Sex chat
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Pozdravljeni, danes sem imel nekaj opravkov in sem se na poti domov ustavil še v bifeju na kavi in ker nisem imel v bližini prostega parkirnega mesta sem seveda na omenjeni ulici parkiral na robnik ter vklopil vse 4 smernike. Medtem ko sem spil dve kavi ter sok sem šel čez dobri 2 uri do vozila in ga normalno vžgal, a mu je zmanjkalo sapa po domače povedano. Vzrok je bil seveda izpraznjen akumulator. K sreči mi je pomagal zadevo preko kablov rešiti bližnji poštar s kombijem in zadeva je tekla naprej po parih minutah. Vprašal bi vas oziroma se sprašujem ali je možno da je zadeva v cca. 2 urah izpraznila akumulator ali je le ta že slab? Hvala za pomoč in lep pozdrav
-
Da ne odpiram po nepotrebnem nove teme bom kar tukaj vprašal oziroma nadaljeval. A je kdo od vas že vozil tovorni kombi oziroma furgon brez šip in je z omenjenim stikalom odrosil zunanja ogledala ? Danes sem namreč omenjeno storil ko sem zjutraj štartal z Citroen Jumper in sem imel čisto zarošenega. Šel sem namreč znancu po rezervne dele za njegovega starodobnika in še nekaj sobnih rastlin.
-
Trump Vodka - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Hmmm, zanimivo: One was because Trump himself is a non-drinker and never drank Trump Vodka, as he blamed alcohol for the death of his brother Fred Trump, Jr.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.