Ciko boy Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 vedno bil in vedno bo Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
poky Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 Mislim ?e pa poleg Pizze ne pa?e pir,pol pa ne vem no.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ciko boy Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 Mislim ?e pa poleg Pizze ne pa?e pir,pol pa ne vem no.... pa tudi zraven piz(z,d)e pa?e pir ooooooooo jaaaaaa Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
poky Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 Bolj kot zraven pa?e po.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 fuj,..pir je pa taka ogabna zadeva Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 Daj no Ally.... To pa sploh ni res. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
aleksander Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 A La?ko al Union Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Allyssa Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 A La?ko al Union oba!! sicr se ne spoznam k mi gre na bruhanje ?e sam ?e ga zavoham Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 A La?ko al Union La?ko je zakon! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 La?ko je zakon! :mi pijemoo: Citiraj MAZDA POWER
mazdohist Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 A La?ko al Union lasko kak union!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
uklopko Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 La?ko je zakon! se podpi?em pa ?eprav ne maram piva!!! (?istega) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 Quga pa je to pir ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 Ja baje je to ena trava (kao kopriva) namo?ena v vodo!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdohist Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 Ja baje je to ena trava (kao kopriva) namo?ena v vodo!!! no da te popravim to ni trava namocena u vodo ampak je hmelov gosti sok!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
YavarYe X6V6 Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 no da te popravim to ni trava namocena u vodo ampak je hmelov gosti sok!!!! A pol se to je kar za vilicami ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdohist Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 A pol se to je kar za vilicami ? ne ne po slamci se cuza!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
David Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 ... ja sam more bit tista slamica ki ma fi 1cm...... Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 ... ja sam more bit tista slamica ki ma fi 1cm...... ka pa ti ve? ti ne pije? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdohist Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 ... ja sam more bit tista slamica ki ma fi 1cm...... sedaj ovisno kdfo pije mi ker mamo bol mocna pluca lahko pijemu tud cez fi 0.5 cm zenske morajo pa kar cez 2cm!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
YavarYe X6V6 Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 sedaj ovisno kdfo pije mi ker mamo bol mocna pluca lahko pijemu tud cez fi 0.5 cm zenske morajo pa kar cez 2cm!!! Quga ste mi vsi eni "ti?larji" s temi centimetri, ko pa en ni?a avto pol pa vsi full pi?ejo 40 mm (se full velik sli?) in ne 4 centimetre. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 Ja sej, ti?e si tud v mililmetrih mermo, da se ve? sli? - Citiraj
blindek Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 dieta brez kakega ob?asnega piva je pa res bol huda mogo?e bi se spla?alo enkrat probat ono dieto z samimi beljakovinami pa prosim drugi? ko pi?ete da ne jest npr. OH itd...prosim napi?te kake konkretne primere ker za vsako jed pa tudi nevemo nekateri kaj je kje notri... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 eh, huj?anje je izguba cajta Citiraj
Allyssa Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 dieta brez kakega ob?asnega piva je pa res bol huda mogo?e bi se spla?alo enkrat probat ono dieto z samimi beljakovinami pa prosim drugi? ko pi?ete da ne jest npr. OH itd...prosim napi?te kake konkretne primere ker za vsako jed pa tudi nevemo nekateri kaj je kje notri... dieta s samimi beljakovinami je ubijalska vsaj zame,..po 14h dnevih je bla pr men vojna na ush podro?jih konkretni primeri oh,..ri?, testenine, krompir, sladkor (fruktoza, laktoza,..?e malo morje -oza) ---> sadje, zelenjava, kosmi?i, moka,..ma niso usi OH slabi,..tko da,..po pameti Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.