suicidal Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 da se bo drl kjer se bo hotel Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
David Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 Eeee suicidial multipraktik.press :aaaaa: Citiraj Feel free....
Z M A J Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 Men je pa tale Katja taka ma?ka http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/kon...seksi-noge.html Sem bil kak?en mesec nazaj na koncertu Skaterjev pa tut ful ?ur nardijo in pa punca ni sam lu?na ampak tut simpati?na, energi?na, zgovorna - prava ?tajerka skratka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 Men je pa tale Katja taka ma?ka http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/kon...seksi-noge.html Sem bil kak?en mesec nazaj na koncertu Skaterjev pa tut ful ?ur nardijo in pa punca ni sam lu?na ampak tut simpati?na, energi?na, zgovorna - prava ?tajerka skratka! NE vem no...mal mo?ka mi deluje... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 fak...kmecki turizem skornji zmagajo, me zanima kje je pustila traktor Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 fak...kmecki turizemskornji zmagajo, me zanima kje je pustila traktor Joj labi... traktor je parkiran na travniku pred uredni?tvom 24ur.com..... :aaaaa: Mater... salome je bolj?a baba.... Citiraj Feel free....
Boss Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 fak...kmecki turizemskornji zmagajo, me zanima kje je pustila traktor Redneck Hillbillies varjanta Citiraj
Z M A J Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 Kje se pa Boj? skriva (bjondoljubec), da ?e on kaj pove na to temo! Tole tut ni ?voh, sam kva ko je fotografu ob napa?nem cajtu zmankal filma (bednik en)! http://24ur.com/ekskluziv/erotika/foto-por...ru.html#gallery Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 Tole morte videt, vrjetn bi se ji marsikdo ?elu pridru?it, teli 21-letnici! http://24ur.com/ekskluziv/erotika/policija...le-igralce.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOJČ Napisano 28. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2009 Kje se pa Boj? skriva (bjondoljubec), da ?e on kaj pove na to temo! Tole tut ni ?voh, sam kva ko je fotografu ob napa?nem cajtu zmankal filma (bednik en)! http://24ur.com/ekskluziv/erotika/foto-por...ru.html#gallery Evo mene, bjonde preganjam pa ni ?asa za forum... Lp, vsem Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 1. junij, 2009 Prijavi Napisano 1. junij, 2009 Evo mene, bjonde preganjam pa ni ?asa za forum... Lp, vsem Ja ja pa fejsbuk pa to, ma? cajt da svojo kej poservisira? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 1. junij, 2009 Prijavi Napisano 1. junij, 2009 Hehe, Boj? - dobrodo?u v blond nebesih! http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/500-...pu.html#gallery Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOJČ Napisano 12. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2009 Ja ja pa fejsbuk pa to, ma? cajt da svojo kej poservisira? ? Fejsbuk??? Kaj je to...? N? ne razumem... Mam ?as, mam, n? bat Aja, pa ?ivjo vsem po dolgem ?asu . Matr bo treba bit spet mal ve? tle gor, ker ?e 2 uri stare poste berem . Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 12. junij, 2009 Prijavi Napisano 12. junij, 2009 Fejsbuk??? Kaj je to...? N? ne razumem... Mam ?as, mam, n? bat Aja, pa ?ivjo vsem po dolgem ?asu . Matr bo treba bit spet mal ve? tle gor, ker ?e 2 uri stare poste berem . Facebook pa to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 12. junij, 2009 Prijavi Napisano 12. junij, 2009 Facebook pa to. to?no tako tisti frisbuk mu pobere ?as-forum pa trpi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOJČ Napisano 12. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2009 @ Yavarye: Hehehe, saj sem razumel nooooo.... @Uklopko: Ni reeeeees Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
David Napisano 12. junij, 2009 Prijavi Napisano 12. junij, 2009 :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: Citiraj Feel free....
BOJČ Napisano 12. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2009 :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: Kwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 12. junij, 2009 Prijavi Napisano 12. junij, 2009 :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: Kwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee glede na aaaaa-je, jaz mislim da on je solato Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 12. junij, 2009 Prijavi Napisano 12. junij, 2009 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ??? Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 12. junij, 2009 Prijavi Napisano 12. junij, 2009 hihi... pa se je za?elo glede na aaaaa-je, jaz mislim da on je solato a, ?e je solato je pol p***r? Citiraj
BOJČ Napisano 12. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2009 hihi... pa se je za?elo a, ?e je solato je pol p***r? Jaz sem imel danes zelooooozdravo kosilo... Dunajca, pe?en mlad krompir in BREZ SOLATE Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Lojz Napisano 12. junij, 2009 Prijavi Napisano 12. junij, 2009 Fejsbuk??? Kaj je to...?Fejsbuk mam jaz v?asih. Kadar na postli le?im in berem knjigo, zaspim, pol mam pa knjigo na faci.No, zdaj ve? kaj je Fejsbuk. Citiraj
Z M A J Napisano 12. junij, 2009 Prijavi Napisano 12. junij, 2009 Hehe, ti si taprav Lojz (beri: Lojz, ti si taprav) Hehe! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.