Slivka Napisano 18. marec Prijavi Napisano 18. marec - "A bi ti prevarala svojega moža za 100.000€?" - "Ma kaj prevarala, še njega bi dala, da ga nažgejo..." 4 Citiraj
Bini Napisano 18. marec Prijavi Napisano 18. marec Janez vpraša sosedovo Micko, a bi ti dala ono za 10€? Ma ne, kaj si pa ti misliš! Kaj pa za 1000 000€? Ja to pa menda bi. Torej, k... e so samo dnarja ni.... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. marec Prijavi Napisano 19. marec - "Koliko si stara?" - "Kaj misliš?" - "Mislim, da te kresnem, pa me zanima, če si že 18..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. marec Prijavi Napisano 20. marec Večina vidi logotip od Batmana. Obstajajo pa še drugi ljudje... 2 2 Citiraj
Slivka Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec Fantje, vse kar je prav, ampak ko bodo pa teli štartali v Evropsko Unijo... ... ... Kar smo jebali, smo jebali... 1 4 1 Citiraj
Slivka Napisano 24. marec Prijavi Napisano 24. marec Policisti so ukrepali in razgnali gej-parado. Od takrat pogrešajo 20 pendrekov... 1 Citiraj
Slivka Napisano 24. marec Prijavi Napisano 24. marec - »Oči, a veš, da imam jaz novo punco?« - »A res? A se tastare ni dal več zaflikat?« 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Fantje, fantje, vesela novica! Prikazala se je luč na koncu tunela! 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 3. april Prijavi Napisano 3. april Enkrat sem zbolel za korono in zdaj so posledice: izgubil sem okus, zato jebem vse po vrsti... 1 Citiraj
Boss Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april A na steroidih ti tud "stojko" zraste pa dobi sikspacke? Iz slike bi rekel, da ja. Citiraj
Slivka Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Se sprehaja Mojca po divjem zahodu, naenkrat iz grma plane Indijanec in jo posili. Ko konča, ji reče: - "Če se ti bo čez devet mesecev kaj zgodilo, vedi, da je to od poglavarja Dva pera." Mojca mu odgovori: - "Če te začne čez en teden kaj peči tam spodaj, vedi, da je to od Mojčinega tri-pera..." 4 Citiraj
GoB Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Katera je najvišja hitrost pri seksu? 68. Pri 69 te že obrne. 4 Citiraj
x-layer Napisano petek ob 07:30 Prijavi Napisano petek ob 07:30 Če še kdo ni menjal 3 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
GoB Napisano ponedeljek ob 10:22 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:22 Chuck Norris še ni izgubil nedolžnosti. Ker on nikoli ne izgubi. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.