BOJČ Napisano 17. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 sej ma ?e moznost, da se sprav k seb...sam mal ?asa pa volje rab! to pa veljaitak za vse bejbe k so se mal....zapustile pa to!je pa to ena lekcija vsem slave zeljnim zenskam....no,kar se slovenske scene ti?e- v trgovini sem vidla na naslovnici Nove tisto ?peloiz Atomik harmonik.....pravijo, da se bo razpo?la kmal ?enska leze narazen...folk jo pa jo trga narazen....no ja, ona se ne sekira verjetnkaj pa vi fantje-a vam je v?e? mal bl...polna ?pelca? Yap! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 dobr,..pol je ?e upanje za nas navadne smrtnice Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 17. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 dobr,..pol je ?e upanje za nas navadne smrtnice Saj sploh ni nikoli ugasnilo... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 ja no ne vem,..tole revo ?ist napadl ker ma kao pove?ene jo?ke,.kaj nej pol re?emo tiste k se nam niti nima kej povest? aja...no sej js ?e itak vem kaj ho?m za 30. rojstn dan Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 kaj pa vi fantje-a vam je v?e? mal bl...polna ?pelca? slika?ker ne poznam drugace, kdo je to sploh... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 17. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 ja no ne vem,..tole revo ?ist napadl ker ma kao pove?ene jo?ke,.kaj nej pol re?emo tiste k se nam niti nima kej povest? aja...no sej js ?e itak vem kaj ho?m za 30. rojstn dan ?e so mal pove?ene jih masiramo, da oja?ajo, ?e jih je manj jih pa tud masiramo, da se pove?ajo... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 ja no ne vem,..tole revo ?ist napadl ker ma kao pove?ene jo?ke,.kaj nej pol re?emo tiste k se nam niti nima kej povest? aja...no sej js ?e itak vem kaj ho?m za 30. rojstn dan kaj? Citiraj
BOJČ Napisano 17. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 No morda bo pa tema kon?no za?ivela tako kot je treba @ Boss: bi ti pripravil kak?no zanimivo anketo??? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Jz pa nism lubitl bl zalitih tet ?e je blo to podvpra?anje! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Jz pa nism lubitl bl zalitih tet ?e je blo to podvpra?anje! :ne vem: narobe si definiral - ne govorimo o zalitih ampak o estetsko zaobljenih Citiraj
nisde Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 narobe si definiral - ne govorimo o zalitih ampak o estetsko zaobljenih Jp, one se ponavad s tem tola?jo Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Alex Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Jp, one se ponavad s tem tola?jo In za?uda,ko se vagajo,nikoli vaga ne ka?e prav,vedno preve?.Ti ?ment... Citiraj
Allyssa Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 in proklete cune se vedno skr?jo v su?ilcu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Ma,kaj ste zabluzli..........od Britney do pove?enih jo?k in zaobljene atomi?ne ?pele. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 se vedno nimam slike od te spele... a bo kaj? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Evo ti LINK do njene slike! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 uuuu ta je pa res dobra...ni kaj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Ja,samo to so ?e malo starej?e fotke,zadnje cajte se je malo poja?ala. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 uuuu ta je pa res dobra...ni kaj Oh soseda, soseda.Ta fotka je pa res dobra Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Marko_mx-3 Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 zemir kdaj bo? predstavil to tvojo sosedo Citiraj
zemir Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 zemir kdaj bo? predstavil to tvojo sosedo Kaj a bi jo mal pome?kou? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Marko_mx-3 Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Tale bi bila recimo za Pokya Tale pa za navdu?ence gum Citiraj
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Ja Marko,ne bi mel ni? proti taki postre?bi. V tem primeru mislim,da bi ?e ti pir pil! BTW-na drugi sliki pa ni ona,ampak Tej?i. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Mmmmmm... Tej?i bolj?a.... Sam mal premlada... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Aha. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.