Marko_mx-3 Napisano 23. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 23. november, 2006 Ali je bila za Jap. ali pa USA trg, nekje vem da je ila turbi verzija MX-5 pa ?e mazdaspeed je mislim da bila Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
din Napisano 23. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 23. november, 2006 menjalnik od 1.8 sto posto pase gor sam za motor pa ne vem!!to da od 323negre not vem sam mislm da je obstajala mx5 z turbo motorjrm!! :ne vem: ?aki malo, a jaz prav razumem, ti misli? da menjalnik od mazde 323 pa?e na mazdo MX5 ??? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 24. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 24. november, 2006 Model 323 ima pre?no postavljen motor in menjalnik MX-5 pa vzdol?no in misli? da ima enak menjalnik ?? Malo ?e premisli in pre?tudiraj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 24. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 24. november, 2006 ?aki malo, a jaz prav razumem, ti misli? da menjalnik od mazde 323 pa?e na mazdo MX5 ??? ne ne nisem mislu tega od 323 ampak od mx5 1,8 motor!ker moja ima 5 stopenjskega 1,8 pa je imela 6 stopenjskega!! Ali je bila za Jap. ali pa USA trg, nekje vem da je ila turbi verzija MX-5 pa ?e mazdaspeed je mislim da bila ja tudi meni se zdi da so jo tovarnisko delal!!je pa res da mazdaspeed dala tud nadgradnje za te motorje sam nebi zaj rad cel motor razderu pa menu celo njegovo drobovje ampak bi ga raje preprosto menjav!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
din Napisano 24. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 24. november, 2006 Sem ?el malo brskat in na?el to http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_B_engine . Zgleda da so res bile tudi MX5 turbo . Vendar ?al samo v USA in pri kengerujih in ?e to razli?ni motorji . Tu ?e en link za MX5 http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_MX-5 . Mislim, da je zelo malo verjetno, da bo? na?el ta motor pri nas v EU ali bli?nji okolici , tako da ti ostane ali BPT od 323 ali Turbo kit. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 24. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 24. november, 2006 Sem ?el malo brskat in na?el to http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_B_engine . Zgleda da so res bile tudi MX5 turbo . Vendar ?al samo v USA in pri kengerujih in ?e to razli?ni motorji . Tu ?e en link za MX5 http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_MX-5 . Mislim, da je zelo malo verjetno, da bo? na?el ta motor pri nas v EU ali bli?nji okolici , tako da ti ostane ali BPT od 323 ali Turbo kit. jojk zj sm pa cist zmeden ker koker sem jaz zaj tam razbrav ima mazda 323 oznako motorja B6 to pa je ista oznaka kot je na mojem!!! :ne vem: :ne vem: in zj mi tle ne gre totalen nic skupaj!!daj mi kako sliko od tvojega motorcka posli da vidim ce je to vsaj na preblizno enako!? am a tukaj na forumu nima nihce nikakersnih iskusenj z menjavo motorja na mx5 NA?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
din Napisano 24. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 24. november, 2006 Ja ti ima? B6 kateri je 1,6 motor, jaz pa BP z turbino, torej BPT. Kar se ti?e menjalnikov, jaz bi lahko uporabil menjalnik od 323 GTi kateri ima BP motor 1,8 16V brez turbine, menjalnik od 1,6 16V B6 motor pa ne pa?e. Torej BP motor ne pa?e na B6 menjalnik. ?e ti po?ljem pa sliko, bo? pa prepri?an da bi moralo pasat, ker sta motorja skoraj enaka. Je pa ?e ena mo?nost, dobit motor od 323GT-X BF mazd z 1,6 turbo motorjem z oznako B6T, to je tudi zelo ?ivahna zadeva in sem skoraj prepri?an da bi pasalo na tvoj menjalnik. Sicer je pa tak?en motor vgradil en ?lan tega foruma v Mazdo MX3, bi znal on dosti ve? povedat o tem motorju. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 27. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 aha kateri uporabnik pa je biv to? am a pa ma mogoce ta motor od 323t isti izpusni kolektor kot moj? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2007 Ne morm vrjet da je ?la u tko kratkem ?asu dvakat u k....! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2007 Ne morm vrjet da je ?la u tko kratkem ?asu dvakat u k....! jah tudi jaz ne sam sla je kaj naj sedaj!!!! bo ta dlje zdrzala!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2007 Bo - bo, zihr! Ne vem a je fora da zato ko se je lastnik umes zamenu, al pa tista rablena ni bla bohvekva! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2007 Bo - bo, zihr! Ne vem a je fora da zato ko se je lastnik umes zamenu, al pa tista rablena ni bla bohvekva! :ne vem: malo to malo ono!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.