar Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 ja nalepko a ne Ja, ja ... ni? ni slabega, ?e si ponosna na to, kar ti je dano ...... Citiraj Papa, Tomi
Allyssa Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 Ja, ja ... ni? ni slabega, ?e si ponosna na to, kar ti je dano ...... na nalepko? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 Ne,na ono drugo.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 Ne,na ono drugo.... kero drugo? :ne vem: nimam ?e druge,..rabm ?e eno za na prvo ?ipo NALEPKO! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 kero drugo? :ne vem: nimam ?e druge,..rabm ?e eno za na prvo ?ipo NALEPKO! Se ti bo zalepla kak?na muha gor,pa bo? imela nalepko. Citiraj
Allyssa Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 Se ti bo zalepla kak?na muha gor,pa bo? imela nalepko. ma to opere? pa gre dol,..nalepka je pa baje za vedno Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 Ona na avtu ne,ona "druga" pa ja..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 Ona na avtu ne,ona "druga" pa ja..... kaj nalepka? pol jo morm met u predalu? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 Ma ne v predalu..... Nekje drugje,da je na bolj uporabnem mestu! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 Ona na avtu ne,ona "druga" pa ja..... Ja,?e jo pusti? dovolj dolgo gor. Citiraj
Allyssa Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 hmmmmmm,..ne sme bit nalepka na ?ipi,..ne v predalu,..kje je pa pol nejbl koristna? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 O tem bi se dal razpravljat Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Alex Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 ma to opere? pa gre dol,..nalepka je pa baje za vedno Ha,ha to si ti misli?.?e prideta moja dva "angel?ka" zdraven ,ti bodo ?e barvo dol snela ne samo nalepko. Citiraj
Allyssa Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 O tem bi se dal razpravljat o ?em? Ha,ha to si ti misli?.?e prideta moja dva "angel?ka" zdraven ,ti bodo ?e barvo dol snela ne samo nalepko. no pol morm pa pazt da ne prideta blizu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 o ?em? Ja o nalepki ane?! Lahko da bi najbl pasala na bok, direkt na rit, na stransko ?ipo... Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 hmmmmmmmmm,...no js rabm za na prvo ?ipo,..konc debate Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 hmmmmmmmmm,...no js rabm za na prvo ?ipo,..konc debate Patry pooper Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 Pa kdo je reko,da je ono"drugo" nalepka??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 Pa kdo je reko,da je ono"drugo" nalepka??? ja a ne vid? da je naslov teme NALEPKE ? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
komar Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 hmmmmmm,..ne sme bit nalepka na ?ipi,..ne v predalu,..kje je pa pol nejbl koristna? :ne vem: Pa jaooo, kdo se tukaj o nalepki spljoh pogovarja??? Poky - ka sma midva iz marsa??? Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 ja mi smo z marsa aly pa z venere, kaj ?e ne veste tega Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.