Skoči na vsebino

Sex chat

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Boj?, pa ti povej a si "sprobal" 6-ko... :D

Jaz lahko samo povem, da ?e da? zadnje zice dol je do konca avta kr precej prostora in se da marsikej izvajat sramezljiv

33112_1.png

Napisano

Jaz lahko samo povem, da ?e da? zadnje zice dol je do konca avta kr precej prostora in se da marsikej izvajat sramezljiv

Ti to iz izku?enj al kako? Kaj pa soba za 400?? :P

Vid?,..men ni na pamet padl tole z zici,..no ja,..useen se n? ne prto?ujem :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ne nisem... Ni avto ravno moj teritorij. Sem ?e v letih in imam rad udobje :D . Je pa res, da usnjeni zici kar kli?ejo po "poliranju" :hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano
:bravo: f-ka je bla kar vredi za te zadeve,seata pa se nisem krstil pa mislim da ga nebom ni placa sploh <_<

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Ti to iz izku?enj al kako? Kaj pa soba za 400?? :P

Vid?,..men ni na pamet padl tole z zici,..no ja,..useen se n? ne prto?ujem :P

To je blo mal nazaj... ko ?e ni blo takih kazni. Pa? ratujemo puritanska dr?ava in ljudje smo odli?ne ovce za stri?t. ;)

33112_1.png

Napisano

?e zdj n? ne vem,..blond pa to :P

predvidevam, da je to vpra?anje za Boj?a.... :hohoho::bravo:

33112_1.png

Napisano

predvidevam, da je to vpra?anje za Boj?a.... :hohoho::bravo:

Jaz nimam ni? z ovcami <_<:hohoho:

Napisano

Ovcami? Od kje so zdj ovce? A napihljive? Une k so zraven napihljivih devic? Kupuje? v isti trgovini k Achmed the dead terorist? :P

Aja ne tm so koze :hohoho:

Ne resno,..od kje ovce?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ovcami? Od kje so zdj ovce? A napihljive? Une k so zraven napihljivih devic? Kupuje? v isti trgovini k Achmed the dead terorist? :P

Aja ne tm so koze :hohoho:

Ne resno,..od kje ovce?

V enem izmed Bossovih postov mal nazaj k je govoru, da smo ljudje odli?ne ovce za stri?t... :D

Napisano

Glede na to, da tako silovito zanika? ovce, Boj?... a slu?ajno kej ne vemo? Pa sej Rakitna ni tolk odljudena? :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Napisano

Glede na to, da tako silovito zanika? ovce, Boj?... a slu?ajno kej ne vemo? Pa sej Rakitna ni tolk odljudena? :hohoho::hohoho:

Ne, odovcana je... :hohoho::hohoho:

Napisano

Ok, mislim, da zahajamo na podro?je, ki ni ve? seksi :blink:

Lahko pa nekaj dodam, da glede na lastne izku?nje bi bilo potrebno poleg uporabe mobitela v avtu, prepovedat tud oralni seks... sam to lohk povem... dobr, da je bla cesta ravna in nobenga prometa sramezljiv

33112_1.png

Napisano

Ok, mislim, da zahajamo na podro?je, ki ni ve? seksi :blink:

Lahko pa nekaj dodam, da glede na lastne izku?nje bi bilo potrebno poleg uporabe mobitela v avtu, prepovedat tud oralni seks... sam to lohk povem... dobr, da je bla cesta ravna in nobenga prometa sramezljiv

Preklete ?enske k ne morjo do doma po?akat, a ne...? :angry::lol:

Napisano

hje, je bla predolga do doma... :D

c, c, c, c... B)

Napisano

Sej se lahko tud ustav? ve? :hohoho:

Dvomim, da je v tisti situaciji kaj razmi?ljal... Naprej-nazaj-levo-desno-gas-bremza... PA NI VAAAAAA?NO :hohoho:

Napisano

Bla je AC, pa zgodaj zjutri okrog pol treh med vikendom, k so vsa parkiri??a zasedena s tovornjakarji... No ja je bla vsaj cesta ?ist prazna, hitrost pa 80km/h... hehe, tko po?as se nisem pelal nikol po AC, ?e je bla prazna :D

33112_1.png

Napisano

Eeeej... ti si ta prva za?ela ?estko hvalt, da je ?ist v redu tud za take zadeve... zdej pa ho?e? na tipe to zvalt... joj joj

:hohoho::hohoho:

33112_1.png

Napisano

No,se mogo?e bo pa sonce po?asi posijalo tudi v druge kraje tod okoli.... ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• https://www.caszazemljo.si/zelena-energija/kako-v-rotterdamu-s-pomocjo-rastlin-osvetljujejo-park.html
    • Ja, pa cukri iz Hoferja.... 😉
    • Je na sopotnikovi strani, tako da ni moteče za vožnjo....če zalijejo vem da bo pika, ne menja se mi trenutno zdaj cele šipe :), to še vedno lahko naredim kdaj kasneje, no razen če je preveč globoko in mi bo počila v vsakem primeru.....sem se zdaj naročil na carglass pa da vidim kaj bodo mojsti povedali (na spletu ko oddaš obrazec, menijo, da če je manjša razpoka kot eur kovanec potem naj bi to lahko popravili), no bom videl ko bom tam opravil pregled....če bo potrebna menjava bom zahteval original šipo (vem da ste nekateri že pisali o tem), kako je mnenje je bolje iti k ličarju/kleparju, kjer se s tem tudi profi ukvarjajo ali carglass?
    • Viš, tako je ko bežno poznaš zgodovine in jemlješ MSM informacije kot suho zlato.   V Ukrajini so tako leta 2004 (oranžna revolucija) kot leta 2014 (euromaidanska revolucija) izvedli puča in so nasilno spremenili odločitev prebivalstva na volitvah. Da je pri tem bogato pomagala CIA pač ni nobena skrivnost, ker da se ljudje odločijo za prorusko na volitvah potem pa z nasilno revolucijo izvedejo spremembo oblasti ter nastavijo prozahodno oblast v katero celo sprejmejo neonacije. Mogoče tale pogovor med Victorio "Fuck the EU" Nuland in ameriškim ambasadorjem v UA Geoffreyem Pyattom pove največ kdo je vodil odločitve v Ukrajini. Aja tudi Joe Biden takrat še kot podpredsednik ZDA je imel prste zraven. Zanimivo ane, kolk enega ameriškega interesa v državi, ki meji na Russijo. Ukraine crisis: Transcript of leaked Nuland-Pyatt call WWW.BBC.COM A transcript of the alleged conversation between Assistant Secretary of State Victoria Nuland and the US ambassador to Ukraine, Geoffrey...   Nič ni Rusija izgubila, izgubila je demokracija v Ukrajini, če je amerika uspela pomagat izvesti državni udar. Vse ostalo, kar se je kasneje dogajalo je bila le posledica teh pučev. Kar se pa ekonomskeg oziroma trg je pa izgubila Ukrajina več saj se je pri uvedbi sporazuma z EU, Rusija pa je ukinila tistega, ki ga je imela z UA, češ, na dveh stolčkih oportunistično pa že ne boste sedeli. Zakaj, ker bi Ukrajina postala prostotrgovinski vmesnik med EU in Rusijo in veselo služila s preprodajo med njima.    
    • kater model in v kaki dimenziji (WINTER SPORT 5?)
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.