mazdohist Napisano 14. november, 2006 Prijavi Napisano 14. november, 2006 z lepo urejeno crtico tam ker mora bit!!!! gggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
BOJČ Napisano 14. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2006 Ej, nehi ker sem v slu?bi in se zna zgodit, da bo prva, ki pride v mojo pisarno zelo boga... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
mazdohist Napisano 14. november, 2006 Prijavi Napisano 14. november, 2006 Ej, nehi ker sem v slu?bi in se zna zgodit, da bo prva, ki pride v mojo pisarno zelo boga... sam da bo obema v uzitek pa je!!!saj ves kak je ko te prime te prime pa pade neglede na to ke si!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Grega_ Napisano 14. november, 2006 Prijavi Napisano 14. november, 2006 A ste zihr da jo je Ljubljana pokvarla? Jest mislm da jo je vsaki kraj malo Druga? pa tole David kar si povedal, da je bila prej v ?oli pridkana cvetka, to pa tudi jaz opa?am, tiste ki so bile prejle tkole v ozadju jih je kar nekaj sedaj tak?nih da samo Citiraj
mazdohist Napisano 14. november, 2006 Prijavi Napisano 14. november, 2006 Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Allyssa Napisano 14. november, 2006 Prijavi Napisano 14. november, 2006 Ej, nehi ker sem v slu?bi in se zna zgodit, da bo prva, ki pride v mojo pisarno zelo boga... haha,...BOJ?,..kr u akcijo,..sam da nau? doma tepen Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 14. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2006 haha,...BOJ?,..kr u akcijo,..sam da nau? doma tepen Tepen ne bi bil, bi bil pa po hitrem postopku izseljen In ker vem, da si dobra du?ica, bi tola?bo in za?asno streho nad glavo poiskal pri tebi Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Guest BrainY Napisano 14. november, 2006 Prijavi Napisano 14. november, 2006 Sej tole sem spada??? Mojca iz Ajdov??ine....evo David zdej sm ti pa fou? da nism iz tvojga konca Jao mojca.. sorry ampak naslednji? se slikaj od vrata navzdol Citiraj
Allyssa Napisano 14. november, 2006 Prijavi Napisano 14. november, 2006 Tepen ne bi bil, bi bil pa po hitrem postopku izseljen In ker vem, da si dobra du?ica, bi tola?bo in za?asno streho nad glavo poiskal pri tebi hehe,..valda,..ni panike,..soba za goste je frej Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 14. november, 2006 Prijavi Napisano 14. november, 2006 hehe,..valda,..ni panike,..soba za goste je frej a zunaj pri psu Citiraj
Allyssa Napisano 14. november, 2006 Prijavi Napisano 14. november, 2006 aaaaaa,..kako si loh tak Marko??? ?e fifike niso zuni,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 14. november, 2006 Prijavi Napisano 14. november, 2006 Jaz bi pa raj blondinko!!! U temi so vse ?rne, tud ?e so blond. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 14. november, 2006 Prijavi Napisano 14. november, 2006 ne dogaja se mi pogosto, da ostanem ?isto brez besed, ampak sem samo obnemel, ko je v ponedeljek priskakljala v slu?bo sodelavka in razglasila, da je imela super vikend in da je seksala kot zajc... Citiraj
poky Napisano 14. november, 2006 Prijavi Napisano 14. november, 2006 ?e fifike niso zuni,.. Kaj te to ma?? "Fifike"....al misli? pipike?? He he Boss,?imve? takih sodelavk! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 15. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2006 ne dogaja se mi pogosto, da ostanem ?isto brez besed, ampak sem samo obnemel, ko je v ponedeljek priskakljala v slu?bo sodelavka in razglasila, da je imela super vikend in da je seksala kot zajc... A pri vas ?e koga rabite??? hehe,..valda,..ni panike,..soba za goste je frej Ej hvala, sej sem vedu, da si dobra du?ica in da se lahko zanesem nate. Ampak soba za goste ...Tam bi bil tako sam, pa z nobenim se ne bi mogel pogovarjat, nobenmu glavo na ramo polo?it :ne vem: ... No?em u sobo za goste Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 15. november, 2006 Prijavi Napisano 15. november, 2006 ne dogaja se mi pogosto, da ostanem ?isto brez besed, ampak sem samo obnemel, ko je v ponedeljek priskakljala v slu?bo sodelavka in razglasila, da je imela super vikend in da je seksala kot zajc... Pa se ji je kaj poznalo, je kaj "?udno" hodila-sedela ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 15. november, 2006 Prijavi Napisano 15. november, 2006 Pa se ji je kaj poznalo, je kaj "?udno" hodila-sedela ? Ali ?e je bilo kaj vonja po za?ganem!!!!!? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
komar Napisano 15. november, 2006 Prijavi Napisano 15. november, 2006 Ali ?e je bilo kaj vonja po za?ganem!!!!!? Ej, kaj si ti ?e kdaj vohal zajca po seksu, da to ve? .... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 15. november, 2006 Prijavi Napisano 15. november, 2006 Ej, kaj si ti ?e kdaj vohal zajca po seksu, da to ve? .... jaz sem ga pojedu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 15. november, 2006 Prijavi Napisano 15. november, 2006 jaz sem ga pojedu Itaq to ni ni? novega, ti bi ga ?e vmes, ?e bi bli zajci polj po?asni. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
komar Napisano 15. november, 2006 Prijavi Napisano 15. november, 2006 jaz sem ga pojedu Pa ti ve?, da zajec ni ?evap??? Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 15. november, 2006 Prijavi Napisano 15. november, 2006 meso je vseen Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 15. november, 2006 Prijavi Napisano 15. november, 2006 Heh, malo smo zajadrali - to ni tema kulinarika.... Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 15. november, 2006 Prijavi Napisano 15. november, 2006 Heh, malo smo zajadrali - to ni tema kulinarika.... Ni tema kulinarika,di?i nam pa vseeno... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 15. november, 2006 Prijavi Napisano 15. november, 2006 Jz kot lubitl narave, mi je ful ?ov da je konc sezone na prostem, ?e no?mo da komu kaj primrzne! Morm pa povedat da je moja mazda za po?teno delo ?ista groza proti prej?nmu golfu II, ki je mel 3 vrata pa so padli zici do volana in armaturke, tle pr mazdi pa je med drugim tut streha vsaj 10 cm ni?ja od golfa in nikakor ni pravga polo?aja! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.