mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Pa dobro to so pol ?e finese,ki jih premorejo samo stari ma?ki ala Boj?! uija sam bi lahko se kaj takom kot sem jaz se ne iskusenim kaj zaupal!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Vpra?aj Boj?a..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Vpra?aj Boj?a..... jah saj lahko kaj tle javno napise!!!! drugace pa se mi zdis ti tud bolj njegove sorte lahko se ti kaj poves!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Bom,eno ve?er,ko bom pri volji. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Bom,eno ve?er,ko bom pri volji. jeeeeeeeeeeee sedaj bom su pa lazi spat!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Pa kaj bo? te spal zaj,idi raj?i v lov na bejbe! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Pa kaj bo? te spal zaj,idi raj?i v lov na bejbe! ne rabim ze mam svojo!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 No pa kera ve? tudi ni odve?..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Od vi?ka glava ne bol. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 No pa kera ve? tudi ni odve?..... ah ja eni smo taki da vemo da nam bolsa polovica nc za hrbtom ne dela pa ji tega pol tud mi ne pocnemo!!!! dobim vse kar rabim... Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 ah ja eni smo taki da vemo da nam bolsa polovica nc za hrbtom ne dela pa ji tega pol tud mi ne pocnemo!!!! Se prav tak,jaz te samo malo zezam in vodim v sku?njavo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 poky je pa? pacek,..sej to ?e vemo,..ne ga poslu?at Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Se prav tak,jaz te samo malo zezam in vodim v sku?njavo. jah verjamem sam me brez pomensko ker kar se pa teg atice mam pa res vse postiman u glavi pa tam spodi!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 poky je pa? pacek,..sej to ?e vemo,..ne ga poslu?at :ne vem: Od kod tebi to?? Jaz sn pa? pridn,vsepovsod in na vseh podro?jih. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 ne ga poslu?at a je bolse ce tebe?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 a je bolse ce tebe?? Se vidi,da si ?e mlad..... ?ensk NIKOLI NE sme? poslu?at. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Se vidi,da si ?e mlad..... ?ensk NIKOLI NE sme? poslu?at. jah clovek se na iskusnah uci razen ce mu prej kaj stari macki povejo!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 No,prvo to?ko sma ?e obdelala. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 No,prvo to?ko sma ?e obdelala. ja!!!! sedaj pa se nadaljevanje!!!! :mi pijemoo: Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 :mi pijemoo: Evo,to pa je druga to?ka! Vidi? kak hitro napredujema?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Evo,to pa je druga to?ka! Vidi? kak hitro napredujema?? kaj pa je potem tretja??? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Po?asi sine......si ?e mlad,pa rad hiti?......vzemi si ?as......nadaljujema zve?er. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Po?asi sine......si ?e mlad,pa rad hiti?......vzemi si ?as......nadaljujema zve?er. bl qurc bo ker ne vem ce bom ta viknd se kaj gor na forumu!!! jah tukaj lahko hitim drugace pr deklini si pa rad cas vzamem!!! no pa drugic naprej!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Po?asi sine......si ?e mlad,pa rad hiti?......vzemi si ?as......nadaljujema zve?er. Hiti po?asi, enkat do nsledne pomladi bosta mogo?e ?e pre?la na prakti?no urjenje! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Jok brate,treniral pa bo ?e sam! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.