poky Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 Moj ni premali,ona ma prevlko.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 Pa ?e k?n klin bi loh not zabov pa zajlo, da bi se fiksiru, ?e smo glih pr stenah! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 no otroc mir,..druga? bom dala js mojo sliko gor!!! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 ?e ma? kako spotakljivo lahko,ne v kaki bundi!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 no otroc mir,..druga? bom dala js mojo sliko gor!!! ja ja to je moja srcna zelja!!!!! ne vem no kako bi blo kaj z postelno telovadbo z tako zensko ko sam pomisls kok jih je blo ze tam not!!!??? ne vem no ce se kaj cut svaka jim cast!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Allyssa Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 ?e ma? kako spotakljivo lahko,ne v kaki bundi!! ?ment,..a ve? da ne vem kje mam fotkota,..sm ga ?e u?er iskala k zme?ana Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdohist Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 ?ment,..a ve? da ne vem kje mam fotkota,..sm ga ?e u?er iskala k zme?ana evo so se ze zaceli izgovori!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 Izgovori,izgovori....vse ste iste! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 Izgovori,izgovori....vse ste iste! ampak to totalno vse!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Allyssa Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 no no,..da namo za?el razpravlat o tem ka?ni ste tipi,.. priznam niste usi isti (en je slab?i kt tadrug) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdohist Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 (en je slab?i kt tadrug) ne ne to pa mal bl defineri!!!!ne mores nas kar tako zalt!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 no no,..da namo za?el razpravlat o tem ka?ni ste tipi,.. priznam niste usi isti(en je slab?i kt tadrug) Najbol nas zatre? da da? gor svojo sliko in izstopi? iz ?enskega povpre?ja. Mislim, da se to nebo zgodilo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 Mislim, da se to nebo zgodilo. Se podpi?em. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 Se podpi?em. X2 Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Allyssa Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 no upanje umre zadnje al kako ?e? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 ?e ?e,samo obstajajo pa tudi brezupni primeri.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 no upanje umre zadnje al kako ?e? sam v tem primeru je ze sov!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Allyssa Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 pokyyyyy,..da ne bo? u prelepo Dravo padu vsaj ti bi loh mal zaupanja vame pokazu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdohist Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 vsaj ti bi loh mal zaupanja vame pokazu on ze ve zakaj ga ni!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Allyssa Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 on ze ve zakaj ga ni!!!! ti pa ti?ina Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdohist Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 ti pa ti?ina ekola pa bom spet jaz najebu!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 pokyyyyy,..da ne bo? u prelepo Dravo padu vsaj ti bi loh mal zaupanja vame pokazu On bi ti raje pokazal kaj drugega ne zupanja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdohist Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 On bi ti raje pokazal kaj drugega ne zupanja. Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
komar Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 On bi ti raje pokazal kaj drugega ne zupanja. EURE Citiraj Papa, Tomi
Allyssa Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 packi,..pa sm ?e resno razmi?lala da jo objavm Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.