Z M A J Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. maj, 2010 Jz sm pa u?eri Laguno II 1.8 16v nateru dobre 210 kmh (pol pa ma tko al tko ?e kmav blokado), pa ?e to je blo z brega dol! P.S. - aja nism vozu po Nem?iji Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. maj, 2010 250km/h tudi ve? Vsaj ?e eden. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. maj, 2010 js sem zadnjic sel z mojo 235km/h po ravnini..mislim da je to najvec kr sem dosegu z to mazdo.. Sam res gre tolk ... jaz kar ne morem verjet, da tale 140KM motor tolk da od sebe. Po moje bi na dynotu pokazal vsaj ?e kakih 10-15KM ve? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tomaz108 Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. maj, 2010 Sam res gre tolk ... jaz kar ne morem verjet, da tale 140KM motor tolk da od sebe. Po moje bi na dynotu pokazal vsaj ?e kakih 10-15KM ve? Po moje gre, jaz sem z X6 1.6 motor ?el po vi?njegorskem klancu ?ez 210km/h po ?tevcu , na navigaciji je kazalo 205km/h. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. maj, 2010 Sam res gre tolk ... jaz kar ne morem verjet, da tale 140KM motor tolk da od sebe. Po moje bi na dynotu pokazal vsaj ?e kakih 10-15KM ve? mislim da je kr dober,glede na to da je limuzina mislim teza pa to..aja pa se s kolegom k ma bmw sva se parkrat pomerla bmw je bil 525d pa tam do 225km\h ni sans da me ujame.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. maj, 2010 mislim da je kr dober,glede na to da je limuzina mislim teza pa to..aja pa se s kolegom k ma bmw sva se parkrat pomerla bmw je bil 525d pa tam do 225km\h ni sans da me ujame.. Ej pa ne tega govort o ?vabih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. maj, 2010 mislim da je kr dober,glede na to da je limuzina mislim teza pa to..aja pa se s kolegom k ma bmw sva se parkrat pomerla bmw je bil 525d pa tam do 225km\h ni sans da me ujame.. 140KM TDI Audi A6 recimo v Vrhni?ki klanec tudi pod razno nima ?ans. Ima M6 vsaj 10-15km/h vi?jo hitrost. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. maj, 2010 ce je novejsi bmw 525d (dobrih 200 konjev) pol neki ni v redu z njim, ker drugace mu gledas v auspuh ze kmalu po startu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. maj, 2010 ce je novejsi bmw 525d (dobrih 200 konjev) pol neki ni v redu z njim, ker drugace mu gledas v auspuh ze kmalu po startu ni ta najnovejsi ampak letnik 2005 mislim da ma ene 180 konjev..tam nekje.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. maj, 2010 Verjetno gre za tistega iz prve polovice tega desetletja, ki ima 160KM. ?e pa je zraven ?e automatik al pa touring pa sploh. ni ta najnovejsi ampak letnik 2005 mislim da ma ene 180 konjev..tam nekje.. od 2004 ima 175KM Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. maj, 2010 A to mate dirkalne trahtarje al kva, da tok letijo? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 25. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 25. maj, 2010 Vsaj ?e eden. verjetno dva... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. maj, 2010 verjetno dva... Ja al ne ?Samo to ?teje, seveda z dokazom, js ga imam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. maj, 2010 a so te slikali ja stevc ne velja, more bit vsaj satelitsko, nimam se Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. maj, 2010 Mam GPS in OBD(direktno iz senzorjev na kolesih). Pa BTW, ?tevc sloh ne more toolk pokazat, ker se zatakne na reset, dnevnega ?tevca tako da ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. maj, 2010 lol nisem porajtu sploh. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DANDO Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. maj, 2010 A zdej ga ma? (tr?ega namre?)? Pa kaj je mularija, kake neumnosti so to in otro?arije.Je potrebno razlagat kaj naredi mojih tovarni?kih 314 konjev? Sem vedu, da ni konkurence... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. maj, 2010 Pa kaj je mularija, kake neumnosti so to in otro?arije.Je potrebno razlagat kaj naredi mojih tovarni?kih 314 konjev? Sem vedu, da ni konkurence... sej lahko poves kaj naredijo teh tvojih 314 konjickov..sam je tudi odvisno kdo vodi in kako jih vodi.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DANDO Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. maj, 2010 sej lahko poves kaj naredijo teh tvojih 314 konjickov..sam je tudi odvisno kdo vodi in kako jih vodi.. ha,ha, verjemi, da zaenkrat obvladam.ampak razleti se lahko vsak, tud popovi? se je... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. maj, 2010 kaj pa vozi? to, da ma tako zver pod havbo? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. maj, 2010 kaj ima na? DANDO ?e vedno Z-ja?? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 27. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 27. maj, 2010 kaj pa vozi? to, da ma tako zver pod havbo? skoraj mazdo to kar bi bi morala MX8 bit ?e bi bla Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DANDO Napisano 28. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. maj, 2010 skoraj mazdo to kar bi bi morala MX8 bit ?e bi bla nissan z350 zadnji model-modificiran.Tank na 4 kolesih z reaktivnim pogonom.tank zaradi tega, ker si od znotzraj za??iten kot v tanko in reaktivni pogon, ker se glede na ob?utek tanka dobesedno izstreli? na cesti.Sedaj kupujem ?e enega z-ja, za tamalo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 28. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. maj, 2010 nissan z350 zadnji model-modificiran.Tank na 4 kolesih z reaktivnim pogonom.tank zaradi tega, ker si od znotzraj za??iten kot v tanko in reaktivni pogon, ker se glede na ob?utek tanka dobesedno izstreli? na cesti.Sedaj kupujem ?e enega z-ja, za tamalo. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 28. maj, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. maj, 2010 dando dj mi povej porabo za nisana ob normalni voznji obcasno tudi sportni? Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.