Skoči na vsebino

Pozna kdo tole MX3?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja ja poznamo tip?ka.Ma?inca je u vredu pa pred kratkim je meu veliki servis kot pi?e tko da je res po?timan nima kej bit.Zunanjost je tud dobro ohranjena mogo?e se kje najde mau rje sam n? kej da bi blo kriza.Se pa ga vsekakor spla?a pogledat lepo ohranjen pa barvo ma tud lu?no na soncu se lepo preliva modra pa zelena vsaj men je res lep! :D:D

Napisano

Ja ja poznamo tip?ka.Ma?inca je u vredu pa pred kratkim je meu veliki servis kot pi?e tko da je res po?timan nima kej bit.Zunanjost je tud dobro ohranjena mogo?e se kje najde mau rje sam n? kej da bi blo kriza.Se pa ga vsekakor spla?a pogledat lepo ohranjen pa barvo ma tud lu?no na soncu se lepo preliva modra pa zelena vsaj men je res lep! :D:D

Hvala.

Tole z rjo se mi pa zdi mal ?udno. Brat je mel letnika 92 pa nobene sledi o rji. A mogo?e ve? je bla kaj po?kodovana. Rad bi zvedel ?im ve? informacij, da se ne pelam ?e pol slovenije, da vidi podrtijo.

Lp

Napisano

jao no.. ?e prodaja? avto pa je ja skoraj osnovni podatek da napi?e? prevo?ene kilometre..

druga?e pa lepa ma?inca.. ?e od nekdaj me mika tak?na v6 varianta :whatever:

Napisano

Kokr jz vem avto ni bil udarjen rjo pa ma pr oknu k je ?elezno ogrodje tak manj?i krogec.

Kar se pa km ti?e pa sploh nnism pogledu kok jih ma ga bom poklicu pa ti napi?em ko zvem.

Napisano

Par dni nazaj sem vidu tole ma?inco!

Nasploh imam do ?rne barve :rispekt: , ?e ima pa mazdin znak, tolk bol?! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

• 4 tedne kasneje...
Napisano

moja opomba bi bla, da ABS ni naveden... :)

jaz takega avta brez ABSa ne kupim... aja, govorim iz izku?enj... avtoma zelo te?ak gobec :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

moja opomba bi bla, da ABS ni naveden... :)

jaz takega avta brez ABSa ne kupim... aja, govorim iz izku?enj... avtoma zelo te?ak gobec :)

In lahko rit, kot kaka radodajka. :hohoho:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

A nimajo skor vse 1.8 klimo?

skoraj nobena nima ;)

takrat je bla klima ?e dodatna oprema in kar draga... :) Golf style :(

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Mare, me zanima, ?e bo? do naslednga poletja ?e zmontiru to tvojo "nevidno" klimo! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• https://www.plusportal.si/2024/11/19/1001-noc-putinove-vojne-ki-divja-tudi-na-slovenskem-spletu/  
    • Ja, kakorkoli obrneš, ZDA so si z zmago v 2. svetovni vojni zagotovile status šerifa sveta, ki so ga s tem odvzeli od Britancev. Tako pač je, ne moreš pomagati, ne podpiram popolnoma, samo takšna so dejstva kot praviš. Načeloma se je pa tukajšnja takratna oblast obrnila malo proti SZ, ker ni bilo tako močnega vpliva prisotnosti njihove vojske, ker se je okupatorja nekako lastnoročno nagnalo iz teh krajev. Potem so prišle s strani SZ sankcije in strogo kaznovanje kakršnega koli simpatiziranja z režimom SZ. Oz. če si to nakazal, si šel na Goli otok, ki je bil s tem prvotnim namenom zgrajen, preišel je pa prav še za kaj drugega. Zaradi sankcij se je pa obrnilo v smer ZDA in od tam je prišlo ogromno kreditov za normalno funkcioniranje države. Stari je pa tako vedel, da bo prej fliknil, pred jih bo moral odplačati.   Mogoče se lahko še drugače vprašaš - koliko vojaških pilotov je z letali v preteklosti pobegnilo v SZ? Ven jih je kar nekaj, vsaj tistih za katere povedo. Dejstvo je tudi, da kot je Hitlerja zapuščal pametni del ljudi v 30ih, se zdaj podobno dogaja Putinu, samo ve še ne.
    • Ne reče se tak. Pravilno je tako: Takrat je bil mlad pa nor, zdaj pa je še samo nor.   Če bi bil Slivka, bi že reko, da me je lopate strah.
    • Nekaj od tega si še zdaj.... 😁🫣😉 Hec.... 😂
    • Res je, da imaš skoraj vse a ti vse bolj napol dela za tistih 40k€🥴 No upam, da ti že dela kot je treba po vseh teh pripetijah.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.