Alex Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Kdo rabi katero od zgoraj na?teteih nalepk, naredim eno serijo ? Citiraj
Ciko boy Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 to deli... ne bojo nam ekonom piskri po glavi sral z ne vem kako alfo ?e bi delu ?rtice na blatnik za vsako alfo ko se je ?panala pri prvem semaforju pri drugem semaforju se je pa raje za mano postavu bi verjetno ?e ene tri blatnike menju Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Marko_mx-3 Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 to deli... ne bojo nam ekonom piskri po glavi sral z ne vem kako alfo ?e bi delu ?rtice na blatnik za vsako alfo ko se je ?panala pri prvem semaforju pri drugem semaforju se je pa raje za mano postavu bi verjetno ?e ene tri blatnike menju Ciko ne izivaj!!! Lahko tebe tudi kaj doleti! Citiraj
Ciko boy Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 sorry nism se mogu zadr?at Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Z M A J Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Heh, mi je blo zabavno tole pre?itat, ker ?e bi iskal sopomenko (pa ne samo jaz) za pokvarljivo vozilo, bi marsikdo uporabu besedo Alfa Romeo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 No sj, zavoljo miru na forumu je bolje da se take BAN-a, ampak mi je pa ql k se nare?i? takim pacijentom do amena Pohvalno Yavar Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Upam da ne bo za vse ve?ne ?ase bananiran, naj ?e kak?no pove, ko se mi fant zdi tko svetovljanski! No pa vsesplo?no razgledan sem pozabu dodat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Res je bilo zabavno in zanimivo brati ko nas ho?e nekaj po otro?je prepri?ati. Vseeno pa predlagam preverjanje IPjev novih uporabnikov, da se ne vrne. In seveda da se tole temo razdeli ker je ?isto offtopic. Citiraj
LabiGT Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 ej ej ne mi cez alfo govort... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 ej ej ne mi cez alfo govort... Dobro,Labi,tebi bomo izjemoma dovolili vozit alfo kot tretji avto(in ?e to samo cabriolet za poleti). Citiraj
poky Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Kaj tretji.....peti avto komaj,pa ?e to ker je ravno on. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Dobro,Labi,tebi bomo izjemoma dovolili vozit alfo kot tretji avto(in ?e to samo cabriolet za poleti). tako ja...cabrio (spider) mora bit obvezno...tud ce je prvi avto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Labi ne izivaj, ker bo? dobu dopust v Banovcih. Citiraj
qwerty Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 "mami... lej ta avto ma pa 260 na stevcu.... pa ful siroke gume ma... uauaaauuuuuu " T ga pa rulla Pravkar si odsral iz foruma, prvi? zaradi obna?anja drugi? si falil forum, tretji? dost mam takih ki ...Tole ja pa definitivno tuma?, ma? ?ast bit prvi ki je letel. Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Labi ne izivaj, ker bo? dobu dopust v Banovcih. ok ok...tudi crna nova mx5 je kar huda...(sam bi mogu nalepko od alfe dat gor haha - moderatorji: hecam se no) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 moderatorji: hecam se no) Hehe,malo te pa je strah ha?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Ja Marko zadnje case vzame resno vse kar recem... Aja moja mazda gre 240 km/h Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Ja Marko zadnje case vzame resno vse kar recem... Aja moja mazda gre 240 km/h Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Aja moja mazda gre 240 km/h Ma daj ne spamaj..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Ma daj ne spamaj..... hahahah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
madmax Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Takes one to know one moral sem Citiraj
LabiGT Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Ti pa res nisi zgresil poklica tud jaz sem moral Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Upam da ne bo za vse ve?ne ?ase bananiran, naj ?e kak?no pove, ko se mi fant zdi tko svetovljanski! No pa vsesplo?no razgledan sem pozabu dodat! Prvo opozorilo traja nekaj dni, potem pa se odlo?imo naprej. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 Ohohoho..... fantje... alfa je zakon.... jaz sem bil super vesel z mojo... pa NOBENGA problema ni imela.... jeeee Cuore Sportivo juhuhu.... Citiraj Feel free....
BOJČ Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 Ohohoho..... fantje... alfa je zakon.... jaz sem bil super vesel z mojo... pa NOBENGA problema ni imela.... jeeeeCuore Sportivo juhuhu.... He, he, he, pa se je spet za?elo... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.