DonFilipo Napisano 11. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 11. september, 2004 Novi post ker ne smemo pisat v isti z obeski. No folk neki sm pogruntu: V postu v katerega smo vsi pridno vpisali svoje nicke in prava imena (imamo pa res CUDNIH ) sm opazu, da edino nasa mala divja mackica tega ni storila!!! Zakaj? A se sramuje svojega priimka? Hoce ostati anonimna? Boji se da ji kej ne naredimo? Hrani priimek za moza? Kmalu se bo porocila pa ni sigurna kaksn bo priimek potem? Noce da bi v sluzbi bili ljubosumni? . . . . No napisite kaj mislite --> pa wildcat brez zamere, mi te svi volimo <-- Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda-mx3 Napisano 12. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 12. september, 2004 po moje dela za CIA-o in noce, da ugotovimo kdo je al pa se boji da ji posljemo koledar, kjer smo tipi slikani v tangicah, na dom...hi hi wildcat...joke Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 12. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 12. september, 2004 jebat ga... zaenkrat je edina punca na forumu, in ma razlog da jo skrbi poleg tolk dedcev druga?e pa bomo spo?tovali zakon o varovanju osebnih podatkov p/s: mogo?e pa je bejba edina prebrala post ki sem ga jaz napisal, in v katerem sem dejansko zahteval samo ime pa ?eprav ni NI? NAROBE ?e napi?ete svoj priimek Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda-mx3 Napisano 12. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 12. september, 2004 p/s: mogo?e pa je bejba edina prebrala post ki sem ga jaz napisal, in v katerem sem dejansko zahteval samo ime pa ?eprav ni NI? NAROBE ?e napi?ete svoj priimek ja zenske niso neumne.....mi tipi smo bolj tako...pustimo stat, ki je bulj?e..hi hi Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 13. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 13. september, 2004 Sva?ta ! S ?em se nekateri obremenjujete. Zdaj mi bo pa ?e nerodno, ko se tako okvarjate z mano. ShyCat.press Ampak zdaj se vidi kdo je velik poznavalec ?ensk, hm!!! O?itno KAALman razume, he he To?no tako je namre? bilo, da sem napisala kar je zahteval v prvem postu. Ni? ve? in ni? manj PIKA --> In tu tudi ni priimka nikjer. Zdaj se pa ?e nisem odlo?ila, a vam ga napi?em ali ne? Moram ?e dooobeeer premislit. Mogo?e samo za en par dni? We'll see... hi hi hi Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.