Skoči na vsebino

Sex chat

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

No pa ga imamo, da ne bomo v drugih rubrikah packali.

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

He he,to mi delaj! :bravo::D Samo bi blo po moje bolj?e,?e bi dal naslov teme Sex chat,namesto forum.... :whatever:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

js tud ?akam,..

Hmm,glede na to v kateri temi ti to govori?,si lahko predstavljam samo 1.stvar.... :P:hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

He he,to mi delaj! :bravo::D Samo bi blo po moje bolj?e,?e bi dal naslov teme Sex chat,namesto forum.... :whatever:

Poky prav ima?!

Admin, prosim preimenuj "sex forum" v "sex chat". :bravo:

Napisano

Hmm,glede na to v kateri temi ti to govori?,si lahko predstavljam samo 1.stvar.... :P:hohoho::hohoho:

pack :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Evo moja izjava:

Jebe? romantiko, sam da je moving :bravo:

Ja, ?e je pa tko, zakaj pa ni kdo ?e prej dal gor to temo???

A morte glih mene ?akat, al kaj??? :hohoho:

Napisano

Misli? re?t,da so tam ve?ji del slike,pa samo nekaj besedila,pa ?e tisti je odve?! :hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Sex forum ?zmeden?

Zadnje ?ase so sami "?okovi" tle gor :ouje:

No pa da vas vidim koliko se ih upa?!

Najbolj nenavadno mesto na katerem ste po?eli tisto stvar je?

B)

Uf jih je kr nekaj. Recimo v gozdu, dvigalu, prenosnem wc-ju, za merkatorjem u dom?alah, v kleti, v njenem bloku...

Je**t ga k me prime me prime! :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Uf jih je kr nekaj. Recimo v gozdu, dvigalu, prenosnem wc-ju, za merkatorjem u dom?alah, v kleti, v njenem bloku...

Je**t ga k me prime me prime! :D

Kao re? k njo prime jo prime ti sam z veseljem da? :whatever:;)
Napisano

Kaj pa narava in kak?na hauba od avta :D

Nisem kej preve? izku?en na tem podro?ju :D

Na havbi??? A si nor??? Da po?kudujem Mazdo!?! :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Aja, pa v naravi sm tud ?e, sredi travnika bl natan?no! (pa gozd je tud narava ane?) :D

POZOR!

Napisano

AH, jst sm pa ?e na haubi od nissana 100nx ko sem ga ?e meu,....

Ni panike ni? se ni po?kodovala ;)

:D

No sj ?e bi ?e meu ponyja bi ?e nekak tvegu tko pa raj ne! Mogo?e bom kdaj probu k mi bo fotr svoj auto dau! :hohoho:

POZOR!

Napisano

No sj ?e bi ?e meu ponyja bi ?e nekak tvegu tko pa raj ne! Mogo?e bom kdaj probu k mi bo fotr svoj auto dau! :hohoho:

N? skrbet nebo se n? udrlo samo pazi da je ne spraska? :D

Midva sva enkrat v avtu hotla pa so bili vsi fuk placi zasedeni <_< ?koda ker takrat nisem imel zatemnjene ?ipe :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Napisano

N? skrbet nebo se n? udrlo samo pazi da je ne spraska? :D

Midva sva enkrat v avtu hotla pa so bili vsi fuk placi zasedeni <_< ?koda ker takrat nisem imel zatemnjene ?ipe :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Menge?ka ko?a :D ali pa stolp na Ra?ici mora bit tud veselje ko se ?e v rahlem vetrcu ziblje da je joj :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Po moje je mišljeno na prodajalca gum,ker eni obračunajo eko takso  eni ne.Taksa pa je okoli 2 eura, osvisno od dimenzije pnevmatike
    • Ja, tale Stanley je res bolj "kar nekaj". Ko želiš do podrobnejših informacij, se zaustavi, da ne govorim, kako je s servisi po Sloveniji - jih ni. V Grosupljem jih prodaja AdriaProfix (za ceno x 2 italijanskih trgovin), in še to določene modele in tudi servisira samo "svoje". Serija Fatmax naj bi bila malenkost boljša (črna ... lepša) od običajnih Stanley (rumenih).    "Zanimvo" je že to, da so na slikah mojega modela, po različnih spletnih trgovinah (tudi, kjer sem kupil), različne izpeljanke tega modela (različna sprednja noga, različen odvod kondenza, tako po ventilu kot po lokaciji ventila, različna pritrditev ročke, različen varnostni ventil, ... itd. Nekaj nametano skupaj.   Priključni kabel je pa še krajši od Interdiskontovega kompresorja - samo dobrih 120 cm!  Pipca za kondenz ni na dnu, ampak malo višje - kateri model (ki ne ve, da voda teče vedno le navzdol) se je spomnil tako dobre rešitve??? In kako naj sedaj nagnem kompresor, da odtočim kondenz? Na eno nogo in lovim "vaservago" na višini ventila  ...   Ampak zaenkrat dela (pri meni bo mogoče delal skupaj pol ure v celem letu), važno mi je, da ne raznese posode, ker 10 barov ni več hec.            
    • Prejle sem bil s kolesom v bike centru v KP. Ugotovila sva, da obroči so tubeless ready, plašči pa ne.  Tako, da  bomo spredaj montirali  maxxis minion DHF Maxx grip, , zadaj pa maxxis minion DHR 2.Pa bo mir.   
    • To je bilo prejšnji teden, v sredo. V četrtek sem dal gor zimske.  Ta teden se moram zmenit še, da vržemo na 6-ko Vredestein-ke. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.