menjalnik mx5
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Kot ste najbrž opazili,me v tej temi ni...pač zadnja leta,od kar imamo spet psa,so biciklji bolj na "stranskem tiru"... Moram pa omentit današnjo montažo stenskih nosilcev za kolesa,ker mogoče zna koga zanimati Odlocil sem se za set nosilcev na foro "držala za pedal" od firme Borgen. Amazon.de AMZN.EU Moram pohvaliti zelo lepo ceno-vzel sem set treh nosilcev za 41€ Izdelava je perfektna,in ekstremno masivna...res noro močno. Super so tudi vijaki in kopije😄 Fischer SX8 vložkov👍...res nimam niti ene pripombe-priporočam. Ne bom več nakladal,ker slike povedo več kot tisoč besed😉
-
Od sportman333 · Napisano
podobno kot jaz danes na servisu pri Seliču....pravi popravi robove blatnikov in vozi dalje naslednjih 200k km.....ni alternative (oz. je, ampak zelooo draga :)). Zanimiva je bila izkušnja, da je bil na servisu tudi en stric ki dela na AC Mobil na uradnem honda servisu (v tehnični nabavni službi) in je servisiral avto pri Seliču in sem malo debatiral z njim....in je novega Civica (hybrid) zelo pohvalil in da je tudi sedaj po 4 letih ko je zunaj, da nimajo reklamacij, težav....je pa priznal da je ta motorni sklop idealen samo za civica, medtem ko honda tiši ta sklop se v zrv in crv, ki je sploh prevelik in je to pa potem poraz.....ocitno neka cudna japonska filozofija....accorda pa v EU ne bo več... -
Od sportman333 · Napisano
bom, čeprav Žibert že od nekdaj velja za "zlatarja" tako da....ampak ja stane me nič :), od kar vozim kosilnico tja zadnjih 5.let na servis so se mogoče malo normalizirali..... -
Ne me narobe razumeti...tudi jaz se z vsem pr Janši ne strinjam...sam kar tako človeka jebati...leta in leta...a mislite,da mu je fajn po sodiščih letati... Na neznanem kraju,,neznanem času,neznani osebi itd...kar tako brez dokazov...in na sodišče lahko vse skoz spraviš...samo naš moraš biti. In npr. kako so tud Kanglerja jebali...pa daleč,da bi bil njegov simpatizant...sam ne moreš "kar tako",da enga prcaš....plačamo pa itak "mi vsi"... "i nikomu ništa"...k na balkanu... Sem oz. je lih kar žema "skoz dala" bitko z delodajalcem,kjer sem po dveh letih in pol dobil občutek,da je šlo za "jebanje" zaposlenega samo za to,da bi šel tožiti delodajalca...3x lahko ugibate za kaj?!!!...za to,da tečejo naroki itd.,cim dlje in dlje..na kratko-"da se cuza cvenk". In tako nas "kradejo".
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.