ReDevil Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Tegale zihr niste vedl - niti Alisa kot expert za huj?anje! http://24ur.com/naslovnica/servisi/vizita/...509_3096994.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 pol morm fotra to?t za odve?ne kile? bom predlagala odvetniku,..?e se ne beremo ve? so me strpal u Lj-Polje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Hmmm,bom manj jedo,da ne bo moja tamala debela...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Jaz na sre?o nimam problemov z debelostjo,saj imam ?e 20 let isto kil. Tudi moj podmladek izgleda,kot da bi bili podhranjeni-ve? ko jedo,bolj so ko??eni. ?e se bojo vrgli po meni,ne bo straha. LP Alex. Citiraj
poky Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Jaz na sre?o nimam problemov z debelostjo,saj imam ?e 20 let isto kil. Lucky you..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Lucky you..... Ja ni?,bo treba ve? "telovadit" pono?i,a? Citiraj
poky Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Jaz raj?i ?ez dan telovadim,da vidim vso orodje! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Jaz raj?i ?ez dan telovadim,da vidim vso orodje! Aha,a tak "orodjar" si ti,da je ?koda bit v temi?.. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Js mam tud ?e 5 let enako kila?o in enak stas, to vem po tem, ker ?e vedno z lahkoto oble?em usnjen kombinezon za na moped, in se spremenim v ghost rider-ja. . Vsaj po izgledu, da nebo pomote. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Js mam tud ?e 5 let enako kila?o in enak stas, to vem po tem, ker ?e vedno z lahkoto oble?em usnjen kombinezon za na moped, in se spremenim v ghost rider-ja. . Vsaj po izgledu, da nebo pomote. To je dobro tudi z finan?ne strani...si misli?,da bi moral vsako leto kupit nov kombinezon Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Ma? prav, nisem niol razmi?ljal v tej smeri. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
theBill Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Ful zavidam vsem, ki imajo tako presnovo, da lahko pojejo vsak junk food, pa ?e ni? se ne gibajo, in so suhi. Jest se pa samo mim McDonaldsa sprehodim, pa mam ?e kilo ve?... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
YavarYe X6V6 Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Ti ti bajsek ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Ful zavidam vsem, ki imajo tako presnovo, da lahko pojejo vsak junk food, pa ?e ni? se ne gibajo, in so suhi.Jest se pa samo mim McDonaldsa sprehodim, pa mam ?e kilo ve?... sva kej u ?lahti? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
theBill Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Ti ti bajsek ! Yavar, prvo pravilo stand-up komedijantov: nikoli se ne delaj norca iz debelih ljudi, ampak samo iz suhih. Drugo: ne delaj se norca iz malih ljudi, ampak iz dolginov Resno, v dokumentarcu videno... sva kej u ?lahti? Upam, da ne... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Ful zavidam vsem, ki imajo tako presnovo, da lahko pojejo vsak junk food, pa ?e ni? se ne gibajo, in so suhi.Jest se pa samo mim McDonaldsa sprehodim, pa mam ?e kilo ve?... Pol pa se sprehodi mimo kake telovadnice,pa bo? zgubu kako kilo. Citiraj
Boss Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 ?e bi ?lo tako na izi bi cel dan kampiral pred telovadnico.... Citiraj
theBill Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Pol pa se sprehodi mimo kake telovadnice,pa bo? zgubu kako kilo. Se stalno sprehajam mim bazena v Tivoliju, sam kaj ko je pol tut Hot horse tam, pa izni?i u?inek.... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
LabiGT Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Se stalno sprehajam mim bazena v Tivoliju, sam kaj ko je pol tut Hot horse tam, pa izni?i u?inek.... hahahaha Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 ?e bi ?lo tako na izi bi cel dan kampiral pred telovadnico.... Ha,ha... ?ez en teden bi bil suh kot bakala. Citiraj
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 hm,..kaj pa ?e bi probal it dejansko v telovadnco? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 hm,..kaj pa ?e bi probal it dejansko v telovadnco? pol si se bolj lacen Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 pol si se bolj lacen Ja,pol si re?e?,zdej ko sem izgubu tolko pa tolko kalorij pa si ja lahko privo??im ene ćevape-ni vrag,da ne. Citiraj
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 no pa pa? ne re?e? tega Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.