Skoči na vsebino

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Odvisn kaj zate pomen 'dost', g. Javar je identi?en avto nateral preko 250kmh po ?tevcu! :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• Odgovori 566
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Odvisn kaj zate pomen 'dost', g. Javar je identi?en avto nateral preko 250kmh po ?tevcu! :danzoman:

Popravljam ne original ?tevcu, ampak DH ki bere direkt iz senzorjev ABS-a in ?e dodatno z GPS, razlike je blo cca 2-4 km/h

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

No sej to sm mislu, pa nism znal obrazlo?it! <_<:blush:

Napisano

jaz ne morem verjet, da gre avto z 166 konjev 250km/h po ravnem

moram biti tam pa videt na lastne oci...ni teorije za kaj takega...razen ce mazda laze in 2.3 ima 200+ konjev

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

jaz ne morem verjet, da gre avto z 166 konjev 250km/h po ravnem

moram biti tam pa videt na lastne oci...ni teorije za kaj takega...razen ce mazda laze in 2.3 ima 200+ konjev

Od cetninske v kr?kem proti ?ate?u, brez vetra, zunanja temperatura 8-12 stopinj, brez premi?nih ovir in pol se lahko samo ?udi?. <_<

Napisano

A je hrib navzdol? Labi, men tut ni jasn...

Ne popolnoma naravnost je(ni gor dol),samo potem zavije malo v desno.

Napisano

Ne popolnoma naravnost je(ni gor dol),samo potem zavije malo v desno.

Ni ?ist naravnost, mal je padca, ker ?e ne Krka in Sava ne bi mogli dol te?t :blush: ampak vseeno ni tolk padca, da bi tolk vplivalo na top speed.

33112_1.png

Napisano

Boss, sicer ne te?eta po autocest (brez vinjete) obe reki! :ne vem:

Napisano

Po AC res ne, te?eta pa po Kr?kem polju, kjer je tudi AC in ?e ho?e?, da reka te?e pa? mora imet padec. :blush:

33112_1.png

Napisano

Preteklo no? sm napredvou do dobrih 235kmh na ?tevcu! :danzoman:

Napisano

No ja, ne vem kolik?na naj bi bila najvi?ja hitrost za mazdo 323F (Ba) z 1.5 mlin?kom, ampak jaz sm jo najve? stisnu 170 km/h (ob varnih pogojih seveda)... sam pol je za?el veter v kabino vdirat, ker je prva ?ipa slabo zasilikonirana :P Sej ve? kot to jo itak ne mislim nikoli pritisnit, da se mi ne bo v ogledalu kdaj narisala ?koda octavia RS z v?ganimi modrimi lu?kami na strehci :P

Napisano

No ja, ne vem kolik?na naj bi bila najvi?ja hitrost za mazdo 323F (Ba) z 1.5 mlin?kom, ampak jaz sm jo najve? stisnu 170 km/h (ob varnih pogojih seveda)... sam pol je za?el veter v kabino vdirat, ker je prva ?ipa slabo zasilikonirana :P Sej ve? kot to jo itak ne mislim nikoli pritisnit, da se mi ne bo v ogledalu kdaj narisala ?koda octavia RS z v?ganimi modrimi lu?kami na strehci :P

Nima jih na strehi, ampak v kabini na zadnjih vzglavnikih. :hudicek:

Napisano
Cele trojane se je vozila ?kodi?ka za mano pa ni mela nobene lu?ke zunaj, samo 2 modela ki sta mi sledila vsak centimeter.

Napisano

Cele trojane se je vozila ?kodi?ka za mano pa ni mela nobene lu?ke zunaj, samo 2 modela ki sta mi sledila vsak centimeter.

tist Mondeo, ko sm ga prehitu 5 mescev nazaj tut ni mel nobene vidne lu?ke

Napisano

Za lastnika tega avta denarna kazen ni problem...

Pike tud ne. :hudicek:

Napisano

Sploh, ker tujci ne dobijo to?k in ni gro?nje, da bo izgubu izpit.

@ajvar: si me prehitu za malenkost :blush:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Prodam dobro ohranjena platišča Tomason TN7 19", ET40, 8.5J, razmak med vijaki 5x114,3.    Prodajam, ker so preširoka na Mazdi 3 ☹️    
    • Huh. Tu me šiješ. Prazno gre v embalažo.   Zbiram pa baterije (vozim v zbirni center), elektroniko oz. vse kar ima žico (v posebni keson v bližini), zdravila (lekarna ali zbirni center), vse kar je železnega (ko se nabere, zbirni center) in kar koli je keramike (zbirni center - gradbeni odpad), staro jedilno olje (zbirni center).   Samo taki kot ti in jaz, sva redka.   Da se vrnem, v Nemčiji mi niti ene flaše/pločevinke/plastenke ni avtomat zavrnil.
    • Sam zakaj bi mene tolkel po žepu? Ker sem zglede državljan in se ves čas trudim reciklirat. Še tolk sem "neumen", da celo deodorante in spreje vozim na odlagališče in čakam v vrsti, da jih lahko pravilno oddam, ker spadajo med nevarne odpadke. Kdo od forumašev še to počne?   Vsi vemo komu je to v interesu, da se uvede. Najbolj so "zagreti" proizvajalci pijač, ker je to za njih vsakič 20 centov direkt v žep, če se plastenka ne vrne oziroma pločevinka. S to zadnjo se bo veliko dogajalo, ker prazna težko obdrži obliko, stroj bo pa sprejemal samo nepoškodovan in vsaka deformacije bo zavrnila sprejem.   To so počenjali tudi hrčki, da so mašine bile nastavljene tako natančno, da vsaj 10-15% prinešenih piksen ni sprejelo zaradi malih udrtin. To je pač lopovluk, ker ravno proizvajalci pijač bi zdaj radi delali dobičke na kavciji nevrnjene embalaće. To je samo in zgolj biznis in vsi mi smo ovce, ki nas morajo odret.   Slovenija ima že danes sistem, ki poseka večino kavcijskih sistemov drugod v EU, zato uvajanje kavcijskega sploh ni smiselno, ker ne bomo uspeli zvečat trenutnega procenta recikliranja plastenk na tak način.   Sicer pa kot vedno "follow the money" pa boste videli kdo je zagret za tole. Sami pizdeki se spet zbirajo in lobirajo ter manejo roke, kako bodo služili na ovcah.   Necenzurirano.si - Bodo pri Kumru tujim pijačarjem dali večmilijonsko darilo, ki ga bomo plačali vsi? NECENZURIRANO.SI Ministrstvo za okolje, ki ga vodi Bojan Kumer, bi z uvedbo kavcijskega sistema za embalažo pijač dalo darilo proizvajalcem pijač v tuji lasti in...  
    • Smo imeli danes odlično druženje v gostilni Adam Ravbar. Fajn družba in pa nihče se ni napil, smo pa zelo dobro jedli ter ne prav veliko zapravili.
    • Odvisno kje je poškodba. Če je v vidnem polju direkt pred tabo pol menjat če pa je kje bolj nemoteče pa bo tu popravilo OK.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.