Skoči na vsebino

mazda 2 radio

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zanimam se za rabljeno Mazdo 2. Avtoradio je serijsko integriran in kolikor sem do sedaj prebral, ga je prakti?no nemogo?e zamenjati. Baje lahko priklopi? samo izmenjevalec CDjev od Mazde (ki pa je drag). Je ?e kak?na druga mo?nost za predvajanje mp3 ali vsaj ve? CDjev?

• 8 let kasneje...
Napisano

Kolega je pri prvi mazdi 2 menjal akumulator in sedaj mu radio zahteva kodo, katere pa nima. Mogo?e kdo ve kak?na je koda in kako se odklene radio. Hvala!

A tole deluje? Je kdo ?e probal?

If you don"t know the Owner"s Code, the instructions are similar.

The first goal is to get the display to flash"ERR" instead of code. Then you can enter the Dealer Code to reset the radio. Here are the steps:

STEP 1: Turn the ignition to ACC

STEP 2: Briefly and simultaneously press both SEARCH and AUTO-M. This action should change the display from a blinking code to a solid.

STEP 3: Using the radio preset buttons 1, 2, 3, and 4, set any four-digit code in the display. The first position can be set using the 1 button, the second using the 2 button, etc.

STEP 4: Press and hold both SEARCH and AUTO-M. If by some chance you guessed the Owner"s Code, there will be a loud beep and the display will show good before the radio turns off. If this happens, you are done. More likely, the display will briefly show"ERR" and then change back to the flashing code.

STEP 5: Repeat steps 1-4 until you have a flashingERR instead of a flashing code.

STEP 6: Press the following buttons in sequence: SEARCH, AM, AUTO-M, FM 1/2. The display should now show .

STEP 7: Set the code to 4989 using the preset buttons, as before.

Press and hold both SEARCH and AUTO-M until you hear a loud beep and the displayflashes good. The radio will then turn off, and you are ready to start listening again.

Napisano

Deluje ;)

edino pri koraku 6 je potrebno za ''FM 1/2'' pritisniti SEEK UP...

STEP 6: Press the following buttons in sequence: SEARCH, AM, AUTO-M, FM 1/2. The display should now show .

• 10 let kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• @tommzy, kaj takega? Meni eden najboljših avtov - Kadett E 1.3 S.     
    • @Alex   In še kdo si narobe razlagate vso to moje pisanje.  Daleč od tega, da mi avto ne bi bil všeč.  Če mi ne bi bil ga ne bi kupil.    To je menda lahko jasno vsakemu.  Ne takšnega avta še niso naredili. Popolnega. Ne zame ne za druge. Pri vsakem se kaj najde.   Po testni sem se odločil za Mazdo, ker me je vožnja, motor prepričala. Kot tudi kvaliteta notranjosti.    Pripravljen sem bil "požrt" manj placa v drugi vrsti.    Pa se je po 16.000 vendrale pokazala druga (slaba) stran Mazde.  Ali pa sem jaz naletel na slab primerek.    Ko pa berem po spletu in predvsem tujih forumih mnenja lastnikov pa vidim, da nisem edini s temi problemi.    Recimo primer delovanja matričnih luči v slabših vremenskih pogojih... Po brskanju sem ugotovil, da mi lahko na servisu 100x flashajo software kamere oziroma kalibrirajo pa ne bo nič boljše ker nisem edini ki je to opazil.    Ta sistem je v Oplu deloval neprimerno boljše in ga ni vsaka kaplja, dež zmotil...   Pravtako klima ki je v tem zelo švoh. Sploh avtomatika...    Ampak tega na testni nisem mogel preizkusit...    Ne matričnih pa tudi take vročine ni bilo.    O vzvratnih ogledalih vemo da je hiba... Tega prej nisem vedel...    Malo pa me je "presenetila" škripajoča notranjost. Vse bolj škripa na več koncih.    Sedaj na random vsake toliko nekje v armaturi ali v stropu pokne kot takrat ko kamenček prileti v šipo... Nisem še lociral...    Na slabi cesti še posebej zjutraj ko še ni vročine pa že vse ropoče.    Očitno sem naletel na slab primerek...  Nimaš kaj.    Pa ne narobe razumet... Drugače mi je avto zelo všeč.    In tudi pri oplu je bila kakšna malenkost ki mi je živce parala ampak je bilo teh stvari veliko manj kot pri tej Mazdi.    Saj pravim, da na moje začudenje je bilo od novega malo ali nič problemov z astro proti CX30.    Bom videl kako bofo odreagirali ob prvem servisu... Če bom naletel na gluha ušesa mi pač drigega ne preostane kot, da menjam...   Škoda ker avto se zelo dobro vozi, je ravno prav oddaljen od tal in zame dovolj prostoren.    Pa še eden lepših na trgu v svojem razredu...    Bomo videli kakšen odziv bo na servisu.    Vem, da je motor zanesljiv in ni nek kavni mlinček vendar se je pri moji Cx30 nabralo kar nekaj minusov...   
    • Samo imam občutek, da niso še naredili tako dobrega avta, da bi bilo zanj vse ok. 😉
    • @tommzy, izgleda, da imaš smolo, sranje od avta, se zgodi. Imaš pa hkrati super priložnost in se ga znebiš - koliko doplačaš za 2 tedna staro Vitaro, prevoženih 650 km? Mamo sem včeraj peljal v trgovino in je dejala, da je kot piksna. Na Mazda forumu si pomagamo.     Cena po ceniku v akciji: 25.950 200 priprava 490 vlečna kljuka ___________________ 26.640 €       Suzuki Vitara 1.4 BOOSTERJET HIBRID ELEGANCE ALLGRIP, letnik:2026,25950 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.