Boss Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 9. maj, 2011 hehe, jaz sem pa velikono?ni zaj?ek Sej no?em bit pameten sam po ravnem se z 166KM ne more? peljat 250km/h. Fizikalno ne gre in bi rabil prek 200KM za tak "dose?ek". Realno za 166KM je nekje morebiti kak km ?ez 230km/h. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 9. maj, 2011 hehe, jaz sem pa velikono?ni zaj?ek Sej no?em bit pameten sam po ravnem se z 166KM ne more? peljat 250km/h. Fizikalno ne gre in bi rabil prek 200KM za tak "dose?ek".Realno za 166KM je nekje morebiti kak km ?ez 230km/h. se kar strinjam s tem... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 9. maj, 2011 se kar strinjam s tem... men je GPS pokazal terminal velocity speed 232kmh na mad?arski ravnini mimo balatona s 143 tovarni?kih + dodatek na cca 165KM.... S tem da v Sloveniji ni tako dolge ravnine, ker mora? kar nabrati.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 9. maj, 2011 Tako nekako, meni se zdi reciimo ?e bi ?la 240 (po ?tevcu) da je to ?e kar lepa porcija, ampak mo?no da je imel Javarje tudi ?e kaj predelano, pa ni povedu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
.Sašo. Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 9. maj, 2011 140 pred velkim servisom (nasledn teden ) je sploh ne mislim terat, sm kr ne?n z mojo.. p.s. Glede na to, da je samo 90 konjska 1,5ka pa ma tud kila?e precej se nimam kej ogla?at v tej temi Citiraj Captain Slow za volanom. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 9. maj, 2011 140 pred velkim servisom (nasledn teden ) je sploh ne mislim terat, sm kr ne?n z mojo.. p.s. Glede na to, da je samo 90 konjska 1,5ka pa ma tud kila?e precej se nimam kej ogla?at v tej temi 183km/h po specifikacijah. po stevcu bos nekje na 190 prisu, mogoc kak km vec odvisno kok laze. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
.Sašo. Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 9. maj, 2011 183km/h po specifikacijah. po stevcu bos nekje na 190 prisu, mogoc kak km vec odvisno kok laze. Povsem dovolj, nisem jst tip ko bi teral v nedogled, ce masina ni sposobna tolk iz sebe spravit Citiraj Captain Slow za volanom. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 17. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 17. maj, 2011 se vedno je motor mal zamorjen...upam, da se bo kmalu zbudil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 17. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 17. maj, 2011 (urejeno) vceraj sam ga prtisnu na stajerski avtocesti 245km/h po stevcu... Popravljeno 17. maj, 2011 od iceman22 Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 se vedno je motor mal zamorjen...upam, da se bo kmalu zbudil Labi pa ne da si uporabiljal TEMPOMAT???? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 Hehe, tempomat pri 220! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 Od Clia tempomat dela samo med 40 in 200 km/h. Kar je nad 200 mora? stiskati gas. Aja po GPSu je to do 235 km/h kar je za tako aerodinamiko ?isto solidno. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 Ne ni uporabljal tempomat,vidite da je rumene barve to je kao standby,ko pa je zelene barve takrat je v uporabi. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 tempomat je zakon.... za po vozit se po tunelih ga ma nastiman na cca. 110 in potem samo resume ko je tunel drugace pa ga ne uporabljam Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 Moja gre verjetno okrog 215km/h. Bom to preveril 22 maja na poti na ?tajersko Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 183km/h po specifikacijah. po stevcu bos nekje na 190 prisu, mogoc kak km vec odvisno kok laze. js sm s C-jko pelu najve? 185km/h Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 js sm s C-jko pelu najve? 185km/h ja k je ?e aerodinamika v pizdi pa 17ke si mel gor Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 Moja gre verjetno okrog 215km/h. Bom to preveril 22 maja na poti na ?tajersko glede na to, da mas 2.5 verjetno gre velik vec kot 215 po stevcu kakih 240 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 LabiGT za kon?no mi je precej vseeno, ampak jo bom do nedelje preveru. ?e je nekej nad 200km/h je dovolj, ker se ravno ne vozim pogosto s tako hitrostjo. Raje vidim da ma ?ivahen odziv pri pospe?evanju Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 Moja gre verjetno okrog 215km/h. Bom to preveril 22 maja na poti na ?tajersko Lahk se zmenva za dons zvecer pa ti js testiram kok gre na gorenjsi avtocesti:)..mislim da more it kr neki cez 215. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 ja k je ?e aerodinamika v pizdi pa 17ke si mel gor ne s 17" ni ?la ve? ko 150 poraba je bla pa 11l Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 Lahk se zmenva za dons zvecer pa ti js testiram kok gre na gorenjsi avtocesti:)..mislim da more it kr neki cez 215. Iceman22 midva bi se lahko dobila nekje na piru, ?e ska?e? po Kranju, da vidim tud tvoj avto v ?ivo. ?e ti je interes lahk tel. cifro na PM dobi? ali po?le? svojo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 Hazzard, tvoja po ?tevcu minimalno 240, pa raj?i 250 bi jaz napovedu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 19. maj, 2011 Mo?no sem se u?tel z oceno 215km/h. JozaGulikoza 245 km/h ?e ?tevec ka?e prav. To sem probal dons in zdej nekej ?asa ne bom Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 19. maj, 2011 Hehe, kaj sem reku! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.