Z M A J Napisano 31. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. maj, 2011 Odvisn kaj zate pomen 'dost', g. Javar je identi?en avto nateral preko 250kmh po ?tevcu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 31. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. maj, 2011 po ravnem mocno dvomim Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 31. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. maj, 2011 hehe,tut s 50 km/h se del? pride Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2011 Odvisn kaj zate pomen 'dost', g. Javar je identi?en avto nateral preko 250kmh po ?tevcu! Popravljam ne original ?tevcu, ampak DH ki bere direkt iz senzorjev ABS-a in ?e dodatno z GPS, razlike je blo cca 2-4 km/h Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2011 No sej to sm mislu, pa nism znal obrazlo?it! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2011 jaz ne morem verjet, da gre avto z 166 konjev 250km/h po ravnem moram biti tam pa videt na lastne oci...ni teorije za kaj takega...razen ce mazda laze in 2.3 ima 200+ konjev Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2011 jaz ne morem verjet, da gre avto z 166 konjev 250km/h po ravnemmoram biti tam pa videt na lastne oci...ni teorije za kaj takega...razen ce mazda laze in 2.3 ima 200+ konjev Od cetninske v kr?kem proti ?ate?u, brez vetra, zunanja temperatura 8-12 stopinj, brez premi?nih ovir in pol se lahko samo ?udi?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2011 A je hrib navzdol? Labi, men tut ni jasn... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2011 A je hrib navzdol? Labi, men tut ni jasn... Ne popolnoma naravnost je(ni gor dol),samo potem zavije malo v desno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2011 Ne popolnoma naravnost je(ni gor dol),samo potem zavije malo v desno. Ni ?ist naravnost, mal je padca, ker ?e ne Krka in Sava ne bi mogli dol te?t ampak vseeno ni tolk padca, da bi tolk vplivalo na top speed. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2011 Boss, sicer ne te?eta po autocest (brez vinjete) obe reki! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2011 Po AC res ne, te?eta pa po Kr?kem polju, kjer je tudi AC in ?e ho?e?, da reka te?e pa? mora imet padec. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 4. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2011 Preteklo no? sm napredvou do dobrih 235kmh na ?tevcu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
alen_92 Napisano 4. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2011 No ja, ne vem kolik?na naj bi bila najvi?ja hitrost za mazdo 323F (Ba) z 1.5 mlin?kom, ampak jaz sm jo najve? stisnu 170 km/h (ob varnih pogojih seveda)... sam pol je za?el veter v kabino vdirat, ker je prva ?ipa slabo zasilikonirana Sej ve? kot to jo itak ne mislim nikoli pritisnit, da se mi ne bo v ogledalu kdaj narisala ?koda octavia RS z v?ganimi modrimi lu?kami na strehci Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2011 No ja, ne vem kolik?na naj bi bila najvi?ja hitrost za mazdo 323F (Ba) z 1.5 mlin?kom, ampak jaz sm jo najve? stisnu 170 km/h (ob varnih pogojih seveda)... sam pol je za?el veter v kabino vdirat, ker je prva ?ipa slabo zasilikonirana Sej ve? kot to jo itak ne mislim nikoli pritisnit, da se mi ne bo v ogledalu kdaj narisala ?koda octavia RS z v?ganimi modrimi lu?kami na strehci Nima jih na strehi, ampak v kabini na zadnjih vzglavnikih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
alen_92 Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2011 a da? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Strela Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2011 M5 CD TX 110KM, 165kmh. Ponavadi pa lepo 2000rpm 115kmh v 6.pr. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2011 a da? ne ne, ozna?ene nimajo ve? provide noter Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. junij, 2011 a da? Cele trojane se je vozila ?kodi?ka za mano pa ni mela nobene lu?ke zunaj, samo 2 modela ki sta mi sledila vsak centimeter. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 6. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. junij, 2011 Cele trojane se je vozila ?kodi?ka za mano pa ni mela nobene lu?ke zunaj, samo 2 modela ki sta mi sledila vsak centimeter. tist Mondeo, ko sm ga prehitu 5 mescev nazaj tut ni mel nobene vidne lu?ke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 6. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. junij, 2011 Vidim, da v bistvu ?e vedno ne vejo vsi na katere avte morajo biti pozorni. Niso vsi ozna?eni. Tega naprimer je to zjebalo: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 Za lastnika tega avta denarna kazen ni problem... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 Za lastnika tega avta denarna kazen ni problem... Pike tud ne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 Sploh, ker tujci ne dobijo to?k in ni gro?nje, da bo izgubu izpit. @ajvar: si me prehitu za malenkost Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 sam tujc mora placat na licu mesta... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.