Skoči na vsebino

Zeeelo poceni olje

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdaj z Castrolom ga spije pribli?no 1L na 10k km prej z valvolinom pa pribli?no 2L na 10k km. Ali druga?e povedano sedaj Castrola dolijem nekje 1/2 litra in ob menjavi olja je na min, pri Valvolinu, pa sem dolil vsaj 1L in ob menjavi je min.

IPB Image
Napisano

moje izkusnje z oljem: Castrol SLX, samo enkrat sem moral doliti (cca. manj kot liter) med servisima (to je blo med 80.000-100.000km), drugace pa ni potrebe...dober motor in olje ni kaj.

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Kar se tega poceni olja ti?e, pa sem hotel povedati, da ni nujno da je slabo, ampak tudi jaz ne bi dajal tega olja v kak?no moderno/novo/zahtevno ma?ino.

:bravo: Se popolnoma strinjam!

• 3 meseci kasneje...
Napisano

No u Lekleru majo spet akcijo 5 + 2 za ceno 16 pa neki Ojrov, se prav 3999 SIT! :D

U?er sm nabavu 14 litrov tega ola za male pare, pa ?e prej?n voz se je z njim fino obnesu, ta se bo pa tut! :ouje:

Tok ola use mazde na forumu ne uspejo po?rt u enmu intervalu! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Kolikor je meni znano Mazda priporo?a MOBIL 1 olja. Tako da tu ni kaj dosti razmi?ljat katera olja so dobra za Mazde :prstgor:

Hja, v CD motorje nalivajo Mazda Dexelia 5W30, ki jih izdeluje francoski Total, ce se ne motim.

Napisano

Jah sej to je zanimiv, da je tale ole presenetlivo dobr, pa tut voz ga pol manj govta kot kak?nga kastrola formulo, k sm ga ?e pred leti pla?u 4 litre = blo 20 jur?kov! <_<:danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano
:bravo: jaz mam castrol txt 10w-40,menjava vsakih 10.000 km,dolit moram max 3dcl do menjave,ceprav nebi bilo potrebe ker je med max. in min. 0.8 dcl,ampak jaz gledam da je vedno max.ker pac moj nacin voznje to zahteva,ker vidim kaj na hondah dela,kak je malo pred min. pa ovinke vozis-ODE MOTOR!

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Mazdohist a si nabavu kej robe u Lkleru, ker tistmu Fu kr odgovarja ta ole, pa potihm laufa, k sto matr! :danzoman::jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Mazdohist a si nabavu kej robe u Lkleru, ker tistmu Fu kr odgovarja ta ole, pa potihm laufa, k sto matr! :danzoman::jupiii:

ne nisem se nic pa bi mal mogu pa sm na kratk z casom

mogoce jutri al pa pojutrisnem

:bravo:

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

Napisano

Pa zdele ko si ?ov do dandota u Grosuple, bi loh usput nabavu, ?e seveda ni ?e zmankal! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Pa zdele ko si ?ov do dandota u Grosuple, bi loh usput nabavu, ?e seveda ni ?e zmankal! :ne vem:

prej bi me spomnu zaj ej ze prepozen sm kar lepo ze u kamnik!!!! :blink:

podpisrqrf.jpg

Napisano

No sej pa drugi?, sam mama ti pa nism! <_<:hohoho:

to tako vem mas mal premal josk da bi mi biv!!!! :hohoho::hohoho:

podpisrqrf.jpg

Napisano

Zanimiv je tale Lklerk olje, u 1500 km mi ga ni ma?inka ?ist n? popila, kar je ?ivo nasprotje od prej! :blink:

Mi pa to dejstvo precej narobe hod, ker mi je maher naliv ola krepko ?ez maksimum, u smislu da ga bo itak hitr popila, tko da zdej sploh ne morm dodatka od Siriusa not fliknt, k ga nimam kam nalit! :ne vem:

Skratka olje je na nivoju, se spla?a probat ?e komu! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.