jures Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 19. maj, 2011 Mo?no sem se u?tel z oceno 215km/h. JozaGulikoza 245 km/h ?e ?tevec ka?e prav. To sem probal dons in zdej nekej ?asa ne bom ?tevec pri vseh mojih mazda je vsaj 10-15 lagal na koncu, PRobaj GPS...?ez nekaj ?asa ... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 19. maj, 2011 pri novi 6-ki sem danes testiral kok laze: do cca. 140km/h je priden in skor nc ne laze od 140 naprej pa laze okoli cca. 5% pa tudi BC pri porabi laze...mi je kazalo 5.6, potem tankam in racunam in pride 5.8l/100km Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mokster Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2011 Men moja la?e ves ?as za cca +7 km/h, ?e je kaj za verjet unim fle?i tablam pri stane?i?ah pa pred tunelom ?entvid. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2011 Men moja la?e ves ?as za cca +7 km/h, ?e je kaj za verjet unim fle?i tablam pri stane?i?ah pa pred tunelom ?entvid. une la?ejo tut po GPS, mislim da majo toleranco od?teto. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2011 ?koda je da avto la?e o hitrosti, ker sem bil kar vesel kar mi je pokazal ?tevec Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mokster Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2011 ?it jaz pa vedno tempomat na 150 na?timam pa re?em saj mi itak la?e pa sem v toleranci ?e not Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2011 ?it jaz pa vedno tempomat na 150 na?timam pa re?em saj mi itak la?e pa sem v toleranci ?e not Qurac si not, js sem zadnj? peljal, pa AC, 150 s tempomatom, pa so hotl moje podatke, o?itno ne la?e tolk kot bi ?lovek mislil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mokster Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2011 Qurac si not, js sem zadnj? peljal, pa AC, 150 s tempomatom, pa so hotl moje podatke, o?itno ne la?e tolk kot bi ?lovek mislil. Sej mi?ljen je da zanikam a ve? (pa si re?em). Odzdaj si ne bom ve? reku . In kolik si dubu nagrade od plavih prjatlov Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2011 ?koda je da avto la?e o hitrosti, ker sem bil kar vesel kar mi je pokazal ?tevec ja vcasih resnica boli.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2011 Sej mi?ljen je da zanikam a ve? (pa si re?em). Odzdaj si ne bom ve? reku . In kolik si dubu nagrade od plavih prjatlov V bistvu n?, samo da naj sporo?im podatke, kdo je vozil da bodo tistega ociganili. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2011 V bistvu n?, samo da naj sporo?im podatke, kdo je vozil da bodo tistega ociganili. kje so te to dobil?tristo kosmatih medvedov morem tudi js merkat pocas... Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2011 kje so te to dobil?tristo kosmatih medvedov morem tudi js merkat pocas... AC mimo Lopate, sem mel telefon(uporbljam papigo !) in sem pozabu izklopit tempomat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2011 AC mimo Lopate, sem mel telefon(uporbljam papigo !) in sem pozabu izklopit tempomat. aja tam je itak stacionarc,tko da kr merkam..sm mislu da so te kje tko slikal.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 22. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. maj, 2011 aja tam je itak stacionarc,tko da kr merkam..sm mislu da so te kje tko slikal.. Kr tko pa je malo bolj zaj.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. maj, 2011 Eni pravjo da so radarji na?timani na + 10% tolerance, se pravi po tej logiki na 143 kmh, a to dr?i? :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 22. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. maj, 2011 Po pravilniku o meritvah hitrosti je tolerance 7% kar pomeni 139,8km/h Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. maj, 2011 Po pravilniku o meritvah hitrosti je tolerance 7% kar pomeni 139,8km/h Jebenti pol pa ode knji?ca(nimam ?e kartice ) Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Andriy Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. maj, 2011 No v?eraj sem naredil malo raziskave katera hitrost je prava: - po ?tevcu od avta je bila hotrost: 105km/h - po GPS-ju: 100 km/h - na opozorilni tabli, ki meri hitrost pa je pokazalo: 97 km/h Po teh podatkih sem sedaj ?e bolj zmeden Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. maj, 2011 Pri prenizki hitrosti si testiral. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Andriy Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. maj, 2011 Pri prenizki hitrosti si testiral. ja toliko je omejitev skozi trojanske predore Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. maj, 2011 ja toliko je omejitev skozi trojanske predore ?e gre? hitreje tud poka?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. maj, 2011 gps tud laze, je pa se najbolj tocen v primerjavi z drugimi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. maj, 2011 gps tud laze, je pa se najbolj tocen v primerjavi z drugimi Na ravni cesti je izredno to?en a takoj, ko gre cesta v ovinek ka?e premalo oziroma bolj kot je oster ovinek bolj se zla?e. Hitrost meri namre? na intervale in na odseku loka ovinka med eno in drugo meritvijo vzame samo tetivo se pravi le hitrost, ki jo izra?una po najkraj?i poti med dvema to?kama na kro?nici namesto obodne hitrosti (tangencialna hitrost), kot bi bilo normalno za pri?akovat. Z drugimi besedami avto po ovinku v istem ?asu prevozi ve? poti, kot ?e bi ovinek sekal in s tem skraj?al pot in GPS meri kot da bi avto ovinek sekal ne pa da ga lepo zvozi. Se pravi ve? prevo?ene poti po kro?nici ovinka v istem ?asu pomeni vi?jo oziroma resni?no hitrost napram tisti, ki jo zra?una GPS zgolj s prera?unom najkraj?e razdalje med dvema meritvama ulomljeno s ?asom, ki jo porabi. Na, pa sem zakompliciral tako lepo temo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PATO Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. maj, 2011 Samo divjate Jaz se z mojo ?e nisem peljal ve? kot nekaj ?ez 150. To pa zato ne, ker ?e nisva bila na AC in imamo precej ovinkaste in slabe ceste Taglavn je itak adrenalin Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. maj, 2011 Na ravni cesti je izredno to?en a takoj, ko gre cesta v ovinek ka?e premalo oziroma bolj kot je oster ovinek bolj se zla?e. Hitrost meri namre? na intervale in na odseku loka ovinka med eno in drugo meritvijo vzame samo tetivo se pravi le hitrost, ki jo izra?una po najkraj?i poti med dvema to?kama na kro?nici namesto obodne hitrosti (tangencialna hitrost), kot bi bilo normalno za pri?akovat. Z drugimi besedami avto po ovinku v istem ?asu prevozi ve? poti, kot ?e bi ovinek sekal in s tem skraj?al pot in GPS meri kot da bi avto ovinek sekal ne pa da ga lepo zvozi. Se pravi ve? prevo?ene poti po kro?nici ovinka v istem ?asu pomeni vi?jo oziroma resni?no hitrost napram tisti, ki jo zra?una GPS zgolj s prera?unom najkraj?e razdalje med dvema meritvama ulomljeno s ?asom, ki jo porabi.Na, pa sem zakompliciral tako lepo temo v pragi laze povsod....ker se vozis pod mrezo kablov za trolebuse. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.