Marko_mx-3 Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 Gume niso original 205/55/15 je original Kontaktiraj uporabnika Mitja_MX-6T na forumu, verjetno ?e ima kak menjalnik na zalogi Citiraj
iceman22 Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 Nisem ?e mel mo?nosti sprobat, pa tud ne vem ?e si upam. prpel sem v kranj pa jo bom js probal ce ti ne upas.. Citiraj www.trziskisladoled.si
zazo Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 Gume niso original 205/55/15 je originalKontaktiraj uporabnika Mitja_MX-6T na forumu, verjetno ?e ima kak menjalnik na zalogi aha ja no pol pa ?e aja pa tetga uporabnika mi ne najde not u iskalniku. je ziher teto ime?? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 Tale je http://www.mazda-si.net/index.php?showuser=594 Citiraj
zazo Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 Tale je http://www.mazda-si.net/index.php?showuser=594 evo super.......uspostavu kontakt.aha ja a ma? mogo?e kako priporo?ilo glede pove?ave kojou?? ?portn filtr da fajni u?ink na mx3kici?? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 Menjaj izpu?ni kolektor! Imam enega, samo je potreben obnove. Tko da ?e ima? kaj izku?enj iz varjenja, ga z lahkoto zrihta?. Citiraj
zazo Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 Menjaj izpu?ni kolektor! Imam enega, samo je potreben obnove. Tko da ?e ima? kaj izku?enj iz varjenja, ga z lahkoto zrihta?. aha kok pa pove?a mo?i je ta podatek kej znan?? in pa zvok je kej druga?en? glede homologacije pa predvidevam da ni potrebna.....??? povej ceno pa se bomo lahk kej zmenl neke izku?en mam iz varjenja ti sam povej ker material pa kak hudo je znjim ?e je mo?no prilo?i sliko Citiraj
Boss Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 V?eraj zve?er sem kot po ?ude?u bil ?isto sam na AC od cestninske postaje Log proti Vrhniki tako, da sem se odlo?il, kon?no po ve? kot dveh letih lastni?tva moje M6 sploh prvi? sprobal kolk ma ta zadeva topspeed. Pospe?il sem iz hitrosti 60km/h in pred potokom Podlip??ica (al neki tazga - cca kilometer in pol pred izvozom Vrhnika) sem imel na ?tevcu hitrost 235km/h (GPS 221km/h). ?eprav mi ta podatek skoraj ni? ne pomeni sem bil kr (prijetno) presene?en, saj nisem pri?akoval, da tole sploh gre tolk. Pa ?e klime nisem ugasnil Zdej pa spet po omejitvah naprej, sploh ker od danes so zimaki gor Citiraj
iceman22 Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 V?eraj zve?er sem kot po ?ude?u bil ?isto sam na AC od cestninske postaje Log proti Vrhniki tako, da sem se odlo?il, kon?no po ve? kot dveh letih lastni?tva moje M6 sploh prvi? sprobal kolk ma ta zadeva topspeed. Pospe?il sem iz hitrosti 60km/h in pred potokom Podlip??ica (al neki tazga - cca kilometer in pol pred izvozom Vrhnika) sem imel na ?tevcu hitrost 235km/h (GPS 221km/h). ?eprav mi ta podatek skoraj ni? ne pomeni sem bil kr (prijetno) presene?en, saj nisem pri?akoval, da tole sploh gre tolk. Pa ?e klime nisem ugasnil Zdej pa spet po omejitvah naprej, sploh ker od danes so zimaki gor ah boss a samo tok?js sem tok imel se pred predelavo..zdej trenutno nisem se testiral..ampak mislim da bi morala koncna bit visja.. Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 jaz tud mislim, da bi morala iti vec kot 221 po gps-u Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 jaz tud mislim, da bi morala iti vec kot 221 po gps-u Mrbit res - to je blo po slabih 5km pol se je pa promet za?el. Vseno pa dvomim, da bi se dal ?e za ve? kot kakih 5km/h dodat. Men se zdi za po ravnini tole ?ist OK - po klancu navzdol je pa itak lohk ?ist neki druzga. Citiraj
jures Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 Po ?e?ki autobani 231 km/h po gps Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
sivc Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 V?eraj zve?er sem kot po ?ude?u bil ?isto sam na AC od cestninske postaje Log proti Vrhniki tako, da sem se odlo?il, kon?no po ve? kot dveh letih lastni?tva moje M6 sploh prvi? sprobal kolk ma ta zadeva topspeed. Pospe?il sem iz hitrosti 60km/h in pred potokom Podlip??ica (al neki tazga - cca kilometer in pol pred izvozom Vrhnika) sem imel na ?tevcu hitrost 235km/h (GPS 221km/h). ?eprav mi ta podatek skoraj ni? ne pomeni sem bil kr (prijetno) presene?en, saj nisem pri?akoval, da tole sploh gre tolk. Pa ?e klime nisem ugasnil Zdej pa spet po omejitvah naprej, sploh ker od danes so zimaki gor Ja to je prav zanimivo, kako se dejanske hitrosti razlikujejo od navedenih v katalogu (201km/h). Bilo bi zanimivo videti tudi pospe?ek, saj pomoje bi moral biti kaj ni?ji kot 10,7 ker pri vseh podobnih avtomobilih z 2.0literskim dizlom 140km (mondeo, A4; celo S-max in A6, ki sta veliko te?ja) imajo vsi bolj?i pospe?ek, nekateri izmed njih tudi pod 10s. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. november, 2010 Prijavi Napisano 28. november, 2010 Saker III NIMA omejeno na 250 km/h Vem ke je ?el kar precej ?ez in nima ?tevca z dometom 280 km/h za brezveze. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 28. november, 2010 Prijavi Napisano 28. november, 2010 Saker III NIMA omejeno na 250 km/h Vem ke je ?el kar precej ?ez in nima ?tevca z dometom 280 km/h za brezveze. kok pa je sel cez? Citiraj www.trziskisladoled.si
Strom Napisano 2. december, 2010 Prijavi Napisano 2. december, 2010 Sicer pa najve? k sm vidu na ?tevcu je blo 21o... x6 1.6... Jebiga, te?k, po?asn, premejhna ma?ina, preve? kur... ene dva cilindra mu ?e manjkata... Citiraj
tauko Napisano 2. december, 2010 Prijavi Napisano 2. december, 2010 V teh treh mesecih je bil top of d top spid ca.130 km/h Na ?alost ?e ni vidla autobana, odkar jo mam; sej bom ta mesec nabavu hello kitty nalepko, poj bom pa vidl, kolk da ta mlin?'k od sebe Citiraj
Hanco Napisano 2. december, 2010 Prijavi Napisano 2. december, 2010 V teh treh mesecih je bil top of d top spid ca.130 km/h Na ?alost ?e ni vidla autobana, odkar jo mam; sej bom ta mesec nabavu hello kitty nalepko, poj bom pa vidl, kolk da ta mlin?'k od sebe jst nebi biu preve? zagret Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 2. december, 2010 Prijavi Napisano 2. december, 2010 Uuu, sicer ni bilo z mojo mazdo a vseeno s simonovo sem se peljal 232km/h, z zemirjevo pa ?e malo ve? a na ?alost mimo policije , no imel sm sre?o,da so imeli nekoga v delu a mogel sem spustit gas . Slikica iz simonove f-ke Simon!! Pa brez zamere Aja pa malo sem probal RX, v slu?bo se nama je s sefom mudilo 236km/h pol sem pa mogel it na izvoz za Trst Citiraj
jstdoma Napisano 2. december, 2010 Prijavi Napisano 2. december, 2010 Po ?tevcu je ?lo cca 240km/h, po Garminu pa precej manj - ker mi je prej?ni lastnik neki "polomu" verjetn.Zdej sm zamenu ?tevc pa precej bl to?n ka?e. Sam ko bo suha in prazna cesta je treba pa ?e en taprav test nardit! Uuu, sicer ni bilo z mojo mazdo a vseeno s simonovo sem se peljal 232km/h...Slikica iz simonove f-ke Mitja, sej n? ?udnga da si bil tok hitr, ?e si ti je pa na ?rpalko mudil tankat! (po slikci sklepam :ne vem: ) Citiraj
Ploki Napisano 2. december, 2010 Prijavi Napisano 2. december, 2010 Uuu, sicer ni bilo z mojo mazdo a vseeno s simonovo sem se peljal 232km/h, z zemirjevo pa ?e malo ve? a na ?alost mimo policije , no imel sm sre?o,da so imeli nekoga v delu a mogel sem spustit gas . Slikica iz simonove f-ke Simon!! Pa brez zamere Aja pa malo sem probal RX, v slu?bo se nama je s sefom mudilo 236km/h pol sem pa mogel it na izvoz za Trst takrat avto ni mel sklopke js ?e preko 225 nisem ?el... ne morm verjet da si mel ?e slikat ?as ko si se peljal 230 lepa... vsaj en prpopu sliko od moje mazde ni zamere, ni panike Citiraj
Deeyan Napisano 2. december, 2010 Prijavi Napisano 2. december, 2010 Uuu, sicer ni bilo z mojo mazdo a vseeno s simonovo sem se peljal 232km/h, z zemirjevo pa ?e malo ve? a na ?alost mimo policije , no imel sm sre?o,da so imeli nekoga v delu a mogel sem spustit gas . Slikica iz simonove f-ke Simon!! Pa brez zamere Aja pa malo sem probal RX, v slu?bo se nama je s sefom mudilo 236km/h pol sem pa mogel it na izvoz za Trst aaaaaaaaaaa se prav, da moja tut kr fajn leti jst nebi biu preve? zagret sej sm js tut bil Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Napisano 9. maj, 2011 Najve? sem jo peljal 220kmh (imel sem ob?utek da je ogromno rezerve)! Ajvar, a tistih 252kmh z GTjko ko si rekel, je bilo po GPS-u al tko bolj na pamet, npr. po ?tevcu gledano? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Napisano 9. maj, 2011 Najve? sem jo peljal 220kmh (imel sem ob?utek da je ogromno rezerve)! Ajvar, a tistih 252kmh z GTjko ko si rekel, je bilo po GPS-u al tko bolj na pamet, npr. po ?tevcu gledano? ?tevec sploh nima do tolk dometa, ?e ?e nisi opazu, mel pa sem ?e zabele?eno na DH ki bere direkt iz koles. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Napisano 9. maj, 2011 Ja ?tevc ima skalo do 240, potem pa lufta neki malga, re?mo do 260 pa ?e to pra?anje! Sam ?e ?e tale ki?ta tolk vle?e, pol mora it z dodatnimi 100 konji (se prav tvoja) vsaj ene 20 do 30 ve?, al se motim? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.