Allyssa Napisano 16. november, 2006 Prijavi Napisano 16. november, 2006 jap BOJ?,..res bi biu reve?,..nejbol da si pridn in uboga? ?eno Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 16. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2006 Allyssaaaaaaaaaaaaaaaaa, kje si???????????? Kaj, ?e me moja dons vn vr?e??? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 16. november, 2006 Prijavi Napisano 16. november, 2006 hehe,...BOJ?,..ne pretiravi,..ka pa bo ona pol brez tebe? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 16. november, 2006 Prijavi Napisano 16. november, 2006 hehe,...BOJ?,..ne pretiravi,..ka pa bo ona pol brez tebe? A misli? da je edini?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 17. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2006 hehe,...BOJ?,..ne pretiravi,..ka pa bo ona pol brez tebe? Val, to je beseda, porko dio A misli? da je edini?? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
mazdohist Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 A misli? da je edini?? edini 100% ni je pa edinstven!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
nisde Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Mene pa zanima va?e mnenje glede te ?enskice na sliki k men je na fertik huda teta! ?e bi meu tako ?ensko......Sj ne vem, pomoje bi me kap v roku 2 mescou! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
mazdohist Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 kar je dobru ni slabu!!! orka spicic cunc ma pa tud sam za vzorc gor!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
BOJČ Napisano 17. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2006 edini 100% ni je pa edinstven!!! Ja ne vem, ona pravi, da ja, tako da :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
mazdohist Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Ja ne vem, ona pravi, da ja, tako da :ne vem: po si pa zmagu kaj se poj sekiras da bos izseljenc ratu!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Nisde-denarnico ma dobro ona na sliki.... Boj?-?e ti ?enska re?e,da si edini za njo.... He he,joke,bodi sre?en ?e je tak! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Mene pa zanima va?e mnenje glede te ?enskice na sliki k men je na fertik huda teta! ?e bi meu tako ?ensko......Sj ne vem, pomoje bi me kap v roku 2 mescou! Hm imel bi jo ?e bi ona imela mene rada, ne da te po enem tednu brcne nekam pa da ni preve? vase zagledana (blond in to ) Citiraj
suicidal Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Mene pa zanima va?e mnenje glede te ?enskice na sliki k men je na fertik huda teta! ?e bi meu tako ?ensko......Sj ne vem, pomoje bi me kap v roku 2 mescou! mene kelnarce ne ganejo. za zvezo, seveda. za gledat je pa fajn, ko se nagne, ko ti prinese pija?o na (nizko) mizo. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
madmax Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Mene pa zanima va?e mnenje glede te ?enskice na sliki k men je na fertik huda teta! ?e bi meu tako ?ensko......Sj ne vem, pomoje bi me kap v roku 2 mescou! tebi to mal ma britney spears vle?e a? Sej drga? je kr lu?na sam mal preve? anoreksi?no mi deluje :ne vem: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 ali pa kak?ne ?tudentke v trgovinah ko polnijo police, ena zadnji? imela ene lu?tne ?rne tangice Citiraj
BOJČ Napisano 17. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2006 tebi to mal ma britney spears vle?e a? Sej drga? je kr lu?na sam mal preve? anoreksi?no mi deluje :ne vem: Men tud Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Marko,pacek....mladoletnice gleda?!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Kake mladoletnice, kdaj pa je bila ?tudentka mladoletna Citiraj
Boss Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Kake mladoletnice, kdaj pa je bila ?tudentka mladoletna Ko bo? enkrat tolk star kot Poky al pa Boss, bodo tud zate vse ?tudentke mladoletnice Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Ko bo? enkrat tolk star kot Poky al pa Boss, bodo tud zate vse ?tudentke mladoletnice Za pogledat mogo?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sorti Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Mene pa zanima va?e mnenje glede te ?enskice na sliki k men je na fertik huda teta! ?e bi meu tako ?ensko......Sj ne vem, pomoje bi me kap v roku 2 mescou! Je kr qll, sam ?koda ko je zize doma pozabla! Citiraj
ReDevil Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Denis, ?eprav sem ljubitelj "okostnjakov", je pa tale vseen mal preve? u stilu kot da je z Dahova pr?la, tabori??a namre?! Lu?na pa mi je, tle ni kej! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 17. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2006 Ja obraz ?e, sicer pa ni niti trohice ?enstvenosti. Fantje toliko gledate obliko, pa boke, pa linije svojih Mazdic, a tale je pa kar OK al kaj??? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Tole je kosst pa ko?a kot sem ?e reku, bi jo dav za en mesc k stari mami na gorensko da jo mal z doma?o hrano futra, pol pa bi postala baba in tri?ert, ?e ne celo dve babi iz nje! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Ja obraz ?e, sicer pa ni niti trohice ?enstvenosti. Fantje toliko gledate obliko, pa boke, pa linije svojih Mazdic, a tale je pa kar OK al kaj??? pri teh letih kot sva midva Boj? pa? bolj na lepo zaobljeno linijo gledava ne pa tele na?i mladci, ki jih zanimajo samo ko??ene suhice Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.