fr3ak Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 ?e se dobi kje kak flayer al pa kaj podobnega se priporo?am, da jim to dam pa kaj pvem poleg. pa ?e je mo?no da je v japon??ino tui prevedeno aja, kitajke bojo vredu ne? malo se razlikujejo. pa japonke majo raj?i avte japanese girl chinese girl Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Lahko si tole za sponzorje sprinta? in vzame? sabo, ?e bo kaj pomagal pa kitajke ni Citiraj
fr3ak Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 jaz jo vijim ja bom si ju3 to sprintala pa ?la v akcijo, itaq ?e dolgo nisem chop suja jela upam da ?e majo ananasov sok samo japonke pa res ne vem ki bi dobla kake? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 glavno da so malo bolj takega rodu Citiraj
ReDevil Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 Kva pa a Jelka Strojan bi bla tut u redu, k en kolega jo pozna, pa bi mogo?e loh kej zrihtu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 Kva pa a Jelka Strojan bi bla tut u redu, k en kolega jo pozna, pa bi mogo?e loh kej zrihtu! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 Kva pa a Jelka Strojan bi bla tut u redu, k en kolega jo pozna, pa bi mogo?e loh kej zrihtu! ampak Red, teb pa strojani res ne dajo miru.... Citiraj
mazdohist Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 ampak Red, teb pa strojani res ne dajo miru.... ja jaz tud ne vem kaj mata ona dva z jelko?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 Jelka bi bla po moje ?e najugodnej?a varijanta....... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 Kva pa a Jelka Strojan bi bla tut u redu, k en kolega jo pozna, pa bi mogo?e loh kej zrihtu! Ah ona je ?e preve? slavna Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
mazdohist Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 Jelka bi bla po moje ?e najugodnej?a varijanta....... mislis?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 Najprej se morte izjasnt, a ste pol za teto Jelko da je hostesa al ne, Mirko bo pa kot Veso nastopu, pa bo! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 Najprej se morte izjasnt, a ste pol za teto Jelko da je hostesa al ne, Mirko bo pa kot Veso nastopu, pa bo! :ne vem: more da je blond pa da ma vec k 2 zob Citiraj
ReDevil Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 Kdo bi si mislu da je blo tut zanjo enkat prvi?! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...329_3093482.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 Kdo bi si mislu da je blo tut zanjo enkat prvi?! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...329_3093482.php pa kje si sedaj paris najdu!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 He he,on je bil njen 1. pa 50. pa 150............... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Zgleda rabi dvo-stavno ra?unovodstvo da bele?i posami?ne postavke! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 He he,on je bil njen 1. pa 50. pa 150............... HUUUDOOOO!!!! Ona pri sebi bele?i kilometre da ve kdaj servis delat Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 HUUUDOOOO!!!! Ona pri sebi bele?i kilometre da ve kdaj servis delat Ah, to majo ?enske avtomatsko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Aja sj res ,pozabil da imajo full qrcomatik motor!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Aja sj res ,pozabil da imajo full qrcomatik motor!!!! Takrat ko majo servis, brezqurcomatk ! Ali pa?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Sj res!!! Pol pa jamrajo da imajo fil lufta umes in da pu??a kej ,k ni rednega servisa kjer se menjajo oringi ipd. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Sj res!!! Pol pa jamrajo da imajo fil lufta umes in da pu??a kej ,k ni rednega servisa kjer se menjajo oringi ipd. Sam ve? kaj mi je pa v?e?, imajo avtomatsko mazanje, pa ni treba nobenga olja dolivat in kontrolirat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 to je res AMPAK!!! Glede na tak napreden motor jim pa ?e vedno manka sonda katera meri nivo in pa samo kvaliteto ter temp. olja!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 to je res AMPAK!!! Glede na tak napreden motor jim pa ?e vedno manka sonda katera meri nivo in pa samo kvaliteto ter temp. olja!!! To mam pa js, med palcema na nogah. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.