Tich Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 @Allyssa: od kod pa teb tolk znanja od teh beljakovinskih dietah?! Citiraj
Tich Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Jst sm se tele drzal zele 5 tednov (sicer je napisana za moskega 100kg, tak da sm jst mel vse kolicine x0,8) ZAJTRK: • 250g puste skute + 1merica wheya + 80g ovsenih kosmi?ev + multivitaminska tableta + 2 ?lici lanenega olja, ali • 5 jajc(2 rumenjaka,ostalo beljaki)+3rezine wassa kruha+ multivitaminska tableta + 2 ?lici lanenega olja MALICA 1: a) Tuna v lastnem soku + 2 rezini wassa kruha 150g skute + 2 rezini wassa kruha c) 150g pi??an?jih prsi v ovitku + 2 rezini wassa kruha d) 150g belih hrenovk + 2 wassa kruha KOSILO: 200g mesa ali riba(pi??n?ja prsa,puran,govedina,osli?,tuna) + 50g ri?a ali50g krompirja (kuhanega) + solata (paradi?nik+zelena solata) MALICA 2: isto kot malica 1, vendar brez wassa kruha in ri?a,samo Beljakovine!! TRENING: 2 merici wheya 30-45min pred treningom ,takoj po treningu pa 64g wheya (2 merici! VE?ERJA: a) 150g skute + 1 merica wheya + 2 ?lici lanenega olja + solata (zelena ali paradi?nik) 200g (pi??an?jih prsi,puran) + 2 ?lici lanenega olja + solata (zelena ali paradi?nik) c) 200g osli?a + 2 ?lici lanenega olja + solata (zelena ali paradi?nik) pa vsak dan trening. 2 dni fitnesa, potem 2 laufanja, 2 fitnesa.....jao Citiraj
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 kako si spravu dol laneno olje? :ne vem: ogabnooooooooo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Tich Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 spijes ga...pa nic ne vdihnes pa nic, sam neki cez spijes (ponavad kr vodo pa multivit. tableto) istko ko tequila pa limona Citiraj
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Upam, da ne... uf sj res,..sm blond,..s ?udno ?ensko in nekvaliteto res no?? bit u ?lahti spijes ga...pa nic ne vdihnes pa nic, sam neki cez spijes (ponavad kr vodo pa multivit. tableto) istko ko tequila pa limona hmmmm,...ka pa ma? za ene multivitaminske? ?umenke? js od teh ma??obnih dodatkov jemlem omega 3, pa zadn tedn testiram ?e CLA Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
theBill Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Jst sm se tele drzal zele 5 tednov (sicer je napisana za moskega 100kg, tak da sm jst mel vse kolicine x0,8) ZAJTRK: • 250g puste skute + 1merica wheya + 80g ovsenih kosmi?ev + multivitaminska tableta + 2 ?lici lanenega olja, ali• 5 jajc(2 rumenjaka,ostalo beljaki)+3rezine wassa kruha+ multivitaminska tableta + 2 ?lici lanenega oljaMALICA 1:a) Tuna v lastnem soku + 2 rezini wassa kruha 150g skute + 2 rezini wassa kruha c) 150g pi??an?jih prsi v ovitku + 2 rezini wassa kruhad) 150g belih hrenovk + 2 wassa kruhaKOSILO: 200g mesa ali riba(pi??n?ja prsa,puran,govedina,osli?,tuna) + 50g ri?a ali50g krompirja (kuhanega) + solata (paradi?nik+zelena solata)MALICA 2: isto kot malica 1, vendar brez wassa kruha in ri?a,samo Beljakovine!!TRENING: 2 merici wheya 30-45min pred treningom ,takoj po treningu pa 64g wheya (2 merici!VE?ERJA: a) 150g skute + 1 merica wheya + 2 ?lici lanenega olja + solata (zelena ali paradi?nik) 200g (pi??an?jih prsi,puran) + 2 ?lici lanenega olja + solata (zelena ali paradi?nik)c) 200g osli?a + 2 ?lici lanenega olja + solata (zelena ali paradi?nik) pa vsak dan trening. 2 dni fitnesa, potem 2 laufanja, 2 fitnesa.....jao In kak?en je kej razultat po 5tih tednih? Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 In kak?en je kej razultat po 5tih tednih? kaj gre? na dieto? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 In kak?en je kej razultat po 5tih tednih? Po mojem ima poln kufer lanenega olja in pi??anca. Citiraj
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 in skute ne vem no,..js bi popizdla pr taki,..oz sm popizdla pr strogo beljakovinski,..in sm mela ceu mesc PMS Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Tich Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Popizdis po ene 3 tednih ko se telo ciiist izcrpa! Ucinek je fenomenalen...pocutis se kr gut, lacen nisi... Edin zmeden si, ne mores se skoncentrirat itd...pol pa ko zacnes dodajat OH je ful bols! Pol se sele vidi kolk si pridobil. Pa alkohol mi ne pase vec Citiraj
Tich Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Max. gledano 7-8kg, realno 5kg cistega. Ampak sem pridobil cca. 10-20% na moci. Ni mi bil cilj shujsat ampak definirat... Citiraj
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 ja no,..sj definicija je izguba ma??obe,..point huj?anja naj bi biu isti,..ampak zard genialnih diet ki ns obkro?ajo so na ?alost rezultati taki, da namest ma??obe folk zgubla mi?ice,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Tich Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 that's the point!!! 5 kg dol (3 speha, 2 misic) pol pa 6 kg speha nazaj btw. a nimas kei bolj pametnga za delat ko pa forum?! Citiraj
theBill Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 kaj gre? na dieto? :ne vem: Pa jest sem itak stalno na dieti. Jem mal, pa dobr....................... pa tega velik Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 that's the point!!! 5 kg dol (3 speha, 2 misic) pol pa 6 kg speha nazaj btw. a nimas kei bolj pametnga za delat ko pa forum?! ne ker sm u slu?bi, ker more en tlele viset do pol treh da skensla zablodene du?e Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Tich Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 od dela se noben ni bil bogat krepi pa duso in telo Citiraj
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 v mojem primeru krepi prete?no gobec u dveh letih kar delam tlele se mi je nekak (recimo no ) uspel znebit srame?ljivosti Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Tich Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 jezika pa *piiiiip* nimas kei sparat! Se nikol ne znucata je vedn moj kolega pametn povedu Citiraj
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 jezika pa *piiiiip* nimas kei sparat! Se nikol ne znucata je vedn moj kolega pametn povedu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
theBill Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 A to je mislu jezik pa avtomobilska hupa :ne vem: Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Aja Tich,..to sm prej pozabla povedat,..svaka ti ?ast da si zdr?u to,..ker men bi se zme?al jest non stop eno in isto Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Popizdis po ene 3 tednih ko se telo ciiist izcrpa! Ucinek je fenomenalen...pocutis se kr gut, lacen nisi... Edin zmeden si, ne mores se skoncentrirat itd...pol pa ko zacnes dodajat OH je ful bols! Pol se sele vidi kolk si pridobil. Pa alkohol mi ne pase vec Ja,pa cigarete,pa sex,pa roc'n roll mi ne pa?ejo ve?.Od takrat naprej sam ?e kva?kam.No,pa tudkak goblen?ek nardim . Citiraj
Tich Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 cigarete so ostale sex tut rock'n'roll pa tut...sploh sedaj ko mam Alpina Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.