Boss Napisano 1. december, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 1. december, 2006 pa ne me sekirat kaj ce pa sm ne ucena dusca pa jih neznam gor dat!!! pa tud ce bi jih znov nebi sle gor!!! ?e ti je kej v tola?bo, ob?utim natikanje verig na kolesa kot, da me nekdo kaznuje, ker nisem bil priden Druga? pa imam z njimi slab izku?nje saj, ko sem se zadnje z njimi vozil so ketne rahlo po?kodovale gumo, ki je nato dobila bulo. Tko, da so pri meni ketne ?isto zadnja re?ilna bilka, ko vse drugo prej odpove. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 1. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 1. december, 2006 Tko, da so pri meni ketne ?isto zadnja re?ilna bilka, ko vse drugo prej odpove. se pravi, gre? raj? pe? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 1. december, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 1. december, 2006 se pravi, gre? raj? pe? hehe, to je pa ?e ekstrem zenkrat sem ?e vsaki? tud v hudem snegu prilezel v na? hrib (200m vi?inske) tako, da ni bilo potrebe posegat po skrajnih sredstvih (verige ali pa pe?ibus)... je pa res, da ko zbiram gume mi je najbolj pomemben podatek, kolik?no vle?no silo lahko ustvarijo v vo?nji po snegu - in pol pride do razlike, ko sosedje ostanejo v dolini jaz pa ne Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 6. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2006 No sedaj pa ?e po?asi napovedujejo sneg do ni?in in bo potrebno res zamenjati z zimskimi gumami Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 6. december, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. december, 2006 ?ez vikend, grejo zimske gor - konec udobne vo?nje, zdaj bo pa treba bit 2x bolj previden Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 6. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2006 No sedaj pa ?e po?asi napovedujejo sneg do ni?in in bo potrebno res zamenjati z zimskimi gumami Kaj a so ga napovedal? Prav zakon je ko ni snega ja kaj ?mo bomo pa mal driftal tud tisti ki smo na FWD Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 7. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 7. december, 2006 se vedno vztrajam z letnimi... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 7. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 7. december, 2006 se vedno vztrajam z letnimi... jaz tudi Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
janik Napisano 7. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 7. december, 2006 Od torka naprej na zimskih. Druga?e pa ?e komaj ?akam sneg. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 7. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 7. december, 2006 Jaz pa i??em jeklene feltne(15"),ker mi je 16" alu felten ?koda za po soli in pesku ... ...?e sre?a da mi na primorskem hodimo skoraj ?e z kratkimi rokavi okoli ...tudi jaz ne bi dajal gor verig...sem jih enkrat na prej?njem avtu gor dal,pa mi je ves blatnik stouklo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
RoKo Napisano 7. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 7. december, 2006 Jaz pa i??em jeklene feltne(15"),ker mi je 16" alu felten ?koda za po soli in pesku ......?e sre?a da mi na primorskem hodimo skoraj ?e z kratkimi rokavi okoli ...tudi jaz ne bi dajal gor verig...sem jih enkrat na prej?njem avtu gor dal,pa mi je ves blatnik stouklo Pa saj tam dol vam ni treba met ne zimske obutve ne verig! U?ivajte na 16+ sredi decembra! LP Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 11. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. december, 2006 Za dans imam v planu spet montirat letne gor, sicer pr moji legendarni sre?i, bo pa pol ?e jutr sneg! Drga? mogo?e niti neb letnih gor daju, ampak mam glih aluminijke nanov polakirane, pa da vidmo kako makina zgleda z 205kami, itak je to u planu samo za par dni! Bom pa mev zimske kar s sabo u kufru teh par dni, kot prvo zarad copov, kot drugo zard event. snega! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 11. december, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 11. december, 2006 Za dans imam v planu spet montirat letne gor, sicer pr moji legendarni sre?i, bo pa pol ?e jutr sneg! Drga? mogo?e niti neb letnih gor daju, ampak mam glih aluminijke nanov polakirane, pa da vidmo kako makina zgleda z 205kami, itak je to u planu samo za par dni! Bom pa mev zimske kar s sabo u kufru teh par dni, kot prvo zarad copov, kot drugo zard event. snega! :ne vem: haha, lol ... ti nisi resen Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 11. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. december, 2006 Ja o?itno sem kot Ross Bravn totalno faliv taktiko, do zdej ko ste nekteri fural letne, sem mev jz ?e ve? kt mesc zimske in jih kar mal oguliv, zdej ko bodo pa dejansko potrebne zimske, bom pa letne vozu! Pa ?e Boss - mogu bi vidt v primeru snega, kak?en klanc moram zvozt do svojga gradu! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 19. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 19. december, 2006 Sucker je dobil zimake v nedelo zve?er. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 19. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 19. december, 2006 se vztrajamo na poletje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 20. december, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 20. december, 2006 Sucker je dobil zimake v nedelo zve?er. Bossmobil je tudi od nedelje v zimski obutvi in ?e isti dan sem nehote preveril delovanje ABS-a - jeba od jebe, res bo treba po?asi vozit. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 28. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2006 zdaj mam se jaz zimske gor... ceprav se vedno ne vem, ce sem se prav odlocil :ne vem: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 28. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2006 zdaj mam se jaz zimske gor... ceprav se vedno ne vem, ce sem se prav odlocil :ne vem: Mislim, da po?asi prihaja prava zima in ?e bo podobna lanskemu februarju, potem grrrrrrrrrrrrrr!!! Po moje si kar prav naredil. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.