uklopko Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 To mam pa js, med palcema na nogah. Popolno multisenzorsko tipalo za vse vrste qrcmotorjev!!! Kok ra?una? ?e ti prpeljem .....? ali ima? 1 servis Đabe? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Popolno multisenzorsko tipalo za vse vrste qrcmotorjev!!! Kok ra?una? ?e ti prpeljem .....? ali ima? 1 servis Đabe? Ej si ti tud z "levim navojem" al bo? majo dostavu ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 a ti je za zaupat!!!!? Hmmmm!!! Bom malo razmislil pa sva na vezi Aja sam pol mi mor? zrihtat nadomestni motor za tisti dan!!! To je pogoj! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 a ti je za zaupat!!!!?Hmmmm!!! Bom malo razmislil pa sva na vezi Aja sam pol mi mor? zrihtat nadomestni motor za tisti dan!!! To je pogoj! Nadomestni, je lahk dizel ? Kako kej zgledajo slike na?ga avtomata ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...329_3093558.php Bi blo treba ritasto JLO upra?at ?e je res kej na tem, al je mev viagre za fru?tek! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Nadomestni, je lahk dizel ? Kako kej zgledajo slike na?ga avtomata ? ja lahko je diesl sam da dobr vle?e!!!! Glede avtomata pa Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 ja lahko je diesl sam da dobr vle?e!!!! ?e pa neha vle?t pa za?ne? porivat Citiraj
uklopko Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 ?e pa neha vle?t pa za?ne? porivat hahahaah jaooo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 ?e pa neha vle?t pa za?ne? porivat Bwahahahahah... kolk je tuki enih skupnih zadev z bejbami... sej govorimo o avtih a Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 ... sej govorimo o avtih a Od kod tebi ta ideja ... :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
uklopko Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Dok jo dobr ?ge? ''mazdo'' je vse uredu, ko pa spusti? plin se pa zadeva za?ne obra?at!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Bwahahahahah... kolk je tuki enih skupnih zadev z bejbami... sej govorimo o avtih a Halo si ti z lune, a ni mazda ?ensko ime ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 2. april, 2007 Prijavi Napisano 2. april, 2007 Teta Karmn ga pa mav biksa! http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&a...&c_id=23972 Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 2. april, 2007 Prijavi Napisano 2. april, 2007 Ja,?koda je je..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
poky Napisano 2. april, 2007 Prijavi Napisano 2. april, 2007 Mislim,tudi to je mo?no.... sex klik Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 2. april, 2007 Prijavi Napisano 2. april, 2007 Jaz sem mislu da se ji zmeraj bolj ?iri Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 2. april, 2007 Prijavi Napisano 2. april, 2007 Jaz sem mislu da se ji zmeraj bolj ?iri Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 2. april, 2007 Prijavi Napisano 2. april, 2007 Jaz sem mislu da se ji zmeraj bolj ?iri Se z veliko "treninga" se ji bo kr orenk raz?irla spet! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 2. april, 2007 Prijavi Napisano 2. april, 2007 Pol pa ?e tipi?no nepremi?ljena ?enska poteza...pla?i za neki kar ti folk lah nardi đabe na vsakem vogalu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 3. april, 2007 Prijavi Napisano 3. april, 2007 Dobr, sam re?mo da je biv tale njen posegnujn - tko kt avto k ma ful kilometrine za sabo, pa je treba menat obro?e pa ?e kej! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 4. april, 2007 Prijavi Napisano 4. april, 2007 Zgleda teti mal ma?inka nagaja, pa ?aka na prostovolce, se kdo jav?! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...404_3094064.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 4. april, 2007 Prijavi Napisano 4. april, 2007 Mah,ta Paris je preglupa,da bi se sploh pogovarjal z njo....... No,v temi ?e mogo?e.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 4. april, 2007 Prijavi Napisano 4. april, 2007 Teli se mi pa zdi da mav prehtevajo, al pa majo vpliv nanje podnebne spremembe! :ne vem: http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakron...404_3094074.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.