Marko_mx-3 Napisano 16. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. november, 2010 Kaj te cifre veljajo tudi za serijski izpuh od nekega drugega avtomobila, kot ga imam naprimer jaz? Jp, vsi deli, ki se vgrajujeo morajo biti pregledani, iz strani ene od organizacij, ki to dela. Nam najbolj poznana je nem?ka TUV, imajo pa ?e tudi ostale dr?ave svoje. V kateri dr?avi je bil dolo?en del pregledan, se pa vidi po te Ex oznaki. Zraven je ?e ?tevilka dokumenta, v katerem je opisano za kateri avto gre in ostali pomembni podatki. To velja tudi za t.i. tipske izpuhe, ko jih nekateri "izpuharji" vgrajujejo na vsemo?ne avtomobile in ?e ni vpisan va? avtomobil in ?e bi bil siten policist, bi zahteval na izrednem tehni?nem, da to pregledajo, je na koncu lahko kazen. Samo, to je spet vpra?anje, kolk bi bil siten Oznake: European ApprovalsE - Mark In Europe, there are two parallel systems for the certification of motor vehicles and their components The "E" mark is based on ECE regulations issued by the Economic Commission for Europe, which is based in Geneva. It is an organizational part of the UN and the members are EU countries and many others. Therefore, the acceptance of approved components is much broader, especially in the eastern part of Europe. It is necessary to confirm whether a particular country has accepted (signed) the application of an ECE-regulation; as the application it is not mandatory for the countries. E1 GermanyE2 FranceE3 ItalyE4 NetherlandsE5 SwedenE6 BelgiumE7 HungaryE8 Czech RepublicE9 SpainE10 YugoslaviaE11 United KingdomE12 AustriaE13 LuxembourgE14 SwitzerlandE16 NorwayE17 FinlandE18 DenmarkE19 RomaniaE20 PolandE21 PortugalE22 Russian FederationE23 GreeceE24 IrelandE25 CroatiaE26 SloveniaE27 SlovakiaE28 BelarusE29 EstoniaE31 Bosnia and HerzegovinaE32 LatviaE34 BulgariaE37 TurkeyE40 The former Yugoslav Republic of MacedoniaE42 European CommunityE43 JapanE45 AustraliaE46 UkraineE47 South Africa e - mark The "e" mark is the proof of compliance with directives (laws) required by the European Union. The Council of European communities in Brussels issues these directives and all members must accept approved products. e1 Germanye2 Francee3 Italye4 Netherlandse5 Swedene6 Belgiume7 Hungarye8 Czech republice9 Spaine11 United Kingdome12 Austriae13 Luxembourge17 Finlande18 Denmarke19 Romaniae20 Polande21 Portugale23 Greecee24 Irelande26 Sloveniae27 Slovakiae29 Estoniae32 Latviae34 Bulgariae36 Lithuaniae49 Cypruse50 Malta Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PATO Napisano 16. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. november, 2010 Pato, na?rte si ?e zarisujem, ko bojo nekak pribli?no v planu bom objavu v photoshop izvedbi Kar se pa homologacije za izpuh ti?e sm pa ravn zadn? govoru s kolegom (ki je imel tole belo BG-jko) in mi je reku, da pozna nekoga, ki cifre vgravira na avspuh. Se bom pozanimu pa ti javim Ja men je tut en predlagal enga Dr. (morda bo kdo vedel za koga se gre), ampak ga osebno ne poznam... Je pa tut na tak na?in ja... kr neke papire, cifro ti gor vdari in je to to (pribli?no) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Štraus Napisano 16. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. november, 2010 ja tale dr.je ve?krat na tuningih in je blizo mene doma porihta vse in ?e izdeluje izpuhe Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 16. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. november, 2010 ja tale dr.je ve?krat na tuningih in je blizo mene doma porihta vse in ?e izdeluje izpuhe Zakon, ma? cifro od njega? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PATO Napisano 19. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 19. november, 2010 ja tale dr.je ve?krat na tuningih in je blizo mene doma porihta vse in ?e izdeluje izpuhe Tale, tale ja Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 19. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 19. november, 2010 ?traus ima pa najlep?i avatar slikco! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Štraus Napisano 19. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 19. november, 2010 www.dr-izpuh.si Tel:041-220-911 upam da ti bo kaj pomagalo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 19. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 19. november, 2010 www.dr-izpuh.si Tel:041-220-911 upam da ti bo kaj pomagalo Sicer sm ga ?e kontaktiru prek FB in mi je reku, da mi ne more pomagat in mi je dal cifro od nekega Denisa 041/220-911 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PATO Napisano 24. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. november, 2010 Kaj si ga spra?eval? Za homologacijo izpuha? Kak izpuh ma? sploh ti (firma)? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 24. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. november, 2010 ?e dobro pogleda?, sta tisti dve cifre identi?ne Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 24. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. november, 2010 ?e dobro pogleda?, sta tisti dve cifre identi?ne uf pa res, pol je pa ta na FB-ju o?itno en drug Kaj si ga spra?eval? Za homologacijo izpuha? Kak izpuh ma? sploh ti (firma)? hm nvem to?no kater je Zemir? mogo?e bom sprobu ?e Powerfull-a, ki ga mam tut pod oglasim Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 24. november, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 24. november, 2010 hm, ve?, kokr sm jst gledu ma? ti komplet zadnji del avspuha kar serijski... se pravi lonec + zadnja dva ror?ka... rori prej pa tak al tak niso va?ni ne me sicer lin?at, pravim da tako na oke ko sem pogledal.. nisem pa ziher. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 25. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 25. november, 2010 hm, ve?, kokr sm jst gledu ma? ti komplet zadnji del avspuha kar serijski... se pravi lonec + zadnja dva ror?ka... rori prej pa tak al tak niso va?ni ne me sicer lin?at, pravim da tako na oke ko sem pogledal.. nisem pa ziher. zdej je original gor ker sm ga zamenju zarad Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 25. november, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. november, 2010 aaaaah...a zato je tk prdela Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 25. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 25. november, 2010 Mora? dat en srednji lonec gor, primerne debeline in ?im ve?ji, obvezno pa mora bit luknja ?ez. Potem pa ne bo tolk prdelo in plehnat zvok. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 25. november, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. november, 2010 pejt fabianiju, zadnji lonc je sicer malo previsok (bom slikal) in ni tak lepo, srednji lonc pa prva liga, in dost velik je premer 60... dusi ful lepo lih prav pa se dost poceni je. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 25. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 25. november, 2010 Mora? dat en srednji lonec gor, primerne debeline in ?im ve?ji, obvezno pa mora bit luknja ?ez. Potem pa ne bo tolk prdelo in plehnat zvok. zdejle pa res prdi, ker mi je zadn? uspredi nosilc odlomlo in je ratala lukna velka kot palec, dons jo pelem porihtat pa bo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 25. november, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. november, 2010 zdejle pa res prdi, ker mi je zadn? uspredi nosilc odlomlo in je ratala lukna velka kot palec, dons jo pelem porihtat pa bo Kje, NA KOLEKTORJU?! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 25. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 25. november, 2010 Kje, NA KOLEKTORJU?! na cevi, ki pride od kolektorja naprej, ampak je ?e zrihtano Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 25. november, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. november, 2010 ja ja, to sm mislu. downpipe pac. hec. ves da se je meni zgodilo popolnoma enako? po ene 5000km z novim kolektorjem. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 26. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. november, 2010 ja ja, to sm mislu. downpipe pac.hec. ves da se je meni zgodilo popolnoma enako? po ene 5000km z novim kolektorjem. resno? kaj je to kaka serijska napaka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rendy Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. januar, 2011 nmal offtopic: bi pasale zavesce od 626 na 323? sm nmal brsku po podstre?ju pr tastu pa najdu omenjeno zadevo. pa me zanima kako mnenje mate o tem pa ?e bi blo sploh izvedlivo, k sm avto posodu bratu pa ga nimam da bi probu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 6. januar, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. januar, 2011 nmal offtopic: bi pasale zavesce od 626 na 323? sm nmal brsku po podstre?ju pr tastu pa najdu omenjeno zadevo. pa me zanima kako mnenje mate o tem pa ?e bi blo sploh izvedlivo, k sm avto posodu bratu pa ga nimam da bi probu a jo ?e ma? u podnu? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rendy Napisano 6. januar, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. januar, 2011 a jo ?e ma? u podnu? novp, ?akam homologaciski karton?eka jo ?e ma? u podnu? novp, ?akam homologaciski karton?ek Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 6. januar, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. januar, 2011 novp, ?akam homologaciski karton?ekko bo, takoj slike gor Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.