STAJERC Napisano 18. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 18. november, 2006 Pozdravljeni Prosil bi za ?imve? informacjij o tejle mx-3 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1107425# Glede na to, da pri nas ni ostalo veliko teh avtov, bi mogo?e kdo lahko pozal lastnika. Lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 18. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 18. november, 2006 Enkrat je bil na na?em sre?anju v LJ, zdej ?e sem si prav zapomnil je bil z 323f speed :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
323f speed Napisano 18. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 18. november, 2006 Ja ja poznamo tip?ka.Ma?inca je u vredu pa pred kratkim je meu veliki servis kot pi?e tko da je res po?timan nima kej bit.Zunanjost je tud dobro ohranjena mogo?e se kje najde mau rje sam n? kej da bi blo kriza.Se pa ga vsekakor spla?a pogledat lepo ohranjen pa barvo ma tud lu?no na soncu se lepo preliva modra pa zelena vsaj men je res lep! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
STAJERC Napisano 19. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 19. november, 2006 Ja ja poznamo tip?ka.Ma?inca je u vredu pa pred kratkim je meu veliki servis kot pi?e tko da je res po?timan nima kej bit.Zunanjost je tud dobro ohranjena mogo?e se kje najde mau rje sam n? kej da bi blo kriza.Se pa ga vsekakor spla?a pogledat lepo ohranjen pa barvo ma tud lu?no na soncu se lepo preliva modra pa zelena vsaj men je res lep! Hvala. Tole z rjo se mi pa zdi mal ?udno. Brat je mel letnika 92 pa nobene sledi o rji. A mogo?e ve? je bla kaj po?kodovana. Rad bi zvedel ?im ve? informacij, da se ne pelam ?e pol slovenije, da vidi podrtijo. Lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest BrainY Napisano 19. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 19. november, 2006 jao no.. ?e prodaja? avto pa je ja skoraj osnovni podatek da napi?e? prevo?ene kilometre.. druga?e pa lepa ma?inca.. ?e od nekdaj me mika tak?na v6 varianta Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 19. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 19. november, 2006 Kje pa jo je rja napadla? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
323f speed Napisano 20. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 20. november, 2006 Kokr jz vem avto ni bil udarjen rjo pa ma pr oknu k je ?elezno ogrodje tak manj?i krogec. Kar se pa km ti?e pa sploh nnism pogledu kok jih ma ga bom poklicu pa ti napi?em ko zvem. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 20. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 20. november, 2006 Par dni nazaj sem vidu tole ma?inco! Nasploh imam do ?rne barve , ?e ima pa mazdin znak, tolk bol?! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
STAJERC Napisano 18. december, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 18. december, 2006 Da ne odpiram nove teme, vas bi kr tule vpra?al, ?e kdo mogo?e kaj ve o tejle mx3 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1182978# Vsaka informacija dobrodo?la LP Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 19. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 19. december, 2006 moja opomba bi bla, da ABS ni naveden... jaz takega avta brez ABSa ne kupim... aja, govorim iz izku?enj... avtoma zelo te?ak gobec Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 19. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 19. december, 2006 moja opomba bi bla, da ABS ni naveden... jaz takega avta brez ABSa ne kupim... aja, govorim iz izku?enj... avtoma zelo te?ak gobec In lahko rit, kot kaka radodajka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
STAJERC Napisano 23. december, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 23. december, 2006 Vozne lasnosti mx-3 poznam, ker jo je imel brat brez ABS-a ve? kot dve leti. A niso imelele ABS vse mx-3 V6? Mogo?e samo prodajalec ne ve, da ga ima! LP Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 23. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2006 Samo eno vpra?anje, kako to da bo? kupil MX-3 (a ti je ostal ?e motor od bratove ) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
STAJERC Napisano 24. december, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 24. december, 2006 Avto mi je zelo v?e?, sam bi rad dobil tako z klimo, pa je skoraj nemogo?e! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 24. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2006 A nimajo skor vse 1.8 klimo? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 24. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2006 A nimajo skor vse 1.8 klimo? skoraj nobena nima takrat je bla klima ?e dodatna oprema in kar draga... Golf style Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 24. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2006 pol imam jaz sre?o da jo imam, samo ni na?timana Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 27. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. december, 2006 Mare, me zanima, ?e bo? do naslednga poletja ?e zmontiru to tvojo "nevidno" klimo! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.