BOJČ Napisano 12. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 Labi - kanibal, ko je pa ?ejen je pa vamPIR Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 haha glavno, da sem sit volk sit koza pa ne cela Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 12. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 haha glavno, da sem sitvolk sit koza pa ne cela Misli? svina, ker koze ne dajejo v ?evap?i?e... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 Misli? svina, ker koze ne dajejo v ?evap?i?e... svinjino pa sploh ne...bo treba enkrat prit z mano na kosovo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 12. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 svinjino pa sploh ne...bo treba enkrat prit z mano na kosovo Ups pozabil, ima? prav . S Svinjino me?ani so bolj na na?em koncu ja. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 mogoce zaradi tega mi niso tok vsec tukaj... svinjina je za dunajske zrezke, razne klobase, salame... se dobr, da sem ze jedu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 12. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 mogoce zaradi tega mi niso tok vsec tukaj...svinjina je za dunajske zrezke, razne klobase, salame...se dobr, da sem ze jedu Jaz grem pa sedaj na lovsko pe?enko, grah na maslu in solato. Matr sva OT Labi... Futer v sex chatu Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 ne vem, ce sva tok ot mes(e)ni uzitki... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 12. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 ne vem, ce sva tok otmes(e)ni uzitki... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 Tole vrjetn mben neb niti pomislu, d so "mele" u?asih bingl bongl orodje! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...016_3107801.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 He he,bi se lahko hitro zmoto. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 He he,bi se lahko hitro zmoto. hitro in predvsem neprijetno Citiraj
zemir Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 Matr a to so tipi Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 Tele curakonosce bi mel loh na Japmitu za hostese! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Tale teta pa ma postavo ?e skor kokr kaka stara mati, ajoooj! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...017_3107894.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 em,..na keri sliki to?no se ti zdi da ma postavo stare mame? ne re?em, da je postarana v faco,..kar je ?ist loh posledica nenaspanosti,... edini razlog da je kon?ala na 24 ur in po drugih medijih,..je njen,..khm,..a je to sploh ?e dekolte al so ji kej pozabl pr?it na obleko? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 To?no to sm meu u mislih, k je vse pove?en, no pa tut stegna in ostale obline, so del? od (njene nekdanje) top forme, k je bla za pogledat res "baba" :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 ja ma si mogo?e pozabu, da je od njene top forme ?enska 2x rodila? niso vse Victorie k se pol takoj po porodu sestradajo :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Njen trenutni na?in ?ivlenja nima prov nobene veze z dvemi porodi, halo? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 kaj? da je padla v depresijo in v alko in droge in bog ve kaj ?e use,..poleg tega da ji je biv?i 100 na uro sral po glavi + uzel otroka,...da ne omenjam, da niti ne more do ?tacune brez da bi ji sledila horda fotografov,... slavni al pa ne slavni,..tud oni so samo ljudje kukr usi ostali,..in tud njej se leta niso ustavla in se pa?,..kako si drzne,..stara in gravitacija nardi svoje,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 caki sam mal, stara je 25 ne pa 52... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 ja valda,..ni sam 2 let starej od mene Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Catya Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 sej ma ?e moznost, da se sprav k seb...sam mal ?asa pa volje rab! to pa velja itak za vse bejbe k so se mal....zapustile pa to! je pa to ena lekcija vsem slave zeljnim zenskam.... no,kar se slovenske scene ti?e- v trgovini sem vidla na naslovnici Nove tisto ?pelo iz Atomik harmonik.....pravijo, da se bo razpo?la kmal ?enska leze narazen...folk jo pa jo trga narazen....no ja, ona se ne sekira verjetn kaj pa vi fantje-a vam je v?e? mal bl...polna ?pelca? Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Allyssa Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 sej ma ?e moznost, da se sprav k seb...sam mal ?asa pa volje rab! to pa veljaitak za vse bejbe k so se mal....zapustile pa to!je pa to ena lekcija vsem slave zeljnim zenskam....no,kar se slovenske scene ti?e- v trgovini sem vidla na naslovnici Nove tisto ?peloiz Atomik harmonik.....pravijo, da se bo razpo?la kmal ?enska leze narazen...folk jo pa jo trga narazen....no ja, ona se ne sekira verjetnkaj pa vi fantje-a vam je v?e? mal bl...polna ?pelca? oz kr dost volje in cajta ?enska je pa? zabluzila,..se zgodi lahko ?ist vsakmu,..samo da pa?,..niso na o?eh javnosti :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Sam res...vse je odvisno od volje - Nej pogleda Madonno, ki bo naslednje leto stara 50 in ?e vedno zgleda oreng mrha. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.