Skoči na vsebino

Sex chat

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

- "Kaj bi bil rajši: intelektualec ali homoseksualec?"

- "Ma, a veš, da bi rajši bil homoseksualec."

- "Zakaj?"

- "Ker mi gre lažje v rit kot v glavo..."

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Se pogovarjata dva prijatelja:

- "Ti, poslušaj, jaz jebem ravnateljevo ženo. A lahko po roditeljskem sestanku zamotiš ravnatelja za eno urco, za mene?"

Prijatelju to ni všeč, ampak, ker gre ravno za prijatelja, se sprijazni. Po roditeljskem sestanku ostane na mestu in začne ravnatelja zadrževati z raznoraznimi neumnimi vprašanji. Končno ravnatelju popustijo živci in ga vpraša, kaj se ga gre? Ker se je počutil krivega, prizna ravnatelju:

- "Moj prijatelj trenutno jebe tvojo ženo, pa me je prosil, da te zadržim tukaj..."

Ravnatelj se nasmehne, položi roko na njegovo rame in reče:

- "Boljše, da pohitiš domov. Moja žena je umrla že pred petimi leti..."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Te kalkulacije so narejene pri precej majhnem številu prevoženih kilometrov na leto, samo 15.000. Če bi vzeli naše povprečje, bi bila računica najbrž drugačna...
    • ADAC je naredil nekaj nedopustnega, naredil je 5 letno kalkulacija z vsem vključenim, cena avta, servisi, benz / strom, in ugotovil da niti v enem primeru ni 100% elektrika prednost....ker enostavno so energenti sedaj na popolnoma enakem nivoju, cena avta pa prevlada, tudi če je treba servisirat ice. in to je bilo lani ko je bila elektrika še cenejša   https://assets.adac.de/Autodatenbank/Autokosten/E-AutosVergleich.pdf   nullnullnull
    • Gotovo je, likvidacija takojšna, nekdo je odprl excel in vstavil cifre....ne pobere se to, ne gre, ko je energent ratal tako drag da se ne izplača nobena investicija. Tudi Kitajci imajo prste vmes, EU je preobremenjena sama s seboj, misli pa da bo to en otok, kjer lahko ljudi šponaš z višjim potrošništvom....ne gre.   Zaradi znatnih sprememb regulativnih in tržnih pogojev ter konkurenčnega pritiska na trgu polnjenja električnih vozil je zelo malo verjetno, da bo ta segment, ki ni del osnovne dejavnosti Landis+Gyr, dosegel ciljne stopnje rasti in bo dobičkonosen v bližnji prihodnosti. Zato se je upravni odbor odločil, da bo podjetje postopno ugasnilo in izstopilo s področja izdelave električnih polnilnic v regiji EMEA," so navedli.   Tole je kar velik del Slovenskega omrežja....če ne skoraj celoten glavni del Po pisanju Siola je podjetje Landis+Gyr EV Solutions v Sloveniji pokrivalo skoraj tri četrtine trga javnih polnilnic za električna vozila, skrbeli so za zaledni program Petrolovih javnih polnilnic, del programa Gremo na elektriko in znamke Moon družbe Porsche Slovenija idr. Izdelovali pa so tudi domače stenske polnilnice, kakršne na primer med drugimi prodaja tudi Petrol.
    • Maribor Ferk 0€ popusta. Drugje okoli so bolj prijazni. Je že pisalo na foromu, da bolj ko greš proti obali, večji so bili popusti.   Dinozaver, je za to, ker ni turbo mašina. Za moč/navor zahteva vrtljaje. Kar ni nič slabega, če se zavedaš tega.   Čakalna doba je po navadi višja, kot pri drugih evropejcih, ker se čaka na ladje iz vzhoda.   Vzami kaj ti ustreza, bom raje jaz rekel 😉
    • Nisem imel spajksic. Tudi tukaj ne: Je pa res, da sem vozil kot Rovanperä na Monte Carlu. 😁  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.