Hazzard20 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 Pike tud ne. Taki ne vejo za pike. K vidjo plave, zelene ?alabajzarje z lu?kam na avtu, vejo, da bo treba samo pla?at kazen v vi?ini dragega ?ampanjca, ki ga ponavad vliva v usta "ke?pi?k" Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 sam tujc mora placat na licu mesta... hehe, kot da ga to gane Po moje kr tekmujejo kdo bo ve? kazni zbral. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 ?e ima? tako razporejene prihodke, res ne more? ve? kot za 20? tankat baje so imeli neko interno tekmovanje, kdo bo ve?jo kazen dobil Tako pa zgleda ko te hrva?ka provida dobi pri 222 http://vimeo.com/24493513 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 Marko o?itno je zabavno, ker se vsi smejijo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 To so asi ne pa mi ko se pajtlamo za vsak evro Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 Vidim, da v bistvu ?e vedno ne vejo vsi na katere avte morajo biti pozorni. Niso vsi ozna?eni. Tega naprimer je to zjebalo: od kdaj pa majo kranjski smrkci facelift vectro?vem da so imel. staro. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 od kdaj pa majo kranjski smrkci facelift vectro?vem da so imel. staro. ?e kar nekaj ?asa. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 ?e kar nekaj ?asa. aja. tega pa nisem vedu. vedu sem za staro vectro. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 aja. tega pa nisem vedu. vedu sem za staro vectro. Stare Vectre ni ?e nekaj ?asa.....sam tale njihova nova more pa fajn letet po avtocesti =)) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 Stare Vectre ni ?e nekaj ?asa.....sam tale njihova nova more pa fajn letet po avtocesti =)) stara je imela 3.2 V6 masino. po providi je letela 256km/h. vem ker moj sosed jo je vozil. sluzbeno seveda. pa je reku da jo je najvec tok prtisnu. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 Pol bi se z Ajvarjevo MPS kar orng ruvala! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 Pol bi se z Ajvarjevo MPS kar orng ruvala! Iz ruvanja bi nastala "draga" ljubezen v obliki polo?nic za Ajvarja Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 Pol bi se z Ajvarjevo MPS kar orng ruvala! Nebi se, moja ni ve? omejena. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. junij, 2011 Iz ruvanja bi nastala "draga" ljubezen v obliki polo?nic za Ajvarja Verjetn bi bil tak znesek na polo?nci, da bi z njim lahko kupli do?ivljenjsko zalogo ajvarja, za razne piknike itd.! P.S. - ?tev?ke majo pa tele Opelico kot iz kake ko?ije iz ?asov Charlin Chaplina! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
yanko Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 sam sem ?el najve? 160KM/H ker me je avto zajebaval , druga?e pa mi ga je frend stisnu 180KM/H mogo?e gre ?e kak kilometer ve? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. januar, 2012 Prijavi Deli Napisano 14. januar, 2012 Zdej ko je bolj hladno vreme sem jo stisnil direkt preko ?tevca (po ravnini), aja - nima 260 na ?tevcu, hehe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
`ripper` Napisano 15. januar, 2012 Prijavi Deli Napisano 15. januar, 2012 Moja je po Vi?njegorcu dol terala ... 220 okol... mi je pa ?al, da nism mel GPSa zravnem vklopljenga, da bi vidu, kolk la?e...nazadnje sm meril, je nekje pr 90 ?e okol +5 kazal ?tevc, sam se mi zdi da to 'toleranco' dr?i kr lepo po skali potem. En ve?er, sendvi?e pa kokakolo v prtla?nik pa kamermana na zadnje zice pa probat ?e enkrat Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^ Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda3150 Napisano 25. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2012 moja mazda3 cd 150Km l.2012 220km/h.... sm zadovovln zno za znort =) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Još šta Napisano 25. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2012 MOJA JE LENA KO FUKS! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 25. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2012 moja mazda3 cd 150Km l.2012 220km/h.... sm zadovovln zno za znort =) CD110 gre okrog 205 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda3150 Napisano 25. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2012 CD110 gre okrog 205 sej drga? po ?tevcu je kazal 230 sm zj pomojem ene 15 la?e al 10 al pa ne newem =) MOJA JE LENA KO FUKS! kaj pa ma? to zeno mazdo? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 25. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2012 pr men je blo po GPS-u Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
marlboro10 Napisano 14. januar, 2013 Prijavi Deli Napisano 14. januar, 2013 Z mojo 136gt je pa verjetno kaj narobe,4 v avtu pa preko 230,?e bi jo ti??al bi ?la ?e ve? al pa je ?tevec fu?.Samo pri tej hitrosti ti ne pomaga niti BOSE,ker ?umi v avtu kot sam vrag pa ?e motor sem mislil, da bo razneslo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Davidcene Napisano 15. januar, 2013 Prijavi Deli Napisano 15. januar, 2013 Tud jest mam 136 gt (sport wagon) po garminu 203 km/h od bleda proti kranju ... kjer je ravnina naceloma ... sumel je sam ne tok da nebi BOSE slisou prepotihm mas radio Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 15. januar, 2013 Prijavi Deli Napisano 15. januar, 2013 Mazda 323f 1.5i po klancu komaj 200km/h (po ?tevcu) Mazda 6 cd136 230km/h po vi?njegorskem klancu Mazda 323f 2.5 V6 240km/h po ravnini Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.