mazdohist Napisano 9. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 pozdravljeni. mene pa zenima ce kdo ve ke ima mx5 1.6 16V let91 odprtino cez katero se nalije olje v menjalnik!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 9. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 Nekje dale? zadaj Druga?e ne vem Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 9. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 ma ne res k mam zj avto na pov podrt ze pa ne najdem!!! mi gre pa rocka ze ful na trdo sm pa ke!!! fulllll bi biv hvalezen za pomoc!!1 a kdo mogoce ve od kakega dobrega servisa telko kjer bi mi znal to objasnit!!! :ne vem: Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 9. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 No pri moji mazdi je luknja za nalivat olje tam ko je privija?ena zajla za ?tevec, kako je pa pri teb pa ne vem. Nima? nobenega servic manuala? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 9. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 ma sm na sihti pa je mam hend book doma pa bom znoru ko nevem kaj k mi je se zadne case zacel neki iz masine vn tect pa mam tak filing ko da je na mrliski postelji ze!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 9. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 Dej samo povej kako se re?e menjlanik po nem?ko imam nem?ki manual od Haynesa sem ?e najdu, upam da se bo? kej bolj znajdu kot jaz Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 9. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 ej fullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ti hvala zj pa vem ke je to grem ze nalivat pa sravfat!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 9. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 evo marko ful ti hvala je olje ze not je total jeba da sploh olje lahk ke not spravis ampak trma ja trma tko da mi je ratal!!!! mas pepsi v dobrem!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 9. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 am se eno vprasanje je kirmu kaj jasn ke je filter od olja?? jebemo mazda pa res zna avte delat se ce bi mi kdo hotu kaj spizdit bi celo noc sravfu pa isku!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 9. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 Oljni filter za menjalnik ga ni Za motorno olje je pa na bloku pri?raufan verjetno pod sesalnim kolektorjem Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 9. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 Oljni filter za menjalnik ga ni Za motorno olje je pa na bloku pri?raufan verjetno pod sesalnim kolektorjem za motorno olje!!! ni pod sesalnim ga ne nejdm!!! mater sm blentav!!! ja filtr za menjalnik ta je pa dobra!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 9. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 pol je pa pod izpu?nim kolektorjem narisan je ?e prav razumem na sopotnikovi strani Pa dej ?e tole tvojo slikco poprav v podpisu! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 9. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 ma kurac moja je limited edition pa je tud masina cist druga!! pa kaj je zj s sliko narobe je cis huda a ni?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 9. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 rahlo nadle?na je? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 9. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 rahlo nadle?na je? pa kako nadlezna?bom dav tvojo fotko gor ce jo posles!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 9. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 Mislim, da je te?ava v tem, ker je prevelika. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 9. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 pa kako nadlezna?bom dav tvojo fotko gor ce jo posles!!! pol ti nau noben na upra?anja odgovarju,..bojo sam mojo fotko gledal Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 9. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 pol ti nau noben na upra?anja odgovarju,..bojo sam mojo fotko gledal pa kaj cepa je neznam sploh nevem kako da sploh jo zmansam k sm res sm cist pozabu sm ze kako to gre!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 9. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 loh jo tud mirne du?e odstran? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql Napisano 9. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 loh jo tud mirne du?e odstran? pa more pokazat kasno picko ma Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 9. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 narisano? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 9. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 narisano? pa kaj eni si pac lahk sam narisano najemo!!! ste zj veseli??? a more bi se mansa najbol taka da se niker nov vidla!!! :ne vem: Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql Napisano 9. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 narisano? ne prekopiral jo je gor Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 9. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 pa kaj cepa je neznam sploh nevem kako da sploh jo zmansam k sm res sm cist pozabu sm ze kako to gre!!! A ti jo jaz? V slikarju samo da bo! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 9. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. november, 2006 A ti jo jaz? V slikarju samo da bo! pa eko sj sm jo ze zj je pa revca tok majhna da se je skor ne opazi nimam vec pojma a je sploh se zenska na sliki?? :ne vem: :ne vem: Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.