DonFilipo Napisano 11. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 11. september, 2004 Vem da ni veliko Mazd na tem svetu za odpat, ampak samo tiste katere so razbite (tiste iz 1932 se vozijo ), ampak me zanima kje se da dobiti kaksen dober odpad v Italiji in Avstriji. Pozna kdo kaki web page? Tocen naslov, kaksne so cene.... ajd. Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 12. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 12. september, 2004 to mene tudi zanima, rabil bi nekaj delov za eksperimente. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 12. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 12. september, 2004 ve? nas je takih ki nas to zanima ! Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tič Napisano 12. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 12. september, 2004 mam jst nekje puno naslovov iz AU se mi zdi...bom pol najdu pa jih napisal. Tule v blizini (Pichler al ka je ze) in podobni so FUL dragi. Gor jih mate v okolici Dunaja. Specializirani za mazdo... v blizni okolici Dunaja sm do sedaj 3 najdu. Ne morem vam rect kolk so zalozeni pa kake so cene, sam je zihr ful bols ko pr pichlerju pa se poklice gor pa vprasa a ne? ajd Citiraj --------------------------------------- Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.