Skoči na vsebino

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija

Ustvari kratki URL

BOJČ

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 496
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

• 1 mesec kasneje...

He he Aly,ma? prav,jaz bom ?e mogo se dr?at teh nasvetov.... :(

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

odkar sem nezaposlen, sem ?el ene 5 kil dol. saj veste, ni? ne delam, ni? ne jem (pa ne dobesedno) :hohoho:

aja, pa ?e to, v novem letu jem po Montignacu. :rispekt:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

A ste mogl to temo spet na dan spravt. Jaz sem se od poletja pa do danes "popravil" + 9 kg in ravno danes se za?enja dieta... Pa je ?la kulinari?na u?ivancija za nekaj ?asa v pozabo. :(:whatever:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ne,on bo mel 30 dnevno lo?evalno,pol pa 60 dnevno izbirno-redilno! :P:hohoho:

Joke Boj?,se jaz tudi ?e za?enjam z dieto....po?asi. :(:P

Ti?a vun!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Boj? sam ne mi re?t da ma? 90 dnevno lo?evalno :blink:

a tako je to, jaz sem pa mislil, da lo?evalna dieta pomeni, da se za 90 dni lo?i? od ?ene in da je? samo tisto kar si sam skuha? - jaz na tak na?in definitivno shuj?am :ne vem:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

a tako je to, jaz sem pa mislil, da lo?evalna dieta pomeni, da se za 90 dni lo?i? od ?ene in da je? samo tisto kar si sam skuha? - jaz na tak na?in definitivno shuj?am :ne vem:

Jaz pa 100% ne ! <_<

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Boj? sam ne mi re?t da ma? 90 dnevno lo?evalno :blink:

Pa sem, ker nimam ?asa za telovadbo :P

Ne,on bo mel 30 dnevno lo?evalno,pol pa 60 dnevno izbirno-redilno! :P:hohoho:

Joke Boj?,se jaz tudi ?e za?enjam z dieto....po?asi. :(:P

Poky blizu si. Najprej bo 90 dnevna lo?evalna, potem pa spet 275 dnevna izbirno-redilna :hohoho:

Ne, ampak res se ne smem ve? spozabit, morda samo s kak?no blondinko sramezljiv:blink:

:hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

He he,po moje bi jaz tudi ?e kaj dobil zraven,ker fast food je zlo vabljiv! :D Boj?,?e pa se z kako blondinko spozabi?,je to samo dobro za postavo,se ve?,namesto telovadbe.... :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

He he,po moje bi jaz tudi ?e kaj dobil zraven,ker fast food je zlo vabljiv! :D Boj?,?e pa se z kako blondinko spozabi?,je to samo dobro za postavo,se ve?,namesto telovadbe.... :P:hohoho:

Ja najprej huj?a? z blondinko, potem pa ?e z ?eno ko te okrog hi?e lovi z valjarjem... :hohoho:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

jooooj Boj?,..cajt za telovadbo al pa ne cajta,..lo?evalna ni dobra,..resno ?zmeden?

In kero pol predlaga??? <_<

Ti?a vun!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?e ?e morm izbrat eno od teh "slavnih" poimensko bi rekla da je nejbol?i stric Monti :hohoho:

(beri: MONTIGNAC) :P

druga? pa,..sj so use te diete isti ?morn in na isti princip,..no ja,..te k majo dejansko point,..(monti, south beach, pa ?e malo morje tega)

o tem zakaj je pa lo?evalna totalno zgre?ena sm se pa pomoje ?e razpisala u tej temi,..tko da ?e vam je ?e tko pri srcu,..upo?tevejte prirejeno,..3 dni beljakovinski dan 4. dan ogljikovi hidrati (s tem da morjo bit nujno z nizkim glikemi?nim indexom)

aha,..in Boj?,..?e te tko mikajo kulinari?ni u?itki,..ma monti prou posebno buklo samih receptov za 90 dni,..sploh ?e si ljubitelj mesa se bo? najdu u tej dieti :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?e ?e morm izbrat eno od teh "slavnih" poimensko bi rekla da je nejbol?i stric Monti :hohoho:

(beri: MONTIGNAC) :P

druga? pa,..sj so use te diete isti ?morn in na isti princip,..no ja,..te k majo dejansko point,..(monti, south beach, pa ?e malo morje tega)

o tem zakaj je pa lo?evalna totalno zgre?ena sm se pa pomoje ?e razpisala u tej temi,..tko da ?e vam je ?e tko pri srcu,..upo?tevejte prirejeno,..3 dni beljakovinski dan 4. dan ogljikovi hidrati (s tem da morjo bit nujno z nizkim glikemi?nim indexom)

aha,..in Boj?,..?e te tko mikajo kulinari?ni u?itki,..ma monti prou posebno buklo samih receptov za 90 dni,..sploh ?e si ljubitelj mesa se bo? najdu u tej dieti :)

Allyssa, kako pa zgleda ta Monti?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Brad Pitt bo sigurno naredil velemojstrovino.....:) kaj v stilu neverjetnega comebacka kjer junak potem za eno tocko premaga vse, vmes se mu pa se dekle, ki ga je zapustilo zaradi velike pomote vrne tik pred zadnjo dirko....en bo pa moral umreti da bo intriga, vsaka dirka pa bo mela carnage.....
    • Ker so EV vsi avtomatiki, z vsakim AT je lazje v koloni. Edino start stopa ni vec, to res ne pogresam vec
    • Tako razdaljo sem jaz že večkrat opravil, samo da nisem potreboval "krompirjevih počitnic" za to ampak je šlo v enem dnevu...
    • Mogoče bi bilo res boljše, a se mi zdi, da tega ne bomo nikoli izvedeli. Vem pa, da sem se že dvakrat zeznil, ker sem vzel direktivo iz Bruslja, naredil, kot predpisuje, potem pa ni bilo dobro, ker so v Sloveniji predpisali precej strožje kot je to zahteval Bruselj. Mimo grede, "čebelarski zakonik" je bil v Bruslju napisan na treh straneh, ko so ga pa "prevedli" v slovenščino, je pa ratalo preko 60 strani (mislim, da 64, se ne spomnim več natančno).  Eno je, kaj Bruselj zahteva, drugo je pa, kaj naša nacionalna zakonodaja trdi, da Bruselj zahteva.   Poleg tega ni potrebno, da smo prvi, ki bomo to uvedli. Če res Bruselj to zahteva - kolikor vem, v Italiji ne bo omejitev glede bojlerjev, IR-panelov, električnega talnega gretja in podobno.    Vsekakor pa se moraš strinjat (in vsi ostali tudi): kar smo izvolili, to imamo - pa če ti je všeč ali pa ne...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.