Skoči na vsebino

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 566
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

to deli... ne bojo nam ekonom piskri po glavi sral z ne vem kako alfo :bravo:

?e bi delu ?rtice na blatnik za vsako alfo ko se je ?panala pri prvem semaforju pri drugem semaforju se je pa raje za mano postavu bi verjetno ?e ene tri blatnike menju :P

VOZIM MAZDO NE MOTI!!!

Napisano

to deli... ne bojo nam ekonom piskri po glavi sral z ne vem kako alfo :bravo:

?e bi delu ?rtice na blatnik za vsako alfo ko se je ?panala pri prvem semaforju pri drugem semaforju se je pa raje za mano postavu bi verjetno ?e ene tri blatnike menju :P

Ciko ne izivaj!!!

Lahko tebe tudi kaj doleti!

Napisano

Heh, mi je blo zabavno tole pre?itat, ker ?e bi iskal sopomenko (pa ne samo jaz) za pokvarljivo vozilo, bi marsikdo uporabu besedo Alfa Romeo! :danzoman::D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

No sj, zavoljo miru na forumu je bolje da se take BAN-a, ampak mi je pa ql k se nare?i? takim pacijentom do amena :hohoho:

Pohvalno Yavar :bravo:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Upam da ne bo za vse ve?ne ?ase bananiran, naj ?e kak?no pove, ko se mi fant zdi tko svetovljanski! B):hohoho:

No pa vsesplo?no razgledan sem pozabu dodat! :ouje::D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
:hohoho::rispekt: Res je bilo zabavno in zanimivo brati ko nas ho?e nekaj po otro?je prepri?ati. :D Vseeno pa predlagam preverjanje IPjev novih uporabnikov, da se ne vrne. In seveda da se tole temo razdeli ker je ?isto offtopic.
Napisano

ej ej ne mi cez alfo govort...

:ljubezen:

Dobro,Labi,tebi bomo izjemoma dovolili vozit alfo kot tretji avto(in ?e to samo cabriolet za poleti). :P:D

Napisano

Kaj tretji.....peti avto komaj,pa ?e to ker je ravno on. :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Dobro,Labi,tebi bomo izjemoma dovolili vozit alfo kot tretji avto(in ?e to samo cabriolet za poleti). :P:D

tako ja...cabrio (spider) mora bit obvezno...tud ce je prvi avto

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

"mami... lej ta avto ma pa 260 na stevcu.... pa ful siroke gume ma... uauaaauuuuuu " :ouje:

T ga pa rulla :vesel:

Pravkar si odsral iz foruma, prvi? zaradi obna?anja drugi? si falil forum, tretji? dost mam takih ki ...

Tole ja pa definitivno tuma?, ma? ?ast bit prvi ki je letel. :bravo:

:rispekt::rispekt::rispekt::bravo:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Labi ne izivaj, ker bo? dobu dopust v Banovcih. :hohoho::hohoho:

ok ok...tudi crna nova mx5 je kar huda...(sam bi mogu nalepko od alfe dat gor haha - moderatorji: hecam se no)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

moderatorji: hecam se no)

Hehe,malo te pa je strah ha?? :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Ja Marko zadnje case vzame resno vse kar recem...

Aja moja mazda gre 240 km/h :)

Napisano

Ja Marko zadnje case vzame resno vse kar recem...

:vesel::vesel:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Ma daj ne spamaj..... :hohoho::hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Upam da ne bo za vse ve?ne ?ase bananiran, naj ?e kak?no pove, ko se mi fant zdi tko svetovljanski! B):hohoho:

No pa vsesplo?no razgledan sem pozabu dodat! :ouje::D

Prvo opozorilo traja nekaj dni, potem pa se odlo?imo naprej.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ohohoho..... fantje... alfa je zakon.... jaz sem bil super vesel z mojo... pa NOBENGA problema ni imela.... jeeee

Cuore Sportivo juhuhu.... :aaaaa::hohoho:

Feel free....

Napisano

Ohohoho..... fantje... alfa je zakon.... jaz sem bil super vesel z mojo... pa NOBENGA problema ni imela.... jeeee

Cuore Sportivo juhuhu.... :aaaaa::hohoho:

He, he, he, pa se je spet za?elo... :hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.