ReDevil Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 22. oktober, 2007 U?eri smo tut ?rnga vouka prot Postojni pognali na fuuul, pa bo u kratkem kolega dav slikco s telefona gor, aja obrati cca. 6.000, brzina pa za 84 KM stroja ni bla ?voh, mav z brega! Boste vidl u kratkem! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Neyko Napisano 28. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2007 evo dokazno gradivo..volk je zmogu 200 in ?e ve?, najprej se ni vedl al je al ni, k je vse tresl pa ropotal, sploh pol k je blo treba na izvoz za Unec sm mislu da se bomo parkiral k v cestninsko postajo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 28. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2007 se je rezerve Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 2. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. november, 2007 Hehe, kon?no slika od vou?jega ?tevca! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 2. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. november, 2007 zih je fotoshop!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 2. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. november, 2007 Ja mogo?e je tale oran?na ?katlca Pall Mall dodana na original sliko! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 2. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. november, 2007 100% je blo za ene 7,2% klanca navzdol!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 2. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. november, 2007 Uf ja, klanc je biv pa kr orng, sam se je pa tut opazlo, da s 205/50/15 avto ni lih preve? posko?n, sploh glede na 175/70/13! Najprej niti po bregu ni hotu preko 180, pol se je pa odprlo, no ko je pa blo cca 205 na ?tevcu, smo mogl pa bremzat za izvoz Postojna, da nismo odnesl cestninske rampe! Je pa sicer ?ou ?rn vouk po ravnem z orig. gumam tm ene 195 cca.! Kar ni slabo za 84 KM 16 let starga 1.6i stroja! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 2. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. november, 2007 Uf ja, klanc je biv pa kr orng, sam se je pa tut opazlo, da s 205/50/15 avto ni lih preve? posko?n, sploh glede na 175/70/13! Najprej niti po bregu ni hotu preko 180, pol se je pa odprlo, no ko je pa blo cca 205 na ?tevcu, smo mogl pa bremzat za izvoz Postojna, da nismo odnesl cestninske rampe! Je pa sicer ?ou ?rn vouk po ravnem z orig. gumam tm ene 195 cca.! Kar ni slabo za 84 KM 16 let starga 1.6i stroja! kar lepo ja ni kaj rect!!! sam mal se bo treba umirit da nebote res kako cestnisko slovencem odnesl!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
blindek Napisano 2. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. november, 2007 de?ki GPS v roke in potem merit realno hitrost Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 3. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 3. november, 2007 Word. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
eye Napisano 3. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 3. november, 2007 moja qurbeta nej bi sla tja do 200 za kej vec se pa ne pogaja oz. noce slisat sploh Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 3. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 3. november, 2007 Uf Renato, to je pa kr sli?at, glede na to da naj bi meu 2.0 V6, al je ?e motor tok na psu? :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 4. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. november, 2007 de?ki GPS v roke in potem merit realno hitrost gps ni tako natan?en in ziher, tudi la?e podobno kot ?tevci.Natan?no bi se lahko dolo?ila hitrost preko satelita ,samo ne s takim klasi?nim gps ampak z merjenjem razlik signalov preko satelita in stacionarne postaje na zemlji,,,,,,......kdo ve o ?em govorim ve zakaj se gre.Pa glede GPS mi je prek 220 kazalo ,tak da ?e gre avto nekam Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 5. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2007 Klasi?ni GPS imajo napako in lahko hitrost tudi ska?e mal gor in dol. Navigacije GPS za turn by turn navigacijo pa imajo v ve?ini (Garmin sigurno) narejeno tako, da meri povpre?no hitrost v zadnjih dveh sekundah in se s tem izogne napaki oziroma je le ta v mejah +-1% Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 24. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 24. november, 2007 Tle sm najdu eno fajn zmazano fotko naspidirane GTjke, na?alost ni lih na fulu, no manka pa samo ?e ene 5 kmh, tko da ni hudga! Po klancu je pa enkat letela kr krepko ?ez 230, ne vem pa kok to?n, dokazov pa itak nimam! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tejc Napisano 25. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 25. november, 2007 moja je sla najvec 208,pol pa blokada nardi svoje. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ice Napisano 28. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. november, 2007 po ravnem in brez zaveterja malo pod 200 ko sva se pa z enmu bmwjam jagala se pa je stevc zataknu Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
eye Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. marec, 2008 evo spet sm se mal igral z kurbeto pa sva se mal ganjala po AC vse tja do 130mph za 1x , za kej ve? mi je blo pa "vro?e" Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. marec, 2008 Moja Mazdica je ?la v dobrih ?asih tam do 235km/h...oz. ?e zdaj kr dobro leti, tam do 220 kamot Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. marec, 2008 Moja Mazdica je ?la v dobrih ?asih tam do 235km/h...oz. ?e zdaj kr dobro leti, tam do 220 kamot Icewoman = fastwoman Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Kuscar Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. marec, 2008 Icewoman = fastwoman Meni jo je ratalo pognat najve? do 230km/h pol mi je pa ena koko? ?la prehitevat pri cca 170 in sm mogu zbremzat... Za kaj ve? bom mogu pa dalj?i kos avtoceste najt, ki je koli?kajtoliko raven. Dol po postojnskem klancu najbr? ne ?teje ... Kolk je max kar je kdo peljal M6? A se ?tevec obrne do 240km/h ? lp Kuscar Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. marec, 2008 Meni jo je ratalo pognat najve? do 230km/h pol mi je pa ena koko? ?la prehitevat pri cca 170 in sm mogu zbremzat... Za kaj ve? bom mogu pa dalj?i kos avtoceste najt, ki je koli?kajtoliko raven. Dol po postojnskem klancu najbr? ne ?teje ... Kolk je max kar je kdo peljal M6? A se ?tevec obrne do 240km/h ? lp Kuscar Meni je ratalo priti do 220 km/h... je pa to po stanju na navigaciji nekje dobrih 200 km/h ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. marec, 2008 Icewoman = fastwoman Ja no, tolk sem se peljala s prej?njim lastnikom Sama pa kot re?eno okol 200...ampak mislim da bi ?e ?lo sam je zmankal proste poti Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. marec, 2008 Sicer sem enkrat ?e napisal... Jaz sem ?el z mojo po ?tevcu najve? 235 km/h, kar pomeni, da je ?lo realno malo manj..., ampak letel pa je Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.