Slivka Napisano 15. december, 2023 Prijavi Napisano 15. december, 2023 Na podzemneni železnici se ob pozni uri pripelje vlak in vstopi moški. Na vagonu ni nikogar, razen neke ženske. Vlak pripelje skoraj do zadnje postaje in moški stopi do ženske in ji reče: - "Gospodična, nocoj boste seksali." Ženska začudeno pogleda in vpraša: - "Kako pa to veste, ste morda jasnovidec?" Moški odgovori: - "Jasnovidec nisem, sem pa močnejši od vas..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. december, 2023 Prijavi Napisano 18. december, 2023 Moje sanje so, da bi delal v sex-shopu. Vsako žensko, ki bi vstopila, bi povsem mirno lahko vprašal: - "Kateri kurac pa vi radi?" 2 Citiraj
Slivka Napisano 18. december, 2023 Prijavi Napisano 18. december, 2023 Zdaj malo tuhtam in sem ugotovil, da kot potrošnika te še najmanj v javni hiši nategnejo... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. december, 2023 Prijavi Napisano 19. december, 2023 Moški je najbolj žalostno bitje na svetu! Ima seske brez mleka, tiča brez kril, jajca brez lupine in mošnjo brez denarja... 3 Citiraj
Slivka Napisano 19. december, 2023 Prijavi Napisano 19. december, 2023 Aplikacija hoče, da določim geslo. Pa mi ne pade nič pametnega v glavo in zapišem: kurac. Aplikacija odgovori: Password not long enough 3 Citiraj
Slivka Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 Vseeno ne maram Forda... 5 1 Citiraj
Bini Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 Pred eno uro je Slivka napisal: Vseeno ne maram Forda... Tudi jaz ne maram Fordaaaaa... Citiraj
Slivka Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 Boljše bi bilo, če bi bila Miata - samo ne kabrio... 1 Citiraj
Slivka Napisano 27. december, 2023 Prijavi Napisano 27. december, 2023 (urejeno) Popravljeno 27. december, 2023 od Slivka 2 Citiraj
Slivka Napisano 27. december, 2023 Prijavi Napisano 27. december, 2023 Se pogovarjata dve prijateljici: - "Včeraj sem imela pa krasen ruski sendvič." - "Ruski sendvič? Kakšen pa je?" - "Zgoraj Ivan, spodaj divan..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 28. december, 2023 Prijavi Napisano 28. december, 2023 Pravijo, da ni srečen tisti, ki dobi ampak tisti, ki daje. Drage ženske, dajte, bodite bolj srečne... 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 Janez in Jože, dva upokojenca, se pogovarjata o svojih boleznih. Enkrat se Janez oglasi: - "Eeee, Jože, na stara leta sva postala pedra..." - "Od kod ti pa zdaj to?" - "Pa, mene jebe Alzheimer, tebe jebe pa Parkinson..." 3 Citiraj
Slivka Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 Berem na internetu, da ima povprečen Slovenec 5 spolnih partnerjev. Bemtiš, al je nekdo fukal na moj račun... 5 Citiraj
Slivka Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar Dokazano je, da ženske povsem zadovolji dolžina 8,5 cm oziroma 85 mm. Ni važno, a je Visa, American Express ali pa MasterCard... 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar Se pogovarjata dva otroka: - "Moj tata je boljši od tvojega!" - "Jaaa, ampak je pa moja mami boljša od tvoje!" - "Ja, vem, to tudi moj tata pravi..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar Kako plehpichke štejejo do 8? X1, A2, M3, A4, X5, X6, Q7, R8. 1 3 Citiraj
Slivka Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar Chuck Norris ne nosi kondoma. Ker zaščite pred Chuckom Norrisom ni... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar Chuck Norris ne šteje za seks, če ženska preživi... 2 Citiraj
Slivka Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar Na poročno noč pokaže ženin svoje imetje: - "A vidiš, kaj imam!" Nevesta pogleda: - "Samo je pa majhen." - "Ja, ampak je tehnik!" - "Pa tudi če je inženir, še vedno je majhen..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar Raziskava je pokazala, zakaj moški uživajo v oralnem seksu: - 5 % je všeč ta občutek - 5% je všeč občutek prevlade - 90% je všeč tišina 2 Citiraj
Slivka Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar Kako si peder po spolnem odnosu odstrani kondom? Tako da prdne... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar Ženska je kot pasulj. Takrat ko že malo brbota je čas, da daš klobaso notri... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Zakaj se prva jutranja kava v službi imenuje "sexi kava"? Ker vsi pijejo kavo in se jim jebe za delo... 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.