BOJČ Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Tudi jaz ?e nisem pritisnil svoje 6-ke do konca. Najve? do sedaj sva ?la 225 po ravnem (po ?tevcu), je bila pa ?e zaloga tako na pedalu za plin kot pri obratih, tako, da ne vem :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
David Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Jaz sem izbolj?al boj prej?nji "rekord".... in sicer 3 tedne nazaj na AC proti kopru.... malo ve? kot 215km/h... in to z letnimi gumami...... Po klancu navzdol seveda....... Citiraj Feel free....
janik Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Jaz sem mojo nateral do 210 po ?tevcu, ampak bi ?lo ?e ve?. Kadar na ravnih delih preverjam hitrost ?e na GPS-u, ka?e ?tevec do 10 preve?. Takih prilik je ?al bolj malo, saj mora biti izpolnjenih kar precej pogojev: AC mora biti ravna, ne sme biti prometa pa ?e ?ene ne sme biti zraven (ali pa mora spati ).Moje najve?je hitrostno do?ivetje pa je bila vo?nja 160 na uro s temle vozilom po zasne?eni cesti. Na koncu me je po?teno treslo, ?ele pozneje sem izvedel, da je to od prevelike koli?ine adrenalina. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
mazdohist Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 evo moj mlin je sov z mano najvec 190 je pa se kr orenk fore sam ga sparam sparam!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
David Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 UUUU Janik.... to pa vem da je u?itek.. jaz sem z isto yamaho ?el najve? 120 km/h pa ?e to je blo too much for my heart.... Kaj to si rental?? Pa kje je to blo.... letos grem spet..... Citiraj Feel free....
BOJČ Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Jaz sem mojo nateral do 210 po ?tevcu, ampak bi ?lo ?e ve?. Kadar na ravnih delih preverjam hitrost ?e na GPS-u, ka?e ?tevec do 10 preve?. Takih prilik je ?al bolj malo, saj mora biti izpolnjenih kar precej pogojev: AC mora biti ravna, ne sme biti prometa pa ?e ?ene ne sme biti zraven (ali pa mora spati ).Moje najve?je hitrostno do?ivetje pa je bila vo?nja 160 na uro s temle vozilom po zasne?eni cesti. Na koncu me je po?teno treslo, ?ele pozneje sem izvedel, da je to od prevelike koli?ine adrenalina. Kapo dol, 160 po zasne?enem... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
janik Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Kaj to si rental?? Pa kje je to blo.... letos grem spet..... ?e si tolk zasvojen kot jaz, bi bilo rentanje predrago ... Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Grega_ Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Bednih 180 km/h - 5500 rpm(seveda po ravnini) potem se pa ?tevec ustavi in g ane premakne? da se je***. Citiraj
Mazda323 Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 jaz tudi (najbr? ) ?e nisem stisnil maximuma iz Mazde, ampak najhitreje je ?lo 190, ve? pa zaradi preve? ovinkaste AC v Nem?iji ni ?lo. Jaz sem pa mislil da ti vozi? po predpisih, vsaj tako trdi? vedno tukaj Citiraj
Segi Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 da ?e jaz dodam svoj lon?ek Lih dans sem ga mal prtisnu ko sem sel v lj po AC, in je ?tevc pokazu 190km/h (s tem da sem bil po?teno usran, zimske gume, o?je pa ?e po?uti? ko da bi se z ?olnom vozu), kolk pa ?tevec la?e pa pojma nimam :ne vem: Druga? pa ko smo ?li proti morju (4komadi v avtu) ko je tisti klanec navzdol (pojma nimam kak se re?e tam [prespal vso geografijo ]) z letnimi gumami (gt3 175/70/13), je pa ?tevc pokazu celo 225km/h pa ?e bi se dal ?e nam nebi avtodom ven zapelu. Takrat sem pa ?e vidu kako si kuham kavo v avtodomu ampak je na sre?o ratal zbremzat Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Mazda323 Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Si pa mel sre?o glede na to kake bremze ima BG verzija Citiraj
Segi Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Si pa mel sre?o glede na to kake bremze ima BG verzija kakor vem so bli diski ?e menjani, in so od brembota gor baje (tak je sosed reku ), ker so baje samo par jurjev dra?ji...druga? se mi pa zdijo bremze kar vredu no...edino ?e bi bli ?e zadej diski se pa nebi ?isto ni? branil...glede sre?e se pa kar zavedam, jo nebom nikol ve? tak izzivu ker takrat sem mislu da se bom usral pa ?e poscal zravn Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
LabiGT Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Jaz sem pa mislil da ti vozi? po predpisih, vsaj tako trdi? vedno tukaj v nemciji lahko je gas do daske tudi po predpisih...mi je pa hecno tam vozit, ni omejitev in eni vozijo 200+ pol pride del kjer je omejitev in uni z 200+ zavirajo v zadnjem trenutku na 100km/h, pol pa spet gas kot F1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mazda323 Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Vem kak je v Nem?iji Citiraj
David Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Evo lihkar se vrnil iz nove gorice.... morem re?t da me AC Vipava- Gorica vedno "prepri?a" da morem stisnit... in ?e preden za zavedam letim 200.... Kakorkoli.... danes mi je za?elo trest bremze.... sem precej konkretno mogu stisnit bremzo iz 210km/h na 80km/h...... So mogo?e plo??ice fu? al so se sam pregrele???? Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Lahko da si pokrivil diske Citiraj
zemir Napisano 11. november, 2006 Prijavi Napisano 11. november, 2006 Evo lihkar se vrnil iz nove gorice.... morem re?t da me AC Vipava- Gorica vedno "prepri?a" da morem stisnit... in ?e preden za zavedam letim 200.... Kakorkoli.... danes mi je za?elo trest bremze.... sem precej konkretno mogu stisnit bremzo iz 210km/h na 80km/h...... So mogo?e plo??ice fu? al so se sam pregrele???? Pomoje so se ti pregrele ?e bi ble fu? bi sli?al kako ti papajo disk Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
LabiGT Napisano 11. november, 2006 Prijavi Napisano 11. november, 2006 disk ce so ploscice pol ti spuscajo motec zvok Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 11. november, 2006 Prijavi Napisano 11. november, 2006 To je grmelo sam pri testem bremzanju.... pol ni blo ve? ni? simptomov.... :ne vem: Citiraj Feel free....
zemir Napisano 11. november, 2006 Prijavi Napisano 11. november, 2006 To je grmelo sam pri testem bremzanju.... pol ni blo ve? ni? simptomov.... :ne vem: Men se je tudi to zgodilo kk?en teden nazaj ko sva z 323f speedom podirala hitrosne rekorde .Pa mi zdaj ?isto normalno bremza tko da ni panike pa? se je malo pregrelo upam da nebo ni? narobe. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Marko_mx-3 Napisano 11. november, 2006 Prijavi Napisano 11. november, 2006 jaz sem ?e ene parkrat letos pregrel bremze in imam na sumu da mi zadnje ne primejo kot bi morale in zato sprednje bolj trpijo. Sem pa ?e to ugotovil da se da avto na po?es spravit brez ro?ne seveda malo manj spektakularno kot z Citiraj
zemir Napisano 11. november, 2006 Prijavi Napisano 11. november, 2006 jaz sem ?e ene parkrat letos pregrel bremze in imam na sumu da mi zadnje ne primejo kot bi morale in zato sprednje bolj trpijo. Sem pa ?e to ugotovil da se da avto na po?es spravit brez ro?ne seveda malo manj spektakularno kot z Brez ro?ne je bolj za norce Jaz raj?i z ro?no je bl varno pi?e v cesto prometnih predpisih Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 11. november, 2006 Prijavi Napisano 11. november, 2006 He he,ki si pa ti take CPP dobo?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 11. november, 2006 Prijavi Napisano 11. november, 2006 Photoshopal jih je Citiraj
Guest cruiser Napisano 11. november, 2006 Prijavi Napisano 11. november, 2006 Koncna ? Prevec da bi upal da konca Sem ze sel 260kmh pa je avto se kr noro vlekel, ampak sem raje popustil. Mislim da bi slo po stevcu ene 280, mogoce se kaj vec. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.