YavarYe X6V6 Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 Blagor vama,da bosta ?la pono?i ven te?t. Al ne? Tekel bo ?vic in NE midva. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
suicidal Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 jaz se pa danes ba?em s pudingi in smetano, bo pa jutri "fitness". Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Alex Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 Tekel bo ?vic in NE midva. Evo,pa ?e savna zastonj. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 jaz se pa danes ba?em s pudingi in smetano, bo pa jutri "fitness". No?ni ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
theBill Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 qrc pa ?e ta ?port. Dones zve?er spet mel dober namen it rolat, pa je pri?la vmes ena prijetnej?a stvar..... Bom pa "jutr" na rolse sko?u po slu?bi.... razen, ?e ne bo spet kak popoldanski hladen per v senci marele vmes sko?u... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
YavarYe X6V6 Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Js bom pa moped uverglal in se razgibal, predvsem desno zapestje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Jaz bom pa najverjetneje "trim?kal" od ra?unalnika do hladilnika. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Jaz bom pa najverjetneje "trim?kal" od ra?unalnika do hladilnika. Da nebo? pretiraval, se ti lahko zgodi, da se po?koduje?, pa tud ?e je relacija 4-5m. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Da nebo? pretiraval, se ti lahko zgodi, da se po?koduje?, pa tud ?e je relacija 4-5m. Ni straha.Imam vmes postanek(na kitari),da se preve? ne upeham. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Ni straha.Imam vmes postanek(na kitari),da se preve? ne upeham. Pametno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Upam d ni Labson kje umes tla?u svojih la?nih ust! http://24ur.com/naslovnica/novice/svet/20070511_3097231.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Opa,ljubitelji pizz(med katere spadam tudi sam) pazite kaj jeste zunaj. Zato pravim jast,da je najbolj?a "Pizza Mama". Citiraj
poky Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Pa vete pubeci ki je Sarajevo,pa kam mi hodimo na pizze!??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 12. maj, 2007 Prijavi Napisano 12. maj, 2007 Pa vete pubeci ki je Sarajevo,pa kam mi hodimo na pizze!??? Ka pa ?e kdo hodi v Sarajevo? Citiraj
poky Napisano 12. maj, 2007 Prijavi Napisano 12. maj, 2007 Ka pa ?e kdo hodi v Sarajevo? Hmmmm,dvomim..... Razen Labija mogo?e. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 Pa vete pubeci ki je Sarajevo,pa kam mi hodimo na pizze!??? Jaz hodim na RAB, to?neje v kraj Lopar, in to ve?krat letno. Se spla?a verjemite mi. Sem bil dol pred prvim majem in od naro?ila do pizze na mizi 3 minute 51 sekund . Pa je bila pe?ena tudi na sredi in ne ?e napol surova Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 da gres v sarajevo v center in jes pizze!?? sej je prav, da so se zastrupili Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 da gres v sarajevo v center in jes pizze!??sej je prav, da so se zastrupili Valjda,pri tolkih ?vapih. Citiraj
mazdohist Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 Jaz hodim na RAB, to?neje v kraj Lopar, in to ve?krat letno. Se spla?a verjemite mi. Sem bil dol pred prvim majem in od naro?ila do pizze na mizi 3 minute 51 sekund . Pa je bila pe?ena tudi na sredi in ne ?e napol surova cakaj ti pravis da se pelas naprimer do jablanca z avtem pa tam na trajekt pa na rab pa cez rab da prides do loparja in lepo politicnio pojes eno konkretno pico nato pa se vso pot ponovis za nazaj!!!! zanimivo mate eni casa kaj delate jaz bi ga tud rat tolk mev... Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Boss Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 cakaj ti pravis da se pelas naprimer do jablanca z avtem pa tam na trajekt pa na rab pa cez rab da prides do loparja in lepo politicnio pojes eno konkretno pico nato pa se vso pot ponovis za nazaj!!!!zanimivo mate eni casa kaj delate jaz bi ga tud rat tolk mev... ja ?e pa dobi? pico v 3 minutah in 51 sekundah Citiraj
Alex Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 ja ?e pa dobi? pico v 3 minutah in 51 sekundah Samo vseeno je to nekam prehitro,a? Kaj pa,?e jo samo pogrejejo?Ker 3 minutah in 51 sekundah jo lahko spe?ejo edino v nuklearki. Citiraj
Allyssa Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 mnja res se sli? mal sumljivo Alex dobra Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdohist Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 ja ?e pa dobi? pico v 3 minutah in 51 sekundah v slabih 4 minutah ti ne mores naredit kakovostne pice ker ze za samo raztegnitev testa porabis minuto nadaljno minuto porabis da jo oblozis peces jo pa kaj samo minuto in 51s??? upam da je surov okus pice dober!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
YavarYe X6V6 Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 Fantje pejte probat pol pa komentirajte, ?e vam jaz re?em da je popolnoma pe?ena pol tud je popolnoma pe?ena. Druga? grem pa z mopedom, pa vmes sko?im ?e v vodo, se stu?iram in letim nazaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.