Slivka Napisano 22. maj Prijavi Napisano 22. maj Se pogovarjamo, pa ena sodelavka komentira, da ima dilemo: al dat mlademu, da se uči al staremu, da se muči? 2 Citiraj
Slivka Napisano 22. maj Prijavi Napisano 22. maj Vstopi gospod v sex shop in pravi: - "Nisem zadovoljen ne z življenjem, ne s plačo, ne s cenami, ne z zdravstvom, ... ..." - "Kako vam lahko mi pomagamo?" - "A imate kakega politika za napihnit?" 1 Citiraj
Slivka Napisano 22. maj Prijavi Napisano 22. maj Se pogovarjam z enim štromarjem, pa mož reče: - "Jaz še žene ne primem za obe joški hkrati..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 22. maj Prijavi Napisano 22. maj Srečam sodelavko v eni luštni kratki oblekci in komentiram: - "Ko te zagledam, mi srce tolče ko polcija na protestih." Ona me pogleda in odvrne: - "Kako je pa s tvojim pendrekom?" 1 Citiraj
Slivka Napisano 22. maj Prijavi Napisano 22. maj Če ne plačaš elektrike, pridejo in odrežejo. Če ne plačaš vode, pridejo in odrežejo. Če ne plačaš telefona, pridejo in odrežejo. Če ne plačaš optike, pridejo in odrežejo. Usral sem se, ko sem ugotovil, da sem zgrešil in nisem plačal alimentacije. Kaj če pridejo in odrežejo... 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. maj Prijavi Napisano 23. maj V šoli so me učili, da je XXX. rimska številka. Natipkam v Googla- pa vrže ven same gole Rimljanke... 2 Citiraj
Slivka Napisano 23. maj Prijavi Napisano 23. maj - "Gospodična, povejte mi, je ta rdeča klobasa sveža?" - "Ja, gospa, včeraj smo jo dobili." - "Nareži mi, prosim, 200 gramov." - "Gospa, to ni mesnica, to je sex-shop..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. maj Prijavi Napisano 23. maj Kakšni časi so prišli... Edino ženskam z majhnimi joški verjamem, da so na pošten način dobile službo... 2 3 Citiraj
Slivka Napisano 23. maj Prijavi Napisano 23. maj - "Ljubica, prični se slačit, zdravnik mi je predpisal STRIPTIZ." - “Norec stari, vzemi očala! Na receptu piše STREPSILS…” 1 Citiraj
Slivka Napisano 27. maj Prijavi Napisano 27. maj - "Tata, tata, kdo fuka: tisti zgoraj al tisti spodaj?" - "Em, ja, no, tisti zgoraj..." - "Uuuu, mami je nafukala poštarja..." 3 Citiraj
Slivka Napisano 28. maj Prijavi Napisano 28. maj Drage dame! Povprečen penis je dolg 15 cm. Pri seksu se naredi okoli 600 vbodov. Če torej že dolgo niste dobile 90 metrov kurca, me kontaktirajte, pa uredimo... 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. maj Prijavi Napisano 28. maj Poje volk babico, obleče njeno spalno srajco in se uleže v njeno posteljo. Siromak ni vedel, da je dedek pogoltnil Viagro... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. maj Prijavi Napisano 28. maj - "Tale pita ti pa ni ravno uspela." - "Tudi ti sinoči nisi bil ravno uspešen, pa sem jaz vseeno vzdihovala in vriskala. Tiho bodi in jej!" 3 Citiraj
Slivka Napisano 28. maj Prijavi Napisano 28. maj Zakaj so v postelji najboljše Gorenjke? Še ko dajo - stiskajo. 4 Citiraj
Slivka Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj Obstajata dve vrsti moških: - tisti, ki govorijo, da jebejo vse živo, a ne jebejo nič - in tisti, ki govorijo, da ne jebejo in res ne jebejo... 2 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj pred 22 urami je Slivka napisal: Zakaj so v postelji najboljše Gorenjke? Še ko dajo - stiskajo. Drugač Korošice 🥰 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj V nedavni študiji je bilo rečeno,da imajo Italijani najbolj redne spolne odnose,približno 3-4 krat na teden, povprečni Slovenec pa 5 krat na mesec. Najmanj redne spolne odnose imajo Eskimi, 2-3 krat na leto, kar je bil zame velik šok! Sploh nisem vedel, da sem Eskim... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj pred 22 urami je g.Wankel napisal: Drugač Korošice 🥰 Zna biti res nekaj na tem. Sem ravnokar izvedel, da so v Ravnah hoteli prirediti žive jaslice, pa niso našli device... 4 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj - "Otroci, umirite se, drugače vam bo oče spet jebal mater!" - "Boljš to, kot pa da nas tepe..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj Eee, fantje moji, to pa pride z leti... Sosedje se pritožujejo češ, da sem preglasen pri jutranjem seksu. Ko bi vedeli, da si skušam samo štumfe obut... 4 Citiraj
Slivka Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj Reki je ime Mura, zato so prebivalci te pokrajine Prekmurci. Le kako bi se reklo prebivalcem te pokrajine, če bi bilo reki ime Kura? 1 Citiraj
Slivka Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj Življenje je ena sama luknja. Iz luknje prideš, v luknjo greš, vmes pa luknje iščeš... 2 Citiraj
Slivka Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj Na gradbišču: - "Suljo, jel u tebe metar?" - "Ma jok, jedva 15 cm..." 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij Prijavi Napisano 2. junij Se zjutraj lotim žene in ko je ratalo že "vroče", me žena vpraša, če imam gumico. Se ustavim, jo pogledam in vprašam: - "Pa, babnca zblojena, a zdaj se spomniš lase v čop spenjat?" 1 3 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.