BOJČ Napisano 7. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2007 Jooooooooj pa kaj vam ni jasn!!? Men je ?ist use Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 2. bos zvedla na srecanju A to je bilo povabilo na sre?anje?? Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 A to je bilo povabilo na sre?anje?? Ja. Glede na to, da imas najvec objav/dnevno bos kar glavna na srecanju.V bistvu predlagam, da castis Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Ja. Glede na to, da imas najvec objav/dnevno bos kar glavna na srecanju.V bistvu predlagam, da castis ?ak da prodam Cliota, da bom mela kej $. Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 ?ak da prodam Cliota, da bom mela kej $. No glede na to, da gre v Sloveniji Clio v promet hitreje kot kruh, bo to kar kmalu.Se ze veselim Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 No glede na to, da gre v Sloveniji Clio v promet hitreje kot kruh, bo to kar kmalu.Se ze veselim No no, mal link okol frendom po?l, pa bo ?e hitrej Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 No no, mal link okol frendom po?l, pa bo ?e hitrej Ma jaz mam rad moje prijatelje...Cliota jim ze ga ne bom priporocil (ta zadnji stavk je bil pravi izziv za mojo slovenscino) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Ma jaz mam rad moje prijatelje...Cliota jim ze ga ne bom priporocil OK, en iz moje liste za ?astit pja?o na sre?anju, je ?e off.... Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 OK, en iz moje liste za ?astit pja?o na sre?anju, je ?e off.... Kdo je pa pijaco omenil sploh? No sej se hecam, upam da ves Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Kdo je pa pijaco omenil sploh? No sej se hecam, upam da ves Kaj pa morm pol ?astit? Novo Mazdo? Ta ni ve? dobra Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Kaksno Mazdo neki... Bolj skromen sem jaz Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Kaksno Mazdo neki...Bolj skromen sem jaz Aha... dojela... glede na to da smo v sex chat-u.... Bom kr pobegnila vn iz te teme.... Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Eh partibrejkrca Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2007 Ma, kolk vi men temo svinjate... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Sej te bo castila s pijaco pa je...kaj se pritozujes. Jaz ne bom nic dobil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2007 Sej te bo castila s pijaco pa je...kaj se pritozujes. Jaz ne bom nic dobil Ma ne gre za to... Pri 714 objavah v tej temi ni niti en ?e ni? konkretnega napisal... Sram naj vas bo, a sem zato odprl to temo ? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
madmax Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Kdor z malim ni zadovoljen...... :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Bojc show us the way Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2007 Kdor z malim ni zadovoljen...... :ne vem: Ne, jaz nisem z malim zadovoljen... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Ne, jaz nisem z malim zadovoljen... Jz tud ne nism mogla bit tih Citiraj >>>beauty<<<
madmax Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Ne, jaz nisem z malim zadovoljen... Ja nevem kaj nej ti re?em, probaj z operacijo :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Ja nevem kaj nej ti re?em, probaj z operacijo :ne vem: Hahahaah go madmax!! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2007 Jz tud ne nism mogla bit tih V?e? to men... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
David Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Ok... sem se ?e nadejal kake hude so?ne packarije.... pa ni?!! Jaoo... te na?e pupe forumske ?trajkajo...... bljacka bljack... Anyone want some more of it??? Citiraj Feel free....
uklopko Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 js js js js Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.