Allyssa Napisano 20. december, 2008 Prijavi Napisano 20. december, 2008 Eeeej... ti si ta prva za?ela ?estko hvalt, da je ?ist v redu tud za take zadeve... zdej pa ho?e? na tipe to zvalt... joj joj Ej,..moja je bla parkirana Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 20. december, 2008 Prijavi Napisano 20. december, 2008 Sej moja ?estka tudi, ker ne vem kako bi mi ratal iz zadnjih zicev in iz prtlja?nika sploh vozit :ne vem: Tisto kar sem pa nazadnje govoril pa je bilo ?e davno izpred mazda?kih ?asov... pri dvaindvajsetih sem bil tud jaz bl take "neumne" sorte in sposoben raznoraznih kozlarij Citiraj
Allyssa Napisano 20. december, 2008 Prijavi Napisano 20. december, 2008 No ker vidm, da ste bli (al pa ?e ste ?e vedno) aktivni v avtih,..vas je kdaj kdo "zasa?u" pr po?etju? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOBI Napisano 21. december, 2008 Prijavi Napisano 21. december, 2008 enkrat skoraj policija so se pripelali ko je ze blo vse kocano in sma bla oblecena,ker jim je bil sumljiv avto vecer na takem placi ko sma bla(kartodrom hajdose)ob 3.00 in opel calibra to je 8 let nazaj Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 21. december, 2008 Prijavi Napisano 21. december, 2008 Bobi-pacek. Sn mislo,da so kartodromi za karting samo..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 21. december, 2008 Prijavi Napisano 21. december, 2008 Bobi-pacek. Sn mislo,da so kartodromi za karting samo..... Citiraj MAZDA POWER
Allyssa Napisano 21. december, 2008 Prijavi Napisano 21. december, 2008 enkrat skoraj policija so se pripelali ko je ze blo vse kocano in sma bla oblecena,ker jim je bil sumljiv avto vecer na takem placi ko sma bla(kartodrom hajdose)ob 3.00 in opel calibra to je 8 let nazaj uf,..sta mela pa sre?o Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 22. december, 2008 Prijavi Napisano 22. december, 2008 hmmmm ZENSKA MOLITEV O?e nas, preden zaspim, povem ti, ?esa si zelim. Daj mi prijetnega moza, ki na vsak posel se spozna, ki komplimente rad deli, se moji riti ne smeji, ki bo po rokah nosil me, na rojstni dan moj spomnil se, na mojo zeljo seksal le, me vodil v restavracije, me ljubil kakor prvi dan, masiral mi podplate, dlan, ki vedno nezen bo z menoj, ki vedno bo prijatelj moj, ki bo razuma bistrega ..., ... ?imprej mi, prosim, po?lji ga! Amen. MO?KA MOLITEV Ljubi bog, poslji mi eno gluhonemo nimfomanko, ki ima trgovino s pija?o in letno karto za stadion! In boli me kurac ?e se rima al pa ne! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 Ne nisem... Ni avto ravno moj teritorij. Sem ?e v letih in imam rad udobje . Je pa res, da usnjeni zici kar kli?ejo po "poliranju" Boj?, leder ni ql, poleti se prilima? ker za?vica?, pozimi pa zebe kot pri norcih, tud gretje ne pomaga. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 24. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2008 Boj?, leder ni ql, poleti se prilima? ker za?vica?, pozimi pa zebe kot pri norcih, tud gretje ne pomaga. Bemu, ma? prav... Fuk rjuhca je pa tudi ?e iz mode... No go!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
BOJČ Napisano 29. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. december, 2008 Hmmmmm... http://24ur.com/ekskluziv/erotika/foto-iga...zapeljivka.html Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 Da malo obudimo temo. Dekleta si upate priznat da vas razganja ? Js si upam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
icewoman12 Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 Da malo obudimo temo.Dekleta si upate priznat da vas razganja ? Js si upam. pa ti nisi dekle Citiraj Icewoman is here!
Boss Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 hehe ... glede na dolge lase je ?e bliz tega Citiraj
Z M A J Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 Le koga ne bi razganjal ob takile deklini (zame najlep?a od znanih punc) http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/le-15-cm-v-sirino.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 pa ti nisi dekle A ni dovolj ?e sem pitchka po srcu, pa ?e "malo" dalj?e lase imam ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 A ni dovolj ?e sem pitchka po srcu, pa ?e "malo" dalj?e lase imam ? ?upavac s hribu doma..... taki so najhuj?i.... Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 ?upavac s hribu doma..... taki so najhuj?i.... Ti ?e ve?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 Ouuu jeeeeee... :aaaaa: Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 Ti ?e ve?. Ouuu jeeeeee... :aaaaa: kaj a si ga guznil al kva Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 kaj a si ga guznil al kva Citiraj LP KAALman
David Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 kaj a si ga guznil al kva Ka se ti dere? prekmurc.... Mare mi je kon?no forum po?timal..... and i'm happier then ever... Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 Ka se ti dere? prekmurc.... Mare mi je kon?no forum po?timal..... and i'm happier then ever... Ja quga te je pa jeba.. ?Zakaj pa men ne pove? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 Ka se ti dere? prekmurc.... Mare mi je kon?no forum po?timal..... and i'm happier then ever... ge mu se drau da mu se ge ??eu ! Citiraj LP KAALman
David Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 ge mu se drau da mu se ge ??eu ! Kaj ti to po ?e?ky? :aaaaa: Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.