Ploki Napisano 12. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2007 nevem se ko se mi ne da precnih dol pometat zaenkrat.. sej se ni konc, sam ze pragovi/podaljski in fedre so kr velik step proti prej.. aja pa se xenonke ;D danes sem pod vrocino sprednji podaljsek krivu da bodo linije u nulo prisle.. ne maram grdih linij :| zgleda kt keson pol avto. licarju se pa nikol ne da tega tk delat.. zato sm tut kanale sam naredu da sam spricne po linijah pa da bo res tiptop Citiraj
Ploki Napisano 4. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. junij, 2007 klik a bi se dalo to nardit kot home project? pac crno okoli lec Citiraj
uklopko Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 Seveda se da!!! In ko ima? ?e razdrto ?e angel eyes notri in si zmagu!!! Samoooo.................................kdo bo tega hudi?a narazen dajal!!!! Sam sm se hotel spravit narazen dat lu?i pa so mi odsvetovali!! Sicer pa lahko si 1. ki izvede zadevo in doka?e da je to lepo mo?no narest brez zapletov!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 to je sedaj na bingecih ful popularno in vsi razdirajo in barvajo Citiraj
Symon Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 Samoooo.................................kdo bo tega hudi?a narazen dajal!!!!Sam sm se hotel spravit narazen dat lu?i pa so mi odsvetovali!!Sicer pa lahko si 1. ki izvede zadevo in doka?e da je to lepo mo?no narest brez zapletov!!! Jaz sem to storil na moji Cki, res pa je, da sem prvi? porabil 2 dni. to je sedaj na bingecih ful popularno in vsi razdirajo in barvajo ĐDM Ne saj JDM je kul druga?e. Citiraj
Ploki Napisano 15. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2007 A kdo ve , a se dobi bela plastika za zadnje zmiguce pri 323F? Citiraj
Deeyan Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 Za take primere predlagam, da kontaktirate mojga maherja Edota iz Toma?eva! Tle je cifra, pa se probite kej zment, ker npr. pragi se mi zdijo dost ugodni - Zemir dobr bi ti pasal! Edo: 041 508 794in NE - n? nimam od tega, ?e sem ga mal pohvalu! A je ta model ?e aktualen? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 JE! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 JE! pa se da njegove stvari tut homolomo? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 On ti jo u?tima! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 On ti jo u?tima! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 Takoj ma? eno skrb majn! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 Takoj ma? eno skrb majn! OK, o tem bomo razmi?ljal kasneje, najprej more bit avto doma, pa ?e naprej ?parat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 Upam da ga kmav dobi?, pa ga potem total polep?a?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 12. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2010 polep?a?? ta avto je najlep? serijsko -35mm Citiraj
Z M A J Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Gre za stvar okusa, naj si ga torej naredi (sebi) najlep?ega! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Je to govora o zemirjevi "biv?i" in deeyanovi "novi"? ?e ma? kej smisla za estetiko, jo pust tak?no kakr?na je Mogo?e, ?e ?e kaj dol pobere? Moje skromno mnenje Kr ?epinovo poglej, k so jo face-liftal Citiraj
Deeyan Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 polep?a?? ta avto je najlep? serijsko -35mm Ploki bod ziher, da nebom delu ri?a ven Kej tajgale se mi npr. zelo dopade: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Kr ?epinovo poglej, k so jo face-liftal LOL Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 15. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2010 te pragovi so grdi.spredn podalsek ima isti kot sem ga jaz mel in je edn najlepsih, ce hocs, na rdeci bi ful dobr izpadlo, nared spredi kanalcke tk ko sm jst pa crno spricn.. cak http://www2.arnes.si/~cegorenga11/.mazda/.hohoho/maca4.jpgs tem da dej se stebricke pa mrezo spredaj pa si zmagal. spojler pusti original zadaj... sem je pa videl vceraj Citiraj
Deeyan Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 te pragovi so grdi.spredn podalsek ima isti kot sem ga jaz mel in je edn najlepsih, ce hocs, na rdeci bi ful dobr izpadlo, nared spredi kanalcke tk ko sm jst pa crno spricn.. cak http://www2.arnes.si/~cegorenga11/.mazda/.hohoho/maca4.jpgs tem da dej se stebricke pa mrezo spredaj pa si zmagal. spojler pusti original zadaj... sem je pa videl vceraj To?no tak, v barvi bom nadaljeval v stilu kot sem si zamislu pri C-jki, se pravi ?rno-rde?a kombinacija. Namesto mre? bom pa raj?i uporabu satovje. Primer C-jke: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PATO Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 Lepi na?rti Sploh pa ona bela s ?rno streho I'm in love (tak bo moj naslednji avto). Eeeeem...ko ?e tu neke mojstre za homologacije omenjate... jaz bi potreboval papirje za ?portni izpu?ni lonec Auto building performance, ve kdo za koga? (glede na to da izpuh nima kode bi mi oni poslali kake papirje ?e jih kontaktiram?). Deeyan, ho?em da podrobno pisno in slikovno predstavlja? tvoje mikavne na?rte Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 Eeeeem...ko ?e tu neke mojstre za homologacije omenjate... jaz bi potreboval papirje za ?portni izpu?ni lonec Auto building performance, ve kdo za koga? (glede na to da izpuh nima kode bi mi oni poslali kake papirje ?e jih kontaktiram?). ?e nima vgravirane/vtisnjene E1 oz Ex (kjer je x ?tevilka od 1 in ve?) bo te?ko karkoli homologirat. Razen, ?e bo? kje dobil kak?ne dobre veze. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 ?e nima vgravirane/vtisnjene E1 oz Ex (kjer je x ?tevilka od 1 in ve?) bo te?ko karkoli homologirat. Razen, ?e bo? kje dobil kak?ne dobre veze. Kaj te cifre veljajo tudi za serijski izpuh od nekega drugega avtomobila, kot ga imam naprimer jaz? Citiraj
Deeyan Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 Lepi na?rti Sploh pa ona bela s ?rno streho I'm in love (tak bo moj naslednji avto). Eeeeem...ko ?e tu neke mojstre za homologacije omenjate... jaz bi potreboval papirje za ?portni izpu?ni lonec Auto building performance, ve kdo za koga? (glede na to da izpuh nima kode bi mi oni poslali kake papirje ?e jih kontaktiram?).Deeyan, ho?em da podrobno pisno in slikovno predstavlja? tvoje mikavne na?rte Pato, na?rte si ?e zarisujem, ko bojo nekak pribli?no v planu bom objavu v photoshop izvedbi Kar se pa homologacije za izpuh ti?e sm pa ravn zadn? govoru s kolegom (ki je imel tole belo BG-jko) in mi je reku, da pozna nekoga, ki cifre vgravira na avspuh. Se bom pozanimu pa ti javim Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.