Skoči na vsebino

Sex chat

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mater kaj je naredla Jenna iz sebe..... :( :ne vem: Pa taka baba je bla....poglejte novo Jenno. <_<

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

He he ReDevil,to jogo sn pa jaz ?e v drugi temi objavo.... :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

joga je zdrava ja. sicer pa klko opa?am je vse sexy, neki iz vzhoda - masa?e, joga, kamasutra, ... :D

aja, pa mazde tui :P

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Napisano

joga je zdrava ja. sicer pa klko opa?am je vse sexy, neki iz vzhoda - masa?e, joga, kamasutra, ... :D

aja, pa mazde tui :P

:hohoho::hohoho:

ne ne lahk se mi kaj sexy naredimo naprimer............................tebe................ :hohoho:

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

Napisano

Freakica pozna? kako Azijko, bi jih rabili ene par v juniju, ali pa kdo drug ?e pozna :bravo:

....poglej ?e ma Adria tudi akcijo kart za Amsterdam pa jih ma? gor kolkr ?e? :bravo:
Napisano

....poglej ?e ma Adria tudi akcijo kart za Amsterdam pa jih ma? gor kolkr ?e? :bravo:

?uk u lublan bi jih rabl in to za en dan. :bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

pejte u k?no kitajsko restavracjo pra?at,..ve? k da dobite k?n vok u glavo ?e skor ne morte dobit :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Freakica pozna? kako Azijko, bi jih rabili ene par v juniju, ali pa kdo drug ?e pozna :bravo:

a to za jap meet?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

pejte u k?no kitajsko restavracjo pra?at,..ve? k da dobite k?n vok u glavo ?e skor ne morte dobit :hohoho:

sploh ni slaba zamisel!!!!

a marko kaj ce bi kaj u tej smeri naredu??? :hohoho:

podpisrqrf.jpg

Napisano

sploh ni slaba zamisel!!!!

a marko kaj ce bi kaj u tej smeri naredu??? :hohoho:

itak da ni slaba ideja!!!!!!!!!!!!! :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

@Marko: Kako to, da si se odlo?il iskati Azijko v Sex Chatu? :hohoho::bravo: Kak?ni feti?i? :blink:

Ne saj ne, za JapMeet bi jih rabili tako, da kdorkoli jih pozna vas lepo napro?amo, da nam jih predstavite, jih bomo ?e potem mi obdelal*khm* povabili k sodelovanju. :P

Napisano

@Marko: Kako to, da si se odlo?il iskati Azijko v Sex Chatu? :hohoho::bravo: Kak?ni feti?i? :blink:

Ne saj ne, za JapMeet bi jih rabili tako, da kdorkoli jih pozna vas lepo napro?amo, da nam jih predstavite, jih bomo ?e potem mi obdelal*khm* povabili k sodelovanju. :P

ja jaz jih neki poznam sam so se vse tam dol tako da ce jih gre kdo iskat naj se javi pa je!!!!

se uslugo jim boste naredl k jih bote u evropo spravl!!! :hohoho:

podpisrqrf.jpg

Napisano

probi pri kakih lokalnih pimpih, ?e ?e? lahko v kakem kurbnhausu pra?am, jih je kar nekaj v okolici in majo kar pesto ponudbo
_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Napisano

probi pri kakih lokalnih pimpih, ?e ?e? lahko v kakem kurbnhausu pra?am, jih je kar nekaj v okolici in majo kar pesto ponudbo

Dej dej zrihti, ?e lehko.Jaz sem v petek govoril z na?im nesojenim ?upanom (drago Leskov?ek), pa jih nima, pa nobenga ne pozna, k bi jih mel.

Napisano

bom ju3 malo povpra?ala. zaj se je pri nas pove?alo ?tevilo kitajskih trgovin pa restavracij, tak da bi ?e mogo?e kako h?erko posodli za kak dan :D

klko pa se bi jih rablo?

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Napisano

tolk kolker se jih da dobit :P

ene 2 ali 4 za car wash in da malo paradirajo okoli, aja pa po TVju bojo :D

Mare na MTV-ju !!

Ne bit skromn.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.